Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    01. Prosinac 2017. 09:41

treca_sreca

aha…znači pitam u jekarni tu njihovu smiksanu? nisu mi spomenuli to kad sam kupovala uređaj
    koliko dugo inhaliraš P? i koliko puta dnevno, ima neki max?

Valjda to rade sve ljekarne...meni je pedijatrica rekla za tu fiziolosku. A jucer sam ga inhalirala 3x po 10 minuta. 5 min bi trebala minimalno ds ima neki ucinak. Mislim da tu nema ogranicenja, ne moze mu od toga nista biti. Ali evo, danas je vec puno bolje. Ne puni mu se nos cesto kao jucer. Odnosno, od ujutro kako sam ga usisala se.uopce nije napunio. Danas cu ga isto inhalirat bar 2 puta

Bela
    01. Prosinac 2017. 09:54

Prekrasna su kolica Barbs
    Sretna divan vijenac, sama si ga radila? 
    Violeta ti si u bozicnom ugođaju vec, bas lijepo...mi cemo na sv. Nikolu okitit...
    Sanjchi za nosic, i mojoj curki je bilo malo sukrvice kad smo izvlacili, 15 dana je imala tada... bit ce neka kapilara ili mozda iziritiran nosic malo od izvlacenja...ja sam se isto bila prepala

dzenny
    01. Prosinac 2017. 09:54

treca_sreca

Hedgehog

dzenny

Pa ima da poludim.. znaci,u 3h noci gospoda ciste parkinge ispod prozora.. to grebe,to lupa.. 😠 ako mi dijete probude,bicu baba koja u 3h noci vice i dere se sa prozora.. oni ne znaju kako je malu bebu uspavati 😠 ja od njih ne mogu spavati,ali zato moja Alara ne da se smetati 😂
    Iii da,sanjchi sretan vam mjesec dana 😍😍

Poli ih kantom vode XD XD XD

nema se milosti! nema ništa luđe od majke koja pokušava smirit i uspavat svoju bebu
    ja sam muža sinoć skoro rastrgala jer ju je razljutio (niš nije učinio, ali ona nije htjela kod njeg jer je on bio loše volje od posla iznerviran) pred spavanac….ja ju hendlam cijeli dan i onda očekujem da ju on 20min uzme navečer i on ju raspi*di
    …gledala sam ga "preko nišana", poslije mi bilo žao, ali šta ću mu ja

Vjerujte da su mi bili na meti 😉😉 jedina sreca ima je sto je Alara toliko cvrsto spavala pa je to nije probudilo.. al zato sam se ja svaki put stisnula u grc,kad se ona pomjeri 😮😮 iii znate sta ima jos,SNIJEG IM OPET PADA 😂😂

• Barbi13
    01. Prosinac 2017. 09:57

Dobro jutro zelim svima......P spava a ja pijem kavicu,sanjchi sretan vam prvi mjesec😘,sretna vijenac je prekrasan mogu mislit kakav ce novi izgledat cekamo slikicu.....barbs uzivajte u prvoj voznji s kolicima😍😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    01. Prosinac 2017. 09:57

Dena a jesi smiješna. Mom suprugu su plastične pale već 100x ali srećom nije bio ništa. Jednom je i prolio mojih 20ml mlijeka. Skoro je ostao bez glave jadan. Inače je baš smotan.
    Sanjchi sretnih mjesec danaaa. I pozdravi Ivanicu, nek se češće javlja.
    Barbs hahahha ti već planiraš za drugo. Kako slatko. Ne, boja je zakon fakat. Ja ostavim cca. pol h na sobnoj mlijeko. Nekad više nekad manje. 

dzenny
    01. Prosinac 2017. 09:58

Super za tebe i IvanuIvicu 😉😉 samo se druzite.. 😉😉

dzenny
    01. Prosinac 2017. 10:00

dobro jutro i od moje Alare.. 😘

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:08

Dzenny, preslatka je! 
    Hvala, Treca sreca Muž i ja smo se počastili :D malo je dao on malo ja i eto, nova kolica, tadaaaaaaaaam 
    Hedghehog, nas je 3 sestre... on ima brata... nekako sam oduvijek znala da neću imati jedno dijete (koliko god da mi tata non stop govori da stanem na prvo  i koliko god da sam govorila u rađaoni: NIKAD VIŠEEE )
    Ja sam uspavala zrikavca, tako da bih sada trebala čak na miru doručkovati, dok imam free time... hahahah ali neeee, ja surfam po netu... 

• sretna
    01. Prosinac 2017. 10:10

Bele da, sama sam ga radila 😊 nadam se da cu danas stici novi napravit da sutra vec sve lijepo bude spremno 😊
    L i ja smo jucer poljepili pahuljice, bas je bio uzbuden 😄 a za Sv. Nikolu kitim bor 😍

• sretna
    01. Prosinac 2017. 10:11

dzenny

dobro jutro i od moje Alare.. 😘

Slatkica 😍😍 izgleda malo prestraseno 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.