Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    29. Studeni 2017. 08:13

i evo nas s 2ipol mjeseca...najčešće face trenutno:

jutarnje kad je dobre volje (navečer ovo teško vidim!)
    jutarnje kad je dobre volje (navečer ovo teško vidim!)
    a ovako se smijemo, najviše mami svojoj <3 ...svakome po zasluzi!
    a ovako se smijemo, najviše mami svojoj <3 ...svakome po zasluzi!

i za kraj jedna ozbiljna:

žena-majka-carica:)

Kiki156
    29. Studeni 2017. 08:14

Dobro jutro!😘
    Kakve slatke bebice na forumu ovom! 😍😍😍 
    Kad je Una krenula tako visoko dizati se na rukice? Ja svog stavljam na trbuh al ma kakvi, bas ne voli biti na trbuhu 😂😐 
    Mamisita cure su ti sve rekle, to ti je sasvim normalna reakcija na cjepivo! Kasnije nastane krasta koja otpadne . Tako je i nama bilo. Sretno na pregledu! 
    Iza nas dobra noc, zaspao u 8 i nesto ( u zadnje vrijeme bas ide rano spavati), pa jeo oko pola 2, pa u pola 5, u 7 malo i sad opet. Ja ga ne budim, pustim da spva koliko zeli. Govorili su mi u pocetku da ga budim svaka 3-4 sata ali je od toga bio jako nervozan pa sam odustala. Javi se on sam kad nesto treba, vrlo je jasan oko toga! 😂😂
    Danas kisa, nista od setnje. Nadam se da ce biti mirniji dana. 
    Dena kod nas je jucer bilo slicno preko dana, ludila sam, valjda zbog promjene vremena.

[OBRISANO] 29. Studeni 2017. 08:15

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 29. Studeni 2017. 08:18

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    29. Studeni 2017. 08:21

A Mile slatka li jeeeee 😍😍😍😍
    Sanjchi sretno s kavom! I ja planiram isto, zaspao je na sisi i sad ide u kidnac.

• Dena1009
    29. Studeni 2017. 08:23

Omg jos spava 😮😮 idem se probati izvuci iz sobe da popijem kavu..drzte fige😥

url=https://lilypie.com]

barbs
    29. Studeni 2017. 08:25

JUUUTROOO 😍😍😍😍😘😘😘😘😘
    super za prospavanu noc, cure! 😘😍😘😍😘😍😘
    D je zaspao oko 9 i nesto, pa se probudio oko 1.30 i dalje se ne sjecam hahahhahaa znam da sam ga jedno 2 puta uzela u krevet da ga nahranim ali kada BOOO... hahahhaa znam da sam ppglrda

barbs
    29. Studeni 2017. 08:26

*poglala na sat i bilo je oko 5h i uvalila sam mu dudu jer eto on je odlucio da je vrijeme brbrljanja ahahahah i u slijedecem trenutku je bilo 8h kad me probudio za cicanje... kad ono, sama sebi vicem koliko je dugo u peleniii 

• sretna
    29. Studeni 2017. 08:28

Ovaj moj jr izjelica velika, tak valjda nikad nece prespavat noc.

barbs
    29. Studeni 2017. 08:28

Kakvo budnjenje bebe po noci za hranu??? Niti jednom mi patronazna nije rekla da ga budim.. sam se budio a svako toliko bi mi super doslo da odspava vise ahahahahhahahhahah
    Bela, nova smo narucili! 😍
    I me, daaaa, jesmo... muz je to vec gledao... ja ne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI