Mamasita - ista priča, od mlijeka zna tu i tamo štuckat ili nešto, ali od AD baš podrigne ili bljucne, i mi isto za spavanje, na meni, dok čekam da bljucne, pa ju selim u krevetić kad čvrsto utone. kakve su ti boje stolice kod takvog miješanja mlijeka i AD?
Bočice- mi imamo aventovu bočicu i dudu, a 1 nuk bočicu smo dobili na poklon. Ona nam je za AD. Milostiva ne bira, ona će iz svega piti, jedino dudu nekad baca jer ništa ne curi XD Jedino sam pokušala ovaj "vakum" savjet, malo joj zna curkat sa strane... U kojem položaju su vama bebe dok ih hranite na bočicu? Ležećem, poluležećem, podignuti?
Spavanje i AD - mi time kupimo 3-4 sata po noći, pa opet sisa, nikad nije duže spavala od 4 sata na ADu.
Dobro jutro cure.....kavica😆jucer je P tako ljepo zaspala u pola jedanaest do tri.Dobila cicu pojela evo je u sest opet cica pa u osam opet sisa.....da nije opet skok?😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamasita - ista priča, od mlijeka zna tu i tamo štuckat ili nešto, ali od AD baš podrigne ili bljucne, i mi isto za spavanje, na meni, dok čekam da bljucne, pa ju selim u krevetić kad čvrsto utone. kakve su ti boje stolice kod takvog miješanja mlijeka i AD?
Bočice- mi imamo aventovu bočicu i dudu, a 1 nuk bočicu smo dobili na poklon. Ona nam je za AD. Milostiva ne bira, ona će iz svega piti, jedino dudu nekad baca jer ništa ne curi XD Jedino sam pokušala ovaj "vakum" savjet, malo joj zna curkat sa strane… U kojem položaju su vama bebe dok ih hranite na bočicu? Ležećem, poluležećem, podignuti?
Spavanje i AD- mi time kupimo 3-4 sata po noći, pa opet sisa, nikad nije duže spavala od 4 sata na ADu.
I moja pljune dudu jer skuzi da nista ne curi iz nje,isto aventovu.......samo sisa prolazi😆😆
Leptirica.com
Marijana ne znam da li AD ima veze sa duzim spavanjen, mi smo u pocetku u dojili i pili Ad pa nije spavala nikad vise od 3h u komadu...tek nedavno je pocela i po 5,6 h a sada samo dojimo...
Mislim da je do djeteta, svi su razliciti...neki spavaju od kad se rode po 8 h po noci
Sta se prehranom moze doci do masnijeg mlijeka??
Prvi put cujem za to.
Bočice- mi imamo aventovu bočicu i dudu, a 1 nuk bočicu smo dobili na poklon. Ona nam je za AD. Milostiva ne bira, ona će iz svega piti, jedino dudu nekad baca jer ništa ne curi XD Jedino sam pokušala ovaj "vakum" savjet, malo joj zna curkat sa strane… U kojem položaju su vama bebe dok ih hranite na bočicu? Ležećem, poluležećem, podignuti?
Spavanje i AD- mi time kupimo 3-4 sata po noći, pa opet sisa, nikad nije duže spavala od 4 sata na ADu.
Ajoooj, znam sve kak ti je. Smeckasta mekana je stolica ali zadnja mu je bila jucer ujutro pa sam zabrinuta :/ Ak danas ne bude imao, dobit ce kamilicu.
Hedge, njemu je stalno ista stolica, boja i nekoca,i kad dodam ad i kad je samo na sisi. Al nadam se da ce se danas posrat jer inace kaka bas puno vose puta dnevno a sad nis🙄
Hedge, njemu je stalno ista stolica, boja i nekoca,i kad dodam ad i kad je samo na sisi. Al nadam se da ce se danas posrat jer inace kaka bas puno vose puta dnevno a sad nis🙄
Mamisita dobro jutro,to je od d3+k1 cim smo njih poceli koristit tad su poceli problemi sa kakicom
Leptirica.com
Nama je rekla patronažna da ako ima i povremeno obrok AD da ne trebamo k1+D3 kapi... A nama je stolica šaroliku od narančaste do smeđe... Ali to bi kao sve trebalo biti u redu...
Juuuutrooo 😍😍😍😍😘😘😘😘 Mi smo se naspavaliiii wuhuhuuu 😍😍😍😍😍 Znaci, zaspao je oko 21.30 i prvi se put probudio oko 3.30 za jesti, pa oko 6.30 i spavali smo do 9....
Super je vozikati se s novim kolicima.. Nista ne osjetiissss...
Kiki, meni je patronazna rekla da neke znaju posrn
*posrnuti za ADom jos na prvom skokicu jer misle da nemaju mlijeka.. Ma sve cemo mi izdrzati! JUHUHUUUU....
Hedgehog, i nama je stolica raznolike boje... 😊
Ad i spavanje - ne vjerujem da je povezano jer frendica hrani malog na AD i nista ne spavaju 😂
Ivana, preslatka curka! 😍
Sanjchi, super pravila! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji