Kiki krstenje je proslo super, u crkvi je plako kod kuma malo pa sam ga ja uzela da ga smirim, u restoranu je dobio dudu i spavo je skoro cijelo vrijeme tek kad smo dosli doma je sisao. Znaci prije crkve je dobio jest i onda je izdrzao 5h bez jela i kad smo dosli doma dobio je. Spasila nas je duda. To vrijeme je dudu htjeo i onda poslije krstenja mu nismo vise ni davali i sad nece 🤔 a duda je spas za dosta situacija iako ja sam protiv dude, ali svjesna sam prednosti sa dudom.
Davanje da ga drze ja nemam problema, eto tko god dode poceo ga je drzati sad, jucer moja sestricna i svekrva, prekucer frendica, mama moja svaki put kad je s njim rado joj ga dam da ga drzim. U pocetku nisam bas davala da ga drze ali sad dam i to osobama koje su meni draze, a nekima ne dajem, tipa osobe koje dodu u babinje samo reda radi to ne dajem. I jedino mi smeta kad ga svekrva drzi 1.jer ja nju ne volim a 2.jer ona fakat ne zna pricat normalno! Jucer su bili svekar i svekrva i ona je cijelo vrijeme njemi tepala meni je doslo da ju pitam halllooo zeno jel ti znas normalno pricat!!!?? A i to cu ju pitat kad tad jer ne dam da se djetetu stalno prica sa tepanjem. I drago mi je od muza jer kad su njegovi bili onda je nakon nekog vremena uzeo malog od svekrve i stavio ga u viper, jer postuje moju odluku i osjecaje u vezi svekrve. I bilo mi je od nje jucer bas glupo sto svekrvu nije dala malog da drzi, a ja jos i rekla nek ga dida drzi i on kaze voli on drzat bebe a ova ne da. Cudna zena 😂
Kod nas je pao snijeeegggg 🤗☺☺ Zimaaa je bas -6
Meni je grozno sta ne kaka. Znam da kazu da je to normalno al znam kak je meni kad ne kakam svaki dan, a kako je tek njemu. Uzas
Stavi malo secera
Strah me, zvala sam kucnu prijateljicu pedijatricu i rekla mi je ne secer
:/
Sanjchi taman krstitke i svadba u jednom! Dosta parova tako radi, bas mi je fora to 😊
Pa da, u jednom trosku se obavi dvije stvari…al jos cemo vidjet, dal ce bit samo krstitke ili cemo 2u1….dragi nije tip da mu treba "papir" kako on kaze..a meni isto postalo svejedno nakon sto sam rodila…bilo mi je zbog prezimena al ja znam da je moja, za druge me briga😅 bumo jos vidli kaj bumo…😄
Joj da prezime malo nezgodno. U takvoj situaciji je sad frendica moja i rekla je decku ako se ne uzmu prije rodenja da beba ide na njeno prezime 🤣🤣 planiraju kod maticara prvo a kad se beba rodi onda crkveno vjencanje, iako jos je sve upitno, jer on je u njemackoj cijelo vrijeme u 2godine veze su oni mozdaaa 3mj sve skupa proveli. Sad ceka da dode za Bozic doma da se dogovore sta ce i kako.
Meni je grozno sta ne kaka. Znam da kazu da je to normalno al znam kak je meni kad ne kakam svaki dan, a kako je tek njemu. Uzas
Stavi malo secera
Ja nisam stavljala secera, samo hippov caj sam mu znala napravit. Koliko dana ne kaka?
Kiki krstenje je proslo super, u crkvi je plako kod kuma malo pa sam ga ja uzela da ga smirim, u restoranu je dobio dudu i spavo je skoro cijelo vrijeme tek kad smo dosli doma je sisao. Znaci prije crkve je dobio jest i onda je izdrzao 5h bez jela i kad smo dosli doma dobio je. Spasila nas je duda. To vrijeme je dudu htjeo i onda poslije krstenja mu nismo vise ni davali i sad nece 🤔 a duda je spas za dosta situacija iako ja sam protiv dude, ali svjesna sam prednosti sa dudom.
Davanje da ga drze ja nemam problema, eto tko god dode poceo ga je drzati sad, jucer moja sestricna i svekrva, prekucer frendica, mama moja svaki put kad je s njim rado joj ga dam da ga drzim. U pocetku nisam bas davala da ga drze ali sad dam i to osobama koje su meni draze, a nekima ne dajem, tipa osobe koje dodu u babinje samo reda radi to ne dajem. I jedino mi smeta kad ga svekrva drzi 1.jer ja nju ne volim a 2.jer ona fakat ne zna pricat normalno! Jucer su bili svekar i svekrva i ona je cijelo vrijeme njemi tepala meni je doslo da ju pitam halllooo zeno jel ti znas normalno pricat!!!?? A i to cu ju pitat kad tad jer ne dam da se djetetu stalno prica sa tepanjem. I drago mi je od muza jer kad su njegovi bili onda je nakon nekog vremena uzeo malog od svekrve i stavio ga u viper, jer postuje moju odluku i osjecaje u vezi svekrve. I bilo mi je od nje jucer bas glupo sto svekrvu nije dala malog da drzi, a ja jos i rekla nek ga dida drzi i on kaze voli on drzat bebe a ova ne da. Cudna zena 😂
Kod nas je pao snijeeegggg 🤗☺☺ Zimaaa je bas -6
Ti bas ne volis svekrivu hehehe. Al fkt djeluje cudna sta mu nije dala da drzi malog...Svasta ima bas...
Meni su se izredalj za babinje, mislim da ce do Bozica doci svi uzi i siri hahaba Al uopce se vise ne zamaram, ovo za drzanje radim ko i ti, nekom dam nekom "daljem" bas jos i ne ali bitno mi je da vise nemam siz-panike.
Ja sad pijem kaficu, vidim kroz prozor Zg tmuran i siv.
P.S. Svi koji su dosli u babinje vele mali tvoja kopija a mm sizu😂😂stalno ponavlja a to ce se promjeniti jos😆😆
Mamisita sta ni caj od koromaca ga nije otvorio?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Stavi malo secera
Ja nisam stavljala secera, samo hippov caj sam mu znala napravit. Koliko dana ne kaka?
Ja sam svaki dan radila hipp komorac ali sad sam odlucila kamilicu dati iako kazu da nije dobro mijesati ali nisam dala oba isti dan.2 dana vec ne kaka.
Mamisita sta ni caj od koromaca ga nije otvorio?
Nije al znas sta, sad sam se sjetila da dan prije nego je poceo problem s kakom, nisam mu napravila caj
Zab sam😥
Ne sekiraj se mamisita pokakit ce se kad mu das kamilicu a srce malo mogu mislit kako to grci....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji