Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:29

sretna

Kikiimam omronov inhalator (hladna inhalacija) i s tim ga inhaliram. Unutra stavim 3% - nu fiziolosku.
    Sanjchi, super ce biti s tom trakicom 😊 a za sukrvicu nemam iskustva, a mi stalno s usisavacrm izvlacimo. Jel stavis fizioloske svaki put?

koji model imaš sretna? ja sam kupila omron duobaby kad se rodila kad je bila tak dosta prehlađena a na kraju "sad ću, sad ću" nisam ga ni stigla izučit i na kraju eno ga čuči u kutiji, čeka da ga upogonim napokon ....jel to full jednostavno ili? koju kupiš fiziološku? ja inače u nos kapam "sunce moje malo" a to mi je skupo za filat s tim inhalator? (ona mini mini bočica košta 15kn) jel ima kakvo veće pakiranje za punit inhalatore?
    puno pitanja, sorry ali kad stigneš odgovori please, jer evo kad mi se opet razboli da mogu odmah počet inhalirat da spriječim da se pogorša...hvala :-*
    sanjchi - pa sretan veliki prvi!!! i baš će joj lipo pristajat ta crvena trakica....

žena-majka-carica:)

Barkleys
    01. Prosinac 2017. 09:31

dzenny

Pa ima da poludim.. znaci,u 3h noci gospoda ciste parkinge ispod prozora.. to grebe,to lupa.. 😠 ako mi dijete probude,bicu baba koja u 3h noci vice i dere se sa prozora.. oni ne znaju kako je malu bebu uspavati 😠 ja od njih ne mogu spavati,ali zato moja Alara ne da se smetati 😂
    Iii da,sanjchi sretan vam mjesec dana 😍😍

Poli ih kantom vode XD XD XD 

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:31

sanjchi255

Danas nam u goste dolaze IvanaIvica i Iva njena😊 idu k pedijatru pa ce doci k nama da curke zajedno proslave mini-rodose😄💕

bravo! ja sam baš nekidan promislila kako nam dosta cura s trudničkog foruma nema...baš lijepo da ste se vas dvije nastavile družit mimo foruma, kad ste već ionak blizu.
    a za sukrvicu - hvala bogu nije joj nikad bilo još.....ja dooooobro nakapam nosić prije usisavanja. Ali već davno nismo, preko mjesec dana sigurno. Ne usisajem kad joj je nos pun slinice (suhe) nego samo kad ima onak šlajma onak vlažno kako da objasnim...

Maja 3
    01. Prosinac 2017. 09:32

Jutro cure! Evo kavica na stolu☕
    Sanjchi,sretan minic!
    Sretna,uopce ne sumnjam da ces predivan vijenac!

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:34

Hedgehog

dzenny

Pa ima da poludim.. znaci,u 3h noci gospoda ciste parkinge ispod prozora.. to grebe,to lupa.. 😠 ako mi dijete probude,bicu baba koja u 3h noci vice i dere se sa prozora.. oni ne znaju kako je malu bebu uspavati 😠 ja od njih ne mogu spavati,ali zato moja Alara ne da se smetati 😂
    Iii da,sanjchi sretan vam mjesec dana 😍😍

Poli ih kantom vode XD XD XD

nema se milosti! nema ništa luđe od majke koja pokušava smirit i uspavat svoju bebu
    ja sam muža sinoć skoro rastrgala jer ju je razljutio (niš nije učinio, ali ona nije htjela kod njeg jer je on bio loše volje od posla iznerviran) pred spavanac....ja ju hendlam cijeli dan i onda očekujem da ju on 20min uzme navečer i on ju raspi*di
    ...gledala sam ga "preko nišana", poslije mi bilo žao, ali šta ću mu ja

• sretna
    01. Prosinac 2017. 09:35

Treca sreca ovaj inhalator, mogu ga i odrasli koristit:

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:36

sretna, onaj vijenac ti je divan, ali kužim da ti nakon 4god treba malo promjene...spremni ga pa ga opet nagodinu izvadi, super je, elegantan i profinjen

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:38

aha...znači pitam u jekarni tu njihovu smiksanu? nisu mi spomenuli to kad sam kupovala uređaj
    koliko dugo inhaliraš P? i koliko puta dnevno, ima neki max?

• sretna
    01. Prosinac 2017. 09:38

treca_sreca

sretna, onaj vijenac ti je divan, ali kužim da ti nakon 4god treba malo promjene…spremni ga pa ga opet nagodinu izvadi, super je, elegantan i profinjen

Vec sam ga raskopala 😂

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 09:40

sanjchi - ma daj???? nisam imala pojma, to nisi ovde spominjala a ja na trudničkoj temi nisam već skoro 3mj
    Cool!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.