Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    02. Prosinac 2017. 19:32

Violeta prefino izgledaaaa! Jesu to one ledene kocke? Mi ih tako zovemo..

violeta1
    02. Prosinac 2017. 19:36

Barbs jaoo zavidim na frizeruuu i ja bii a mislim da cu se i pocastit za Bozic, sama sebe darivat 😂
    Jaoo mi ovaj mjesec imamo 7 rodendana, bozicni pokloni 12 za kupit ajmeeee... i tako nam je svake godine 🤤🤤 Veseli mjesec
    Sanjchi gdje si uzela torbu? Super je. A natpis za goste tj.pravila hahahha kraljice. Moji gosti bi se uvrijedili i proglasili bi me ludom 😂😂😂 
    Poklon ginekologu ja nisam nista nosila nekak mi to bezveze.. dali smo sestrama u bolnici i to je sve
    Dolores caj hippov sam mu davala kad nije mogao kakat, ali sad vise ne. 1 dan mi kaka 3 puta pa onda dan dva ne i tako stalno. 

violeta1
    02. Prosinac 2017. 19:38

Kiki156

Violeta prefino izgledaaaa! Jesu to one ledene kocke? Mi ih tako zovemo..

Jesu. I mi tako kazemo. Obozavamo muz i ja filovane kolace....bilo kakve.. Ja cokoladne kolace ne volim ok malo cokolade al kad je sama cokolada neee. 

• Dolores123
    02. Prosinac 2017. 21:06

violeta1

Barbs jaoo zavidim na frizeruuu i ja bii a mislim da cu se i pocastit za Bozic, sama sebe darivat 😂
    Jaoo mi ovaj mjesec imamo 7 rodendana, bozicni pokloni 12 za kupit ajmeeee… i tako nam je svake godine 🤤🤤 Veseli mjesec
    Sanjchi gdje si uzela torbu? Super je. A natpis za goste tj.pravila hahahha kraljice. Moji gosti bi se uvrijedili i proglasili bi me ludom 😂😂😂
    Poklon ginekologu ja nisam nista nosila nekak mi to bezveze.. dali smo sestrama u bolnici i to je sve
    Dolores caj hippov sam mu davala kad nije mogao kakat, ali sad vise ne. 1 dan mi kaka 3 puta pa onda dan dva ne i tako stalno.

Pa zato sam ga i ja probala dati bas zbog probave, al neznam kolko smije popiti

Barkleys
    02. Prosinac 2017. 21:08

Kaže Sretna to samo pomiješaš i smućkaš XD XD XD 
    Violeta - *. * sad sam ogladnila! 

Aurora1611
    02. Prosinac 2017. 21:17

😂😂

Kiki156
    02. Prosinac 2017. 21:33

Aurora1611

😂😂

😂

02. Prosinac 2017. 22:33

Meni je dns odlican dan! Mm otisao na put. Ja bila s mamom cijeli dan predobro je bilo.Jos mi dosla vjencana kuma i imale smo zensko druzenje. I k tome mi mama sve zivo po kuci pomogla tak da sam cijeli dan provela u dojenju i za promjenu uzivala😁😍😍

02. Prosinac 2017. 22:36

Ja sumnjam da cu nes pec od kolaca , mozda sitno. Ja sam vise tip za kupit nes gotivo, skluocat se na kaucu i gledat tv. Lijena sam, znam. A mozda se natjeram. Mozda😆
    Nekad napravim koji kolac i ja

02. Prosinac 2017. 22:40

Sanjchi ruksak je mrak!😍Ja planiram sutra malog mami ostavit i otic na misu. Dns cijeli dan smisljam kako cu se sredit.Veseli me prosetat novu jaknu. A iduci vikend cu brijem u soping kupit si lijepih stvarcica, robe i mozda ruz neki...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.