Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Studeni 2017. 00:27

N Barbi, zena na babimjama je neuracunjiva i talva se smazra i pred sudom tak da ne brini...kriva si samo za kamilicu 😆😜

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 01:00

mamisita27

N Barbi, zena na babimjama je neuracunjiva i talva se smazra i pred sudom tak da ne brini…kriva si samo za kamilicu 😆😜

Laku noc vam zelim,gibam i ja😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Bebushka
    30. Studeni 2017. 03:16

Umjetna sisa! genijalna ideja 
    Ja sam razmisljala kako bi trebalo izumit umjetni torzo s disanjem, tjelesnom toplinom i otkucajima srca pa samo polozis bebu na njega mislim da bi sve spavale ko topovi

• Dena1009
    30. Studeni 2017. 03:37

Bebushka

Umjetna sisa! genijalna ideja
    Ja sam razmisljala kako bi trebalo izumit umjetni torzo s disanjem, tjelesnom toplinom i otkucajima srca pa samo polozis bebu na njega mislim da bi sve spavale ko topovi

Nebi vjerujem, nasnjofalo bi njihovo 6. osjetilo da ni je to mama😥❤

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    30. Studeni 2017. 03:47

Mamisita super za trapke, ja sam ih par puta obukla al ne osjecam se udobno u njima. 
    Hahaha mali ovisnik, vi cete u "lijecene cicase" na odvikavanje😉😜
    Barbi moja kuma je radila na pedijatriji i rekla mi je kako neki pedijatri tvrde da je normalno i do 12 dana bez kakice, a mi smo se zgrozavale jer eto, meni nije lako ako jedan dan neidem, a kako tek bebi za 12 dana🤔😣
    Ja sam V samo jednom malo kamilice dala nakon sto ke jadan jaukao ciju noc jer nije mogO da kaki i od tada je stolica svakodnevna.

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    30. Studeni 2017. 04:22

Maca,cestitam!

[OBRISANO] 30. Studeni 2017. 05:34

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 30. Studeni 2017. 05:37

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

30. Studeni 2017. 06:48

Lijeceni cicasi😂 I meni se cini Dena da bi one skuzile da nije ni cica ni torzo mama😂
    Ja ne znam kaj sam sinoc pisala budna sam sanjala 😂😂jedva sam drzala oci otvorene😆
    Sanjchi, kak si uspjela razbiti bocicu?😆😆😆😆😅😅😂😂😊😁
    Jao, grozno mi je kad se tak napinju jadni. K moj inace uvijek ima ukakanu pelenu a jucer nije imao popodne nijednu pa sam se zabrinula. Ali jutros je nadoknadio😆On isto tak prducka, a i ja sam cula da ad zatvara i dala bi mu kamilicu al mislim da ne smijem mjesati ako pije caj od komoraca, sto sam mu uvela.😎
    Sad je opet pristekan na sisu, zatvorio je oči i vuce!😎😎😎
    Hvala jos jednoj Amelie na super postu o Goljaku, cula sam razne lose price pa ne znam kome vjerovati ali svakako cu pogledati post o vježbacima. Jucer sam bila preumorna da disem a kamoli sta drugo!😀
    Shopping i odlazak s bebom u ducan- vec sam na tu temu rekla da nis za to, em je kisno em nemam uvijek auto em je K premalen za egzibicije u shopping, nije mi nesto pod must. Ako sta trebam kazem muzu/mami pa donesu ili njega ostavim na cuvanje. Iznimka je bilo jedino dan kad je bilo suncano i usli smk u bipi koja nam je ulaz do, al nisam imala pelena, vlaznih m., blaznica itd. I sad mi je ponestalo ali poslat cu mm danas. Uvijek nesto treba😏

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 06:52

mamisita27

Lijeceni cicasi😂 I meni se cini Dena da bi one skuzile da nije ni cica ni torzo mama😂
    Ja ne znam kaj sam sinoc pisala budna sam sanjala 😂😂jedva sam drzala oci otvorene😆
    Sanjchi, kak si uspjela razbiti bocicu?😆😆😆😆😅😅😂😂😊😁
    Jao, grozno mi je kad se tak napinju jadni. K moj inace uvijek ima ukakanu pelenu a jucer nije imao popodne nijednu pa sam se zabrinula. Ali jutros je nadoknadio😆On isto tak prducka, a i ja sam cula da ad zatvara i dala bi mu kamilicu al mislim da ne smijem mjesati ako pije caj od komoraca, sto sam mu uvela.😎
    Sad je opet pristekan na sisu, zatvorio je oči i vuce!😎😎😎
    Hvala jos jednoj Ameliena super postu oGoljaku,cula sam razne lose price pa ne znam kome vjerovati ali svakako cu pogledati post o vježbacima. Jucer sam bila preumorna da disem a kamoli sta drugo!😀
    Shopping i odlazak s bebom u ducan- vec sam na tu temu rekla da nis za to, em je kisno em nemam uvijek auto em je K premalen za egzibicije u shopping, nije mi nesto pod must. Ako sta trebam kazem muzu/mami pa donesu ili njega ostavim na cuvanje. Iznimka je bilo jedino dan kad je bilo suncano i usli smk u bipi koja nam je ulaz do, al nisam imala pelena, vlaznih m., blaznica itd. I sad mi je ponestalo ali poslat cu mm danas. Uvijek nesto treba😏

Mamisita koji caj od komoraca das K?I mi smo pristekani😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI