Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Prosinac 2017. 10:12

Sretna, nadam se da ćete svi ozdraviti... Ovo je sada vrijeme prehlada... svi smo pred 2 tj cca bili šmrkavi  Vijenac je super! Jesi ga sama radila?
    ČOVJEČE, ovdje svi neki kreativci, a meni kreativnost na nuli... ono, naživciram se čim mi ne ispadne kako trebam (tako je i Sanjchi napisala, je l' da? ) Mada se iskreno nisam duuugo potrudila... mogla bih 
    Sanjchii, kako je i Treca sreca napisala, baš lijepo što si ostala u kontaktu s Ivanom i što se družiš s njom. Bilo bi super da se sve skupimo i zajedno idemo na razno razne kavice i šetnjice.
    Kiki, hvala na info za mlijeko!  

• sretna
    01. Prosinac 2017. 10:12

Nakon jucerasnje borbe sa P nosicem, kaze meni mm: trece dijete cemo napravit tak da se rodi u 6 mjesecu, sam da znas 😂😂😂

• sretna
    01. Prosinac 2017. 10:13

Barbs tnx! Sama sam radila 😊

• Barbi13
    01. Prosinac 2017. 10:14

Prekrasna je Alara😍😍gdje ste kupili podbradak???Cure da vas pitam je li se ko keksao prije ginekoloskog pregleda nakon poroda😆😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:15

Sanjchi, u jeee, već mjesec dana??????????????  SRETNIIIH! 
    Treca sreca, i tvoj muž Milu ljuti? Ja poludim kad moj ljuti Diega! eto primjera: Diego je njorgav i želi se nositi... kad ga spustiš opet se naljuti... (pravi mali šef, jel ' ) i muž oboooožava zaj* ga i npr spusti ga na krevet/kauč i uživa vidjeti Diegovu ljuti facu... pa urlam na njega!!! 

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:16

sretna

Barbs tnx! Sama sam radila 😊

U JEEEEEEEEEEEEEE 
    SVAKA ČAAAAAAAAAAAST!

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:17

Maslačak, ti si pričala da si se počastila frizerom! BRAVOOOO ŽENO!!!  I ja jedva čekam da se počastiiim! 

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:19

Sretna, vi mislite na treće???  I ja sam nekoć razmišljala o tome da bih troje djece... valjda jer nas je troje  Ali s druge strane, stvarno bih voljela prvo karijeru srediti... Jer imam samo 9 mjeseci radnog staža + moram do 29-e krenuti na staž jer ako ne, morat ću ga na 0kn raditi... Pa vidjet ćemo. Mislim, mlada sam ja još 

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:22

E, da, Sanjchi, ti si komentirala da su ti Lavado bila ogromna? Bome jesu! HAHAHAHAHAHAHHAHAHA Još ja legendarnom mužu kažem: a hoće li nam uopće stati u auto? A on: pa ne znam AHHAHAHAHAHA Bitno da imamo BOMBA kolica i to s veličim kotačima!!! 

dzenny
    01. Prosinac 2017. 10:23

Hvala,cure.. 😘 
    Barbi,podbradak je dobila od prijateljice na poklon (ona ga je sama radila) 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.