Let it Snow!!❄❄❄
Pijucka se kavica u drustvu najdivnijeg sina ❤❤ i promatraju njegove prve pahuljice🤗🤗🤗
Suncokretice bas mi ke zao, meni je i onih tjedan-dva vecernjeg placa kidalo srce😕 Nadam se da ce proci, izdrzite❤

url=https://lilypie.com]
Suncokretica - zelena stolica je ona oksidirana, koja je duže vrijeme bila u crijevima. To je ubiti skroz normalno. Jel prije toga dugo ne kakala? Mojoj zna ako npr. prvi put kaka tek popodne biti zelena...
E i Suncokretica, ako imaš neku ideju kaj da mi još probamo... Mi nemamo grčeve (rekla je patronažna da je još prerano) ali ju jako jako muči probava.. Našla sam na youtubeu vježbe, nosamo se u marami, pijemo bio gaiu i espumisan... Ne znam više što da radimooo. Neutješna je, para mi se srce, a to je skoro svaku večer, napinje se i muči za kakanje i prdenje, a mogu misliti kako je tek tebi teško kad ima grčeve -. -
Jutroooo cureee 😘😘😘😘😘
Mi cekamo pregled uvz-a... Dr jos nema.. Diego je od uzbudjenja zaspao hahahah
Sretno curama koje danas imaju pregled 😘
Mi smo se lijepo naspavali...
Dena, uzivajte u snijeguuu!!! 😍😍😍😍😍😍😍 Bas lijepooo 😍😍😍😍😍😍😍

Suncokretice, uuuffffff, grozno.... Treba to izdrzati..
Kupanje -3-4x tjedno u kadi.. 1x tj sapunom, a svaki dan ga prebrisem blaznicama i/ili rucnikom... 😊

Dobro jutro jos jednom....kavica uz kisu,Dena uzivajte u snjegu.Barbs sretno na pregledu😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mi Diegu duuugo kamilicu nismo dali.... A moja frendica je s malim svaaaaki dan koristila kamilicu... mislim, i moji su roditelji s nama koristili Ne znam zasto kad se pita dr/patronazne za kamilicu rqde

*rade dramu
Hvala, imenjakinjo 😘😘😘😘😘😘😘
Najgore je cekati doktore... Srecom on spava, al kad se zbudi bi mogao dramiti.

Hedgehog , nije kakala 2 dana pa moguće da je od toga. Pratit ću dalje...
Za grčeve probaj uzeti jastučić s trešnjinim košticama. Ugrije se u mikrovalnoj i stavi na trbuh pa malo ublaži i smiri grčeve. Mi smo uzeli u Mulleru.
Možeš probati pustiti antikolik zvukove s YouTubea, nama u zadnje vrijeme jako pomognu, odmah se smiri. Bar da odmori od plača par minuta, za nas je uspjeh!
A već smo navikli gledati i slušati to, al baš lomi srce i osjećam se tako bespomoćno, užas. Još bi izdržala gledati kako ju grči ali taj vrišteći plač navečer je koma!
Znam da moramo čekati da prođe ali ovako imam osjećaj da je svaki dan vječnost. Al eto nema nam druge nego samo čekati da vrijeme odradi svoje...

Hedgehog , nije kakala 2 dana pa moguće da je od toga. Pratit ću dalje…
Za grčeve probaj uzeti jastučić s trešnjinim košticama. Ugrije se u mikrovalnoj i stavi na trbuh pa malo ublaži i smiri grčeve. Mi smo uzeli u Mulleru.
Možeš probati pustiti antikolik zvukove s YouTubea, nama u zadnje vrijeme jako pomognu, odmah se smiri. Bar da odmori od plača par minuta, za nas je uspjeh!
A već smo navikli gledati i slušati to, al baš lomi srce i osjećam se tako bespomoćno, užas. Još bi izdržala gledati kako ju grči ali taj vrišteći plač navečer je koma!
Znam da moramo čekati da prođe ali ovako imam osjećaj da je svaki dan vječnost. Al eto nema nam druge nego samo čekati da vrijeme odradi svoje…
Suncokretice drzi se,i meni zna tako plakat i bas srce para😢samo da prodju ta tri mjeseca....

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji