Panica, namjerno smo uzeli ti boju da nam bude za curicu... aaaaako drugo dijete bude curic 😂😂😂😂😂
Kad izdojeno mlijeko stavim i frizider... koliko dugo mora biti na sobnoj temperaturi da ga moze jesti?
Barbs odlicna boja kolica i model mi se svida! 😊
Mi smo imali koma noc. Cijeli dan jucer se borimo s nosicem, prehladio se :( pa svako malo usisavanje nosica, inhaliranje...tako da se po noci svako malo budio, cak.je i jeo cesce nego inace.
Nije ni cudo da se prehladio kad smo i mm i ja i L smrcavi i kasljavi.
Moram danas po svijece u gtad pa se bacam na izradu adventskog vijenca 😊 nakon sto sam 4 g imala isti odkucila sam da je vrijeme za promjenu
Ovo je moj zadnje 4 godine bio. Ove godine nesto sasvom drugacije radim 😁
Barbs predivna kolica! Izdojeno mlijeko bi trebalo biti oko 37 stupnjeva, ja izvadim iz frizidera, ako imas vremena pusti da se malo temperira pa pod toplu vodu (vec preliveno u bocicu iz koje ce piti). Ja radim tako da u sudoper stavim posudu, u to flasicu i pustim toplu vodu da ide po tome, tako se ravnomjerno grije. Uzmes toplomjer (prethodno ga obavezno steriliziraj) i svako malo mjeri temperaturu mlijeka, dok ne dodes do 37. A na sobnoj temperaturi treba stajati jedno pola sata da dode do sobne temp, tu negdje.
Sretna, Aurora i Marijana predivne su vam dekoracije, vidi se da uzivate u tome 😍
Sretna nadam se da ce beban sto prije ozdraviti. Kako ga inhaliras? Vito ima pun nos jedino po noci kad ide jesti, ne znam zasto je to, ali tako mu se cuje. Preko dana je sve ok, ne cuje se nista. Jel jos kome tako?
Sanjchi pripazi i na nagib bocice kod hranjenja, mom je znalo tako curiti ako bi previse nagnula bocicu pa probaj naci idealan kut za nju.
Mali spava, klasicno jutarnje spavanje nakon budenja. Ja sam krepana, od pol 5 je bio nemiran i stalno se budio. Mucio ga je trbuh, pa je bljuckao i nikako se smirit, jedva sam gledala. Muz ga je nosao ali daba kad se nece smirit kod njega jer hoce na sisu. 😴😴😴😴☕️☕️☕️
Sanjchi slatka je trakica, bas ce biti medena s tim! 😍Sukrvica? Nisam to jos dozivjela ali mi imamo onu rucnu pumpicu pa ona sigurno slabije vuce. Mozda je pukla neka kapilarica? Jel jako vuce ta pumpa?
Kiki imam omronov inhalator (hladna inhalacija) i s tim ga inhaliram. Unutra stavim 3% - nu fiziolosku.
Sanjchi, super ce biti s tom trakicom 😊 a za sukrvicu nemam iskustva, a mi stalno s usisavacrm izvlacimo. Jel stavis fizioloske svaki put?
Barbsodlicna boja kolica i model mi se svida! 😊
Mi smo imali koma noc. Cijeli dan jucer se borimo s nosicem, prehladio se :( pa svako malo usisavanje nosica, inhaliranje…tako da se po noci svako malo budio, cak.je i jeo cesce nego inace.
Nije ni cudo da se prehladio kad smo i mm i ja i L smrcavi i kasljavi.
Moram danas po svijece u gtad pa se bacam na izradu adventskog vijenca 😊 nakon sto sam 4 g imala isti odkucila sam da je vrijeme za promjenu
sretna držimo fige da što prije riješite nosić....to je koma kad su prehlađeni, otežava i sisanje i spavanje, automatski kaos nastane čak i kod beba koje su lijepo "imale reda"
meni se Mila razbolila s jedva 10dana, nedugo nakon dolaska iz rodilišta, pokupila od braće školaraca....teško ih je očuvat kad u kući imaš ekipu koja ide u kolektiv - vrtić/školu...
Barbs - baš mi je drago da si se počastila kolicima napokon, koliko si pričala o tom! I divna je boja, ak drugo bude curka, super će i njoj biti:)
Dena - baš si me nasmijala s onim za sisu
maslačak - juuhuu za frizera, ja isto bila pred 10ak dana (i sad boga pitaj kad ću opet, ovo je bilo nasilu sile ugurano radi skorašnjeg pira)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji