Jutro,cure.. evo mi ustali,Alara jede,aa mama pije HIPP-ov caj.. 😉 napolju je bas,bas hladno.. pravo zimsko jutro.. 😊
Da li koja od vas koristi hipp caj od komoraca? Ja mislim da moja ima problem sa probavom od kad smo na Ad.kupila sam danas taj caj ali nekako se ne usudim joj dati, a patronazu ne mogu dobiti da je pitam
Dolores,ja sam svojoj jednom dala hippov cajnod komoraca,tad nisam vidjela nekog ucinka,aa poslije nam nije niti trebao.. ii mislim da je tad imala oko mjesec dana..
Mame drage jel imate zimsku vrecu za kolica, nekako mi je to bolja opcija od navlacenja skafandera kad izlazimo iz auta i svlacenja kad ulazimo u aito?
Dolores,ja sam svojoj jednom dala hippov cajnod komoraca,tad nisam vidjela nekog ucinka,aa poslije nam nije niti trebao.. ii mislim da je tad imala oko mjesec dana..
Moja ima 13 dana, pa sad neznam sto da napravim.Ali ja mislim da joj nema sto biti od caja
Marijana ne znam da li AD ima veze sa duzim spavanjen, mi smo u pocetku u dojili i pili Ad pa nije spavala nikad vise od 3h u komadu…tek nedavno je pocela i po 5,6 h a sada samo dojimo…
Mislim da je do djeteta, svi su razliciti…neki spavaju od kad se rode po 8 h po noci
Sta se prehranom moze doci do masnijeg mlijeka??
Prvi put cujem za to.
Ovo potpisujem skroz.
Barbi kak ste mi dns?
Kako ti kazes sisamaraton je krenuo😂😂😂😂
Sisomaraton rulz😎Mislim da ce nam falit kad ga ne bude, nego "carobni"radni ponedjeljci😅
Ja sam bas nekidan razmisljala kak ce mi bit uzas on tek god dana kad ga buddm morala ostavljat u vrticu tak malog da se bori sam za sebe. Onda ga stisnem i nosim i upijam njegov miris. Ko da pokusavam upiti svaki trenutak.
Jedino rjesenje mom problemu je opet ostat trudna😅😅😅😂😀😀Al bas sam jucer pricala s muzem, pa smo se slozili da cemo pricekat koju god da vidimo kako ce Karlo izrasti i da se malo njemu posvetimo.
Barbi, samo ti sisomaratuj, ja pijem kafu iako mislim da bude se serif zbudio brzo😜😜😜 Kakvo je vrijeme u Ri? Jel jos puse bura?
Hello curkice! Mi smo def ili u nekoj fazi ili u skoku u razvoju! Znaci cijelu noc jede, zaspe na 15 min pa opet jede! Sto se AD a tice uspjela sam joj jednom podvaliti i strusila je 120 ml i to je to stalno pokušavam ali neeeeceee 😩😩
Vrijeme kod nas je fuj! Jedva cekam da snijeg vidim 😍😍 obozavam ga!
Barbi, samo ti sisomaratuj, ja pijem kafu iako mislim da bude se serif zbudio brzo😜😜😜 Kakvo je vrijeme u Ri? Jel jos puse bura?
Puse ko ludo,baje su po cestama.....i ja sam razmisljala jucer kako ce mi bit tesko kad pocnem radit a brzo ce to doc,kad je ostavim u jaslicama a ona siroce u plac😭😭😭😭ajme meni moja ce morat u smjenski a samo jedan je u Ri.....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji