Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    01. Prosinac 2017. 00:15

Mi jos ne spavamo,na cici je al nema veze bitno da je kakila a ja jedva gledam cijeli dan oko kakice😓😓😓

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    01. Prosinac 2017. 00:43

mamisita27

Ti i ja razbijaci flaaasaaa..

Hahahahahahha cure, ček razbile ste plastične bočice? Pa kak?  :) :) :) :) :) 

• Barbi13
    01. Prosinac 2017. 01:16

Zaspala napokon....i vama da pozelim laku i mirnu noc😴😴😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    01. Prosinac 2017. 02:18

sanjchi255

Hedgehog

mamisita27

Ti i ja razbijaci flaaasaaa..

Hahahahahahha cure, ček razbile ste plastične bočice? Pa kak? :) :) :) :) :)

😂😂😂😂😂😂
    Hedge…staklene…bar ja😅

🤣🤣😂😂😂😂
    I ja staklenu! Ma da sigurna sam, da dojim, da bih i cicu razbila kolko sam spretna😅😅
    Sanjchy cestitamo❤😘

url=https://lilypie.com]

dzenny
    01. Prosinac 2017. 03:23

Pa ima da poludim.. znaci,u 3h noci gospoda ciste parkinge ispod prozora.. to grebe,to lupa.. 😠 ako mi dijete probude,bicu baba koja u 3h noci vice i dere se sa prozora.. oni ne znaju kako je malu bebu uspavati 😠 ja od njih ne mogu spavati,ali zato moja Alara ne da se smetati 😂
    Iii da,sanjchi sretan vam mjesec dana 😍😍

dzenny
    01. Prosinac 2017. 03:25

Ciste parkinge od snijega,bagerima i traktorima.. 😠😠

• Bebushka
    01. Prosinac 2017. 04:37

Sanjchi ti si imala avent? Ja isto imam neke boce od nuka al na njih najnormalnije navidam vrh od avent, kompatibilan je i s onim od chicca, ni moje ne znaju pit iz nukovih, a probala sam prec na avent s dvi rupice pa su se sokirale...jos amo na jedinici pa duuugo papamo

dzenny
    01. Prosinac 2017. 07:49

Jutro.. evo i mi smo budne.. 😊😊 alara sinoc oko 23:30 zaspala iiii tek sad se probudila,ja sam je samo oko 3h nahranila ona je i tad spavala.. 😍😍 tako da sto se tice Alare imali smo super noc.. 
    Sanjchi,i ja sam isto mislila kad sam ih cula,da je vani snijeg od 1m.. nego juce napadalo oko 10 cm pa su oni kupili sav snijeg sa ulice.. stvarno ne znam zato,jer su ulice bile prilicno dobro razgrnute,ali oni su poslije pokupili sav snijeg.. i to u 3h ponoci 😮

barbs
    01. Prosinac 2017. 07:56

Jutrooo 😘😘😘😘😘 Moj mali skakavac se zalijdpio za cicu a moram mu pelenu promijeniti se pokakao 😂😂😂😂😂😂
    Sanjchi, super Lucija napreduje! 😍😍😍😍
    Dzenny, ula laaaa... super za prospavanu noc! 😍
    Hvala cure za kolica 😍😍😍😍 Danas je presivno vrijeme j jedva cekam setnju 😍😍😍😍
    Marijana, Bebettova kolica su moja nesudjen 😆😆😆😆😆  previse pjevaju 😥

barbs
    01. Prosinac 2017. 07:57

Violeta, kostaju 3700kn cca.. 😊
    Sanjchi, kad smo kod salmpavosti, iz dana u dan otkrijem nove masnice po tijelu hahahahhahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.