I ja sam se u pocetku bojala kad bi je tata uzeo u ruke uvijek sam vikala da pazi kako je drzi a bome sam ju znala iuzet mu iz ruke….sad vise ne jer ko ce je cuvat kad budem isla frizeru😂😂😂😂😂
Ovakva sam ja bila. Svima sam ga uzimala a ak sam ga dala tati ili nekad mojoj mami to je bilo uzas, nitko ga nije dobro uzeo, dobro drzao, preblizu je godao stoku od vrata itd. Bolesno!.
Sanjchi, to u 1.mj ides na pregled kod endokrinologa u Vinigradsku? Ja sam ti 5 min od bolnice pa ak ce ti trebat parking ili neka pomoc, javi se! 😘
moj mail:marijarogic1706@gmail.com. Pa tam mozes poslat kad budes dolazila ak nis da popijemo kaficu ;) I upoznas cupavca:)😘
Mamisita a ja si bas mislim "vidi zene, odjednom poludila" 😂😂 Ma super, vjerujem da se super osijecas kad malo izadjes, a Karlo je u dobrim rukama kod tate ne moras brinuti🙂
url=https://lilypie.com]
Sanjchi,poklon za kumu je super,nadam se nakon cicanja da ce jos malo odspavat jer jedva gledam😴😴😴😴
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita a ja si bas mislim "vidi zene, odjednom poludila" 😂😂 Ma super, vjerujem da se super osijecas kad malo izadjes, a Karlo je u dobrim rukama kod tate ne moras brinuti🙂
Poludila ja od hormona al sad sam si stavila u glavu neke stvari i nastojin gledati da se opustim i da Karlo ina veselu i opustenu mamu. Nije ni cudo da zene puknu i obole od postoporodajbe depresije. Vecinom ga cuva moja mama😁
Barbi, jel se tebi Petra pokakila nakon kamilice? Ja sam K dala dns al nis ( 2.dan bez kake). Ne znan sta da radim... Da nastavim s komoracem ili je previse da opet dam kamilicu?
Barbi, jel se tebi Petra pokakila nakon kamilice? Ja sam K dala dns al nis ( 2.dan bez kake). Ne znan sta da radim… Da nastavim s komoracem ili je previse da opet dam kamilicu?
Popila je oko podne i navecer se pokakala,tu sam procitala da je neko svaki dan davao kamilicu za kakicu,ne bi smjela naskodit.Jesi stavila malo secera?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi nisam stigla prije komentirati ovo za kumu, prelijepo je. Lijepa ideja, javi kako je prošlo. :) a i pravila su mi zakon :)
Barbi - baš sam se nasmijala, pa da pa kak ćeš kod frizera ako nemreš ostaviti mužu dijete XD XD XD
Barbi, jel se tebi Petra pokakila nakon kamilice? Ja sam K dala dns al nis ( 2.dan bez kake). Ne znan sta da radim… Da nastavim s komoracem ili je previse da opet dam kamilicu?
Popila je oko podne i navecer se pokakala,tu sam procitala da je neko svaki dan davao kamilicu za kakicu,ne bi smjela naskodit.Jesi stavila malo secera?
Nisam stavljala secer, mislim da je jos premali. Cudan mi je, miran. Valjda ce se uskiro pokakit. Dala sam mu jucer oko 4 tu negdje. Sad sam gledala pelenu i nis.al brat bratu sta ove pampers smrdeee
Dobro jutro! 😘
Barbi i ja sam se tome nasmijala! 😂
Sanjchi fora je! Pokazala sam muzu onaj original bas iz kuma, odusevljen je, a jos se nas sin zove Vito 😂 Mozda ti ukrademo ideju za kuma 😜
Kad planirate radit kratitke? Mislim da ne samo Violeta za sad imala. Mi smo milsili sad prije Bozica jer nam je lijepo ovo blagdansko vrijeme, ali nekako mi je jos mali a i kako dojimo ne znam kako bi to izvela...on po danu ne spava i bude nervozan a ne zelim da cijele krstitke urla i da samo cekamo kad cemo doma. Violeta kako si ti to izvela, dojenje i sve? Mislim da si pisala da je sve super proslo? Uglavnom, sad se mislim da ipak prebacimo za 3.mj, bit ce ljepse vrijeme i on ce biti veci. Znam da ce ga tamo svi nosat i natezat pa mi je lakse u glavi da onda bude kad jos malo ojaca.
Sortiraj odgovore
Najstariji