Mi ovako spavamo,samo stavim tetricu da se mazi snjom 😁😁 sad je tako naviko i uvijek je skoro iz njega kad spava. Bitno da je umotan u deku i tetricu da ima. 😁
Violeta, preslatki je, ja isto lovim prilike za rezanje noktiju
Sanjchy,jesi možda kupila preveliku dudu?
SAnjchi meni je Nukova isto stvarala problem pa je patronazna pogledala i rekla da prejako iz nje curi tak da sam odustala od nje i sad je na Philips avent
Kad nagnem dosta curi sto sa razbijenom flasicon nije bio slucaj😫 al opet mi ae cini da joj je s onon dugo trebalo da se najede…neznam vise…
A mozda samo malo smotano uhvati dudu pa zato curi. Tako i moj nekad ne uhvati dobro pa mu sve curi sastrane.
Sanjchy moras joj pomoci napraviti vakuum. Dakle drzis flasicu npr desnom rukom a prstenjak te ruke joj stisnes na obraz da napravi vakuum (samo gledaj da ti nokat bude kratak da ju ne pikas njime). Dok sam se ono na pocetku izdajala i davala nakon sisanja to izdojeno, pola je curilo van. I ja sam mislila da je na aventovim flasicama prevelika rupa (makar je veca od one na medelinoj flasici calma ili dr.browns) ali kad nam je patronazna pokazala tu foru nista vise nije curilo.
Hvala cure 😊 daaa ima gustu kosu na mene, a tatinu frizuru, makar mislim da ce posvijetliti jer je donji sloj zlacani sto se ne kuzi na fotki
Sortiraj odgovore
Najstariji