Što mislite do kad beba može spavati na jastuku za bočno spavanje?
Ivana Ivica; beba je prelijepa.
Dobro jutro svima😘😘mamisita stavi malo secera to ce ga otvorit
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
*krstitke sam mislila 😅
Mamisita tako je i meni bilo u pocetku, iako sam muzu dala ali sam nadgledala i stalno ga ispitivala jesi ovo, jesi ono...onda mi je mama dosla i dala sam joj da drzi maloga ali isto sam bila malo ukocena u pocetku. Kasnije sam se opustila ali sam skuzila da sam opustena kad ga drzi jedino netko kome vjerujem. Iznenadila sam se kako je malo takvih ljudi 😂 Sad kad idem negdje ostavim ga muzu i budem mirna, bila bi mirna i da ostane s mojom mamom i to je to, ostalima ne vjerujem dovoljno da ga bas ostavim samog na cuvanju. Moj tata bi ga mogao cuvati ali on bi sam bio sretniji da je jos netko s njim 😁
Sto se ostavljanja bebe tice ja mislim da je zdravo i nuzno odvojit vrijeme za sebe iako je svima to tesko. Mene je pekla savjest kad sam isla na depilaciju, to je bilo prvo ostavljanje maloga zbog nekog mog gusta i osjecala sam se grozno, a to je bezveze. Bio je s tatom, imao je za jesti i ja sam za 2 sata bila natrag. Na kave jos nisam isla solo jer nemam potrebu, draze mi je da mi frendice dodu doma pa da budemo svi skupa, ali zato planiram u shopping i kod frizera i na manikuru 😃
Mi cemo danas na advent do grada ako bude ok vrijeme! Nadam se da hoce, jedva cekaaaam! 😍⛄️😍⛄️😍⛄️
Suncokretice kako mislis NA jastuku? Zar nije taj jastuk onako da izmedu ima platno a sa strane one valjke pa je beba izmedu na tom platnu ali na ravnoj povrsini. Ja mislim da ga tako mozes drzati do kad hoces, odnosno dok ne ojaca dovoljno da ne predstavlja opasnost da ce se recimo okrenuti na trbuh a nece se moci natrag izvrtiti. Ja ne koristim te jastuke nego malog stavim na bok ali ga kasnije okrenem na leda i tako onda spava noc. Citala sam da ih se treba ispravljati tako na leda (ako nemaju te jastuke) jer je opasno ako se prevrnu s boka na trbuh a ne mogu se okrenuti dalje samostalno.
Jutro! Kiki mi planiramo krajem 1.mj...ne znam kako cemo to izvesti sa dojenjem i plakanjem znam da su mame ako dijete jako place znale ici u neku pristostoriju (ne sakristiju) i tamo dojiti i smiriti bebu... tako cu i ja, valjda necemo cijelu misu provesti tamo
a i hladno ce biti tada
Barbi, jel se tebi Petra pokakila nakon kamilice? Ja sam K dala dns al nis ( 2.dan bez kake). Ne znan sta da radim… Da nastavim s komoracem ili je previse da opet dam kamilicu?
Jesi probala raditi mu vjezbe sa nogicama kad ga presvlacis...npr kao da bicikl vozi i oba dvije noge savinute u koljenu i prema trbuhu guras...
Nama je to isto znalo olaksati, moja se ne buni kad joj to radim pa sam svaki put kod presvlacenja.
Mamisita da se razumijemo, nisam mislila ovo "poluxila pod negativno" 😘 I bake su super☺
Suncokretice sta se tice spavanja, mislim da ti ne igra ulogu kolko spava po danu, jos je premala za to. A ako ne spava zbog grceva nece ti svakak spavati dok ju uhvate. Ja bih je ostavila kad spava da se jadna odmori, mislim da joj treba kolko se pati, a i tebi😞
Sta se tice boka, ja sam rolala dekicu al nije dugo trajalo jer se on opomakne, a onda mi je znal se baciti na dekicu da mu je dosla pod kicmu. Pa ako moram bitati između plosnate glave i krive kicme, kolko znam glava je samo estetski problem. Sad ga stavljam na leđa. Tako da mislim da je mozes stavljati na bok dok ona sama se ne pocne meskoljiti.
url=https://lilypie.com]
ajme kakvu smo scenu sad imali zadnjih pola sata, usred dojenja ga uhvatili grcevi i valjda se jos muci da se pokaka.Takvu vrisku i urlikanje jos nisam cula. Sise sise i onda jadan izbaci sisu i pocne urlat i onda je opet halapljivo trazi 2sec da se utjesin i onda urlaona opet.Na kraju sam ga skinula i malo mu oslobodila guzu da se isprdi i je i ostao je kao trag drekeca na blazinici, ali mislim da je to vise od prdenja bilo.Na kraju sam ga obukla i stisnula uza sebe i ljubila i jos je prdio al se bio smirio. Opet cu mu napraviti kamilicu kad se probudi. Skoro sam se rasplakala koliko je urlao, bas se vidjelo da ga jako boli i kad je proslo da je odahnuo jadan.Cijeli se izmorio. ali opcenito mi je cudan jer se npr probudio jutro i nije plakao nego samo gledao i onda je proizveo neki cudan zvuk i to me probudilo i skuzim da je budan a ne place. A bio se popiskio i bio je gladan. Mozda je to sve povezano s nekakanjem?
Sortiraj odgovore
Najstariji