Sretna, nadam se da ćete svi ozdraviti... Ovo je sada vrijeme prehlada... svi smo pred 2 tj cca bili šmrkavi Vijenac je super! Jesi ga sama radila?
ČOVJEČE, ovdje svi neki kreativci, a meni kreativnost na nuli... ono, naživciram se čim mi ne ispadne kako trebam (tako je i Sanjchi napisala, je l' da? ) Mada se iskreno nisam duuugo potrudila... mogla bih
Sanjchii, kako je i Treca sreca napisala, baš lijepo što si ostala u kontaktu s Ivanom i što se družiš s njom. Bilo bi super da se sve skupimo i zajedno idemo na razno razne kavice i šetnjice.
Kiki, hvala na info za mlijeko!
Nakon jucerasnje borbe sa P nosicem, kaze meni mm: trece dijete cemo napravit tak da se rodi u 6 mjesecu, sam da znas 😂😂😂
Prekrasna je Alara😍😍gdje ste kupili podbradak???Cure da vas pitam je li se ko keksao prije ginekoloskog pregleda nakon poroda😆😆😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi, u jeee, već mjesec dana?????????????? SRETNIIIH!
Treca sreca, i tvoj muž Milu ljuti? Ja poludim kad moj ljuti Diega! eto primjera: Diego je njorgav i želi se nositi... kad ga spustiš opet se naljuti... (pravi mali šef, jel ' ) i muž oboooožava zaj* ga i npr spusti ga na krevet/kauč i uživa vidjeti Diegovu ljuti facu... pa urlam na njega!!!
Maslačak, ti si pričala da si se počastila frizerom! BRAVOOOO ŽENO!!! I ja jedva čekam da se počastiiim!
Sretna, vi mislite na treće??? I ja sam nekoć razmišljala o tome da bih troje djece... valjda jer nas je troje
Ali s druge strane, stvarno bih voljela prvo karijeru srediti... Jer imam samo 9 mjeseci radnog staža + moram do 29-e krenuti na staž jer ako ne, morat ću ga na 0kn raditi... Pa vidjet ćemo. Mislim, mlada sam ja još
E, da, Sanjchi, ti si komentirala da su ti Lavado bila ogromna? Bome jesu! HAHAHAHAHAHAHHAHAHA Još ja legendarnom mužu kažem: a hoće li nam uopće stati u auto? A on: pa ne znam AHHAHAHAHAHA Bitno da imamo BOMBA kolica i to s veličim kotačima!!!
Hvala,cure.. 😘
Barbi,podbradak je dobila od prijateljice na poklon (ona ga je sama radila) 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji