i evo nas s 2ipol mjeseca...najčešće face trenutno:

i za kraj jedna ozbiljna:

žena-majka-carica:)
Dobro jutro!😘
Kakve slatke bebice na forumu ovom! 😍😍😍
Kad je Una krenula tako visoko dizati se na rukice? Ja svog stavljam na trbuh al ma kakvi, bas ne voli biti na trbuhu 😂😐
Mamisita cure su ti sve rekle, to ti je sasvim normalna reakcija na cjepivo! Kasnije nastane krasta koja otpadne . Tako je i nama bilo. Sretno na pregledu!
Iza nas dobra noc, zaspao u 8 i nesto ( u zadnje vrijeme bas ide rano spavati), pa jeo oko pola 2, pa u pola 5, u 7 malo i sad opet. Ja ga ne budim, pustim da spva koliko zeli. Govorili su mi u pocetku da ga budim svaka 3-4 sata ali je od toga bio jako nervozan pa sam odustala. Javi se on sam kad nesto treba, vrlo je jasan oko toga! 😂😂
Danas kisa, nista od setnje. Nadam se da ce biti mirniji dana.
Dena kod nas je jucer bilo slicno preko dana, ludila sam, valjda zbog promjene vremena.

A Mile slatka li jeeeee 😍😍😍😍
Sanjchi sretno s kavom! I ja planiram isto, zaspao je na sisi i sad ide u kidnac.

Omg jos spava 😮😮 idem se probati izvuci iz sobe da popijem kavu..drzte fige😥

url=https://lilypie.com]
JUUUTROOO 😍😍😍😍😘😘😘😘😘
super za prospavanu noc, cure! 😘😍😘😍😘😍😘
D je zaspao oko 9 i nesto, pa se probudio oko 1.30 i dalje se ne sjecam hahahhahaa znam da sam ga jedno 2 puta uzela u krevet da ga nahranim ali kada BOOO... hahahhaa znam da sam ppglrda

*poglala na sat i bilo je oko 5h i uvalila sam mu dudu jer eto on je odlucio da je vrijeme brbrljanja ahahahah i u slijedecem trenutku je bilo 8h kad me probudio za cicanje... kad ono, sama sebi vicem koliko je dugo u peleniii

Kakvo budnjenje bebe po noci za hranu??? Niti jednom mi patronazna nije rekla da ga budim.. sam se budio a svako toliko bi mi super doslo da odspava vise ahahahahhahahhahah
Bela, nova smo narucili! 😍
I me, daaaa, jesmo... muz je to vec gledao... ja ne...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji