Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Prosinac 2017. 09:47

Barbi, i nama je bilo tako nakon korostenja D3 ali a vremenom se unormaliziralo. Ne kaka sada po cijele dane ali ima redovnu stolicu.
    Bebe vole rutinu. Navecer i mi sve stisamo i prigusimo svijetla i takodjer sam probala uspavati ga u sobi gdje gori samo baby svijetlo ali s.Diegom ne ide to tako 😂😂😂

barbs
    02. Prosinac 2017. 09:49

Ali dobar je on. Malo naporan pred nocno spavanje jer ne pomaze skoro nistaaaaaaaaa, ali eto probat cu i ja uspavati ga ponovno u sobi, bez nosenja.. al on se uznemiiiiiriiiii i mlatara rukama i nogama cim sjednes

MY_life <3
    02. Prosinac 2017. 09:51

Mamasita bas to svatko treba naci mesto sto mu pase.... Meni on super reagira na rutinu spavanja i to me bas veseli, a ne nedostaje kod nas ni nosanja ni poljubaca, evo vec se skoro dvi ure mazimo i maltretiramo u krecetu hahaha

• Barbi13
    02. Prosinac 2017. 10:00

sanjchi255

Jutro zene, majke, kraljice😘

Bome smo kraljice😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

02. Prosinac 2017. 10:22

Barbi13

Hedgehog

Mamasita - ista priča, od mlijeka zna tu i tamo štuckat ili nešto, ali od AD baš podrigne ili bljucne, i mi isto za spavanje, na meni, dok čekam da bljucne, pa ju selim u krevetić kad čvrsto utone. kakve su ti boje stolice kod takvog miješanja mlijeka i AD?
    Bočice- mi imamo aventovu bočicu i dudu, a 1 nuk bočicu smo dobili na poklon. Ona nam je za AD. Milostiva ne bira, ona će iz svega piti, jedino dudu nekad baca jer ništa ne curi XD Jedino sam pokušala ovaj "vakum" savjet, malo joj zna curkat sa strane… U kojem položaju su vama bebe dok ih hranite na bočicu? Ležećem, poluležećem, podignuti?
    Spavanje i AD- mi time kupimo 3-4 sata po noći, pa opet sisa, nikad nije duže spavala od 4 sata na ADu.

I moja pljune dudu jer skuzi da nista ne curi iz nje,isto aventovu…….samo sisa prolazi😆😆

Jaoooo Mene to izluduje😆😆Jer ga nemrem ostavit duze jer odmah kad skuzi da nema sise pocne urkat pa mu sad pokusavam uvaliti sto vise😂

02. Prosinac 2017. 10:24

Bela

Marijana ne znam da li AD ima veze sa duzim spavanjen, mi smo u pocetku u dojili i pili Ad pa nije spavala nikad vise od 3h u komadu…tek nedavno je pocela i po 5,6 h a sada samo dojimo…
    Mislim da je do djeteta, svi su razliciti…neki spavaju od kad se rode po 8 h po noci
    Sta se prehranom moze doci do masnijeg mlijeka??
    Prvi put cujem za to.

Ovo potpisujem skroz.

Barbi kak ste mi dns?

02. Prosinac 2017. 10:26

Hedgehog

Nama je rekla patronažna da ako ima i povremeno obrok AD da ne trebamo k1+D3 kapi… A nama je stolica šaroliku od narančaste do smeđe… Ali to bi kao sve trebalo biti u redu…

ma to ce ti pedijatar reci na 1.pregledu za d3 ni mi ih nismo pili nego tek od 29. od pregleda

• Barbi13
    02. Prosinac 2017. 10:34

mamisita27

Bela

Marijana ne znam da li AD ima veze sa duzim spavanjen, mi smo u pocetku u dojili i pili Ad pa nije spavala nikad vise od 3h u komadu…tek nedavno je pocela i po 5,6 h a sada samo dojimo…
    Mislim da je do djeteta, svi su razliciti…neki spavaju od kad se rode po 8 h po noci
    Prvi put cujem za to.

Ovo potpisujem skroz.

Barbi kak ste mi dns?

Kako ti kazes sisamaraton je krenuo😂😂😂😂a od tri ujutro svaka dva sata trazi sisu bar sam uspjela popit kavu i marendat dok je tata kuci😆

Leptirica.com

dzenny
    02. Prosinac 2017. 10:38

Marijana

Dzenny kako ti uspjevas da tako dugo u komadu spava? Ti isto samo dojis?? Veli mi mm da i kolegi s posla beba od 1mj spava od ponoci do 6h u komadu. Ja nisam nikad duze od 3h spavala. Vec se pitam jel bih trebala promijeniti prehranu da mi mlijeko postane masnije da ga zacementira… 😕 no kad se sjetim kad smo mu ono par puta dali AD, isto nije spavao duze od 3h.

Znas kako.. recimo ona je sinoc zaspala u 20h,ja sam isla spavati oko 22:30 i o da sam ju uzela stavila na sisu,dok ona spava.. tako da mi je imala jedan obrok naspavajuci,uopste se nije budila.. i onda se probudila oko 2:30,pa je bila budna negdje do 3:30 i jutros u 7:10 ustala opet jesti..tak da je najbolje ako se probudim prije nje,a vidim da joj je vrijeme jesti.. ona se najede i onda se ne budi.. (samo stonje rijetkost da se ja probudim sama 😂) ii da,samo je dojim.. 

• Barbi13
    02. Prosinac 2017. 10:39

mamisita27

Bela

Prvi put cujem za to.

Ovo potpisujem skroz.

Barbi kak ste mi dns?

Kako ste vi?Nista danas od setnjice puse nenormalno svako tolko se ljulja zgrada😂😂😂😂

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.