Zdravo zene! 😘
Mi bili na prvom pregledu, onom maminom 😊 Vodili smo i malog da ga vidi gin i njoj smo kupili cvijece, bombonijeru i knjigu za nju i za klince njene. Jeste vi sta svojima nosili? Mi smo se sa svojom bas povezali i puno je napravila za nas pa smo se htjeli tako zahvaliti. 😊Vito je zaspao u autu i spavao cijelo vrijeme, doktorici je bas bilo drago sto ga vidi. Cak smo stigli i na plac na povratku 👍🏻 Kod nas je hladno ali suncano pa mozda jos kasnije odemo prosetati.
Pregled je prosao dobro, sve je ok jedino mi je maternica malo zabacena iza, a do sad je bila normalno prema naprijed. Kaze gin da to nema veze, to je sad jos pomicno od poroda. Jel jos kome tako bilo? 2 godine bi trebalo cekati od carskog ako zelim iduci probat vaginalno, ako ostanem i ranije trudna nema veze ali onda je opet carski. Moze se imati ukupno 3 carska.
Mamisita pa ti imas malog kosonju 😍
V je jeo i sad opet nastavlja sa spavanjem, ocito mu je jako pasala voznja i landranje okolo. 😁
Ljepa frizura,mamisita😍😍😍kiki,ja mojoj gin cu kupit isto cvijece i bombonjeru i njenoj sestri,i prije 17 godina sam kad mi je vodila prvu trudnoci....super za pregled ipak je jos svjeze od poroda..
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Padobranac opet.
Citam ja vas stalno kad stignem al nikako da se pravo ukljucim pa ipadam kao padobranac tu i tamo. Nadam se da vam nesmeta. 😁
A koliko bi i htjela se ukljucit toliko nebi volila da neko od mojih poznatih skuzi me na klokanici. Sta moraju znat sta ja pisem. Pogotovo kad bi se nesto pojadala. Jel cesto me zivciraju sa nekim stvarima da mi dodje da puknem. Uf. A i slike od svog malenoga bi djelila da vidite kako je sladak 😊 al vamo javno nije mi bas. Pogotovo preko njega bi onda skuzili da sam ja. Jel imam nekoliko trudnica oko sebe. Kad bi barem bila neka zatvorena grupa.
Jeste vi sve vec bile na pregledu. ja sam isla neki dan rekla mi da dodjem pa ce me ubacit preko reda,medutim nakraju me nista nije gledala i odgodila mi za 2 tj. Kao jos je prerano za papa test. Da bar prodje 2 mj od poroda pa onda da dodem. A bas sam se htjela toga bar rijesit.
Buba mara- kod mene to ne pali. Mene majka moja nagovarala na to. Posljedica je bila da nije dobro podrignuo, zurio je u prazno pa bljucnuo ili bi vristao od placa pa poceo stucati. Meni osobno vise osgovara da ga drzim na sebi malo i stavim cvrsto usoavanog u krevetic nego da visim iznad krevetica. Meni je kad ga drzim povezivanje s njim. Ne bi imala snage pustat ga da place i onda ga min uzet samo da ga utjesim i brzo vratiti. A za buku, moj reagira na svaki sus. Po danu je normalna buka po noci je priguseno svjetlo i mir . Mislim da svatko sebi nade sta mu odgovara. Ja znam da sa svojim toliko malenim jos ne mogu napraviti takav strogi ritam jer je jos beba.
Sanjchi, super je ideja za pravila. I ja sam na pocetku bila za to al kako su pocele babinje akuzila sam kolko ljudi nemaju osjecaja i k tome jos imam feeling d bi doslo do svade neke. Iako stalno ponavljam da imaju slape pa perite ruke pa aredstvo za dezinfekxiju je tu….itd …ljubio ga nitko nije…
potpis na ovo od a do ž
kakogod, općepoznato je da bebama treba rutina jer im ona ulijeva sigurnost.....i mir...ne u smislu grobne tišine nego u smislu da nije kaos,nered ili svađe...
a sad neke bebe vole tišinu, neke pak vole radije da im neš stalno "šuška"....svaka mama mora nać za sebe.
Sanjchi - ti si znači jedna od onih sretnica kojima bebe same od sebe zaspu. Wooow! zavidim:))
žena-majka-carica:)
Sanjchi - dobar ulov. Joj ja se tako veselim ponedjeljku. Idemo u matični i dm :)
Jeste vi sve vec bile na pregledu. ja sam isla neki dan rekla mi da dodjem pa ce me ubacit preko reda,medutim nakraju me nista nije gledala i odgodila mi za 2 tj. Kao jos je prerano za papa test. Da bar prodje 2 mj od poroda pa onda da dodem. A bas sam se htjela toga bar rijesit.
ja nisam stigla nego kad je mala prešišala 2 mjeseca puna
i svejedno mi nije htjela radit papa, rekla je to ćemo tek za koji mjesec
a sve ostalo mi je detaljno pogledala i ručno i uzv...i rez od CR
Padobranac.
Mene zanima jel zna tko gdje ima za kupit tih veliki kotaca za kolica u slucaju da se guma probusi. To mi je neki dan palo na pamet. Posto i mi imamo velika kolica sa velikim koracima 😂
ja sam kupila polovna kolica pa je trebalo malo gume sredit, točnije ZRAČNICE (znači ne gumu, nego ono unutar nje)
došlo me 50kn u servisu bicikli, sad pred 2miseca
inače ako trebaš baš gumu, to je skuplje
ja sam npr za quinny kolica pred 7god kupovala zamjenski kotač (ne samo guma, nego cijeli 1 kotač) i došlo me 450kn
pa sad ti kontaj, guma bi (original) bila 100-200 cca
znači - čuvaj gume i pazi kud voziš:))
Sanjchi bas si me nasmijala sa ovim kiko/ciko 😂
L i ja smo bili sami u ducanu da malo imamo vrijeme za sebe nas dvoje kao prije dolaska P, bio je jako sretan 😄
P spava, ja sam ispekla kuglof, probavam neki recept pa da vidimo jel to valja sta. Razmisljam koje vu keksice za Bozic pec osim raspucanaca, to mm obozava pa to mora bit 😄
I tak...moram iduci tjedan kupit sibu za L. Jos ne znam sta cu sa P..vjerojatno nista pa cu za Bozic nesto od robe.
Zaboravila sam sto sam sve procitala jer cijeli dan citam u ratama 😂
Upadam ko padobranac
Kad smo kod CHICCA... bilo mi je poznato ciko sa kvacicom.. MOJ muz tako kaze HAHAHAHAHAHAH 😂😂😂😂😂😂😂😂
sanjchi, suuupeeerrrr 😍😍😍😍😍 i mi smo Diega sveki pustili i u c&a i dm.
Sortiraj odgovore
Najstariji