Sanjchi sretan prvi Luciji
Barbs mi skinemo kotace da bi nam stala u gepek
Nama su rekli ne cesto usisavat bas jer im moze ostetit sluznicu, to samo kad je toga tolko da samo fizioloska ne moze iscistit.
Jedna moja beba je prije mjesec dana bila ful prehladjena, skoro deset dana stalno pun nos pa smo joj par puta kapali baby efedrinom (ide na recept) i znali bi u kuhalo za vodu ubacit kamilice i pustit ga da vrije i cila soba bi se napunila tom parom s kamilicom…mmmm i meni je to bilo opustajuce a bebi je isto pomoglo.
Barbi mi jesmo jer sam morala dva puta odgodit preglednije bilo stete iako je i dok reka samo polako. Osjetim i unutra da me nesto pecka al po otpusnom mi se ne cini da su taj dio morali sanirat…a proc ce
Hvala.....a probat cemo😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja bi isto jednog dana voljela imati 3 djece,a dragi kaze da hoce 11-ero,kaze da imamo nogometni tim 😂😂😂 krenula sam polako.. aa vremena imamo joooos.. ja sad 19.12 punim 23 god,aa on 08.01 puni 25 😊😊
Cure upadam ko padobranac, mali ke sto na sat od jucer pa ne stignem sve procitat. Vidim neke slikice u Bozicnom stimungu. Ja jutros ostavila mami malog da skocim do Klaiceve.Na kraju produzila sebi do Monokla po lece Sva sreca pa je do Monokla djecji ducan i naravno da sam usla i kupila mu svu silu stvari od 68 do 86 broja hahaha kupila sam mu 86 kompletic za 60 kn majica s natpisom Kralj u kuci i hlace, bodi kosulju, kapice i sve ostalo kaj mi je zena ponudila. Ne smijem napidat kolko sam potrosila na
serifa
Srecom pa je 2 ducana dalje i my favourite boutique i sva sreca pa sam si nasla prebrutalnu dugu jaknu crnu s krznom za 400 kn. Ne nisam i to kupila 😂Naravno da jesam, sexy mamica 😎Onda sam osla u dm i tam sam ostavila 100 kn i meduostalim kupila muzu sibu za sv nikolu jer me jutros rasp...*** biiip😁Al kad vidi racun mislim da sam si napravila medvjedu uslugu jer cu dobit s tom sibom😂😂😂😆
Barbs 😂😂😂😂😂 bitno da je muz zadovoljan jer ima velike kotace…i moj isto to kaze😂 imamo iste kotace..na kolko ono ih treba pumpat?? Mi zaboravili a moramo ih napumpat..
Snijeg-ja jedva cekam da krene😄 mm radi zimsku i onda nama padaju kune s neba😊👏👏👏
Nemojte previse pumpat,moj muz je 2 kotaca sredio!
A nove zracnice od kunerta i nisu bas najtaman..bar nama nisu bile,mislim napravili smo..al su malo vece od orginala..
A kod frizera sam morala jer smo sutra krsni kumovi..jos ujutro idem na frizuru,i na sminkanje. Jucer samo farbanje bilo.
Alara je bombon!
Mamasita - vašu koji šoping. Fakat si se istrošila. Moj jedini izlazak u zadnjih 2 tjedna je bio na relaciji rodilište - doma. Možda je i tako bolje. Trebali bi sljedeći tjedan obaviti matičara, pa ću svratiti do dm *. *
A ovo za 3 dijete,hahhahhahahah!
Ja nakon 1 rekla,nema sanse vise u 12 mjesecu,planirali da rodim 5-6 mj,mali se u 7 rodio! Sad za trece-ja vec imam datum...20.02.2020.
Tad bi rodila...uglavnom do 5 mj 2020 da imamo 3 bebaca.
Ma joj, otom potom za trece dijete, ja jos nisam.na cisto s tim 😂 i bi i ne bi
Sortiraj odgovore
Najstariji