Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    30. Studeni 2017. 23:09

Da. Prstenjakom te ruke kojom drzis bocicu joj pristisnes na obraz i drzis tako pritisnuto cijelo vrijeme hranjenja. Na taj nacin joj pomazes napraviti vakuum i ne curi iz usta ( ili curi neznatno)

Maja 3
    30. Studeni 2017. 23:09

Ako sam sto zaboravila iskomentirat,ne zamjerite. Radovi u tijeku jos,krstenje je u subotu,ja letim na 100 strana. Jos moram svijecu sutra piljunu napravit,jer sam si tako zacrtala..a uopce neznam kad cu uhvatit vremena za to.
    Danas sam kod frizera bila,jeeeeee
    2 SATA SAMO ZA MENE💪

Marijana12345
    30. Studeni 2017. 23:11

Barbs i ja sam htjela tu boju Bebetto kolica, mislim da model Vulcano ima takvu tirkiznu, ali na kraju smo se skroz predomislili oko marke kolica koju smo kupili. Super izgleda!

Marijana12345
    30. Studeni 2017. 23:16

Sanjchi evo ovo je vakuum na slici. Tak isto bebe vuku dudu. Stisnes zu gdje je najudubljenije. Dakle negdje na sredini obrascica.

dzenny
    30. Studeni 2017. 23:17

Barbs, kolica su stvarno extra 😍😍 boja,dizajn wooow😍😍
    Dragi Alari reze nokte,ja nisam jos nijednom.. 🙈 
    Ja svoju pokusavam uspavat,al mi ne ide.. iako sam je okupala.. 😥

• Dena1009
    30. Studeni 2017. 23:17

Sanjchi mi imamo Nukove flase, tj. sad samo jednu jer smi dvije vec razbili😅 i ja sam primjetila da iznekih curi bolje, a nekih manje, a sve su iste u dezen. Al V papa iz obadvije nije mu problem, al on je i veci pa mozda zato. I da, nekad bas ljepo papa, a nekad napola drijema ili se ogledava naokolo i meditira pa mu zna curit.

url=https://lilypie.com]

dzenny
    30. Studeni 2017. 23:19

Ii ja sam nosila traperke,ali sam si morala nove kupiti 😂😂

Ivcy1306
    30. Studeni 2017. 23:31

Pozz curke, sanjchi na nukovim silikonima za sisanje imas velicine rupica, s,m,l pa pogledaj koju si ti kupila. 

30. Studeni 2017. 23:37

Ti i ja razbijaci flaaasaaa.. 

• Barbi13
    01. Prosinac 2017. 00:12

Maslacak31

Ako sam sto zaboravila iskomentirat,ne zamjerite. Radovi u tijeku jos,krstenje je u subotu,ja letim na 100 strana. Jos moram svijecu sutra piljunu napravit,jer sam si tako zacrtala..a uopce neznam kad cu uhvatit vremena za to.
    Danas sam kod frizera bila,jeeeeee
    2 SATA SAMO ZA MENE💪

I ja jedva cekam frizera kosa mi je katastrofa jos od trudnoce😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.