Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Prosinac 2017. 10:24

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:25

Dzenny, waaawwww!!!!!!!!  Bravo za frendicu... 

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 10:25

hahaha barbs tak je! tako ni meni nije bitno što moja maxi cosi mura ne stanu u lift, glavno da imaju ROZU košaru.....i ne dam ih, pa sad koristimo dvoja.....ova Jane modro-zelena kad idem sama u šetnju (stanu u lift) a ona s rozom košaru kad idemo s mužem :P jer ih obožavam, mada bi ih bilo logično prodat jelte....no way, ne dam samo da mi je veći stan!

žena-majka-carica:)

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:27

Treca sreca, bome se ne damo! HAHAHAHAHHA Nego, vidjela sam na nekoj fb grupi kako se prodaju neka roza kolica i odmah se tebe sjetila! 

barbs
    01. Prosinac 2017. 10:28

Sanjchi, ja sam 167cm visoka i mogu reći da sam baš mužu rekla: hmmmm, šta mi neće biti previsoka?! Ali je rekao: neee, možeš si naštimati onaj dio gdje guraš! Ok, nema veze,,, bitno da se kur*imo po selu s kolicima !HHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 

panica

Sanjchy, sretnih mjesec dana😘
    Dzenny, to ciscenje snijega se u hr ne moze dogodit😂😂, a mi u zg imamo bandeka koji ga jede pa ne moramo brinut😂😂😂
    Kiki, moja svaku noc kao da je puna slajma, a po danu nista, ja sam snimala i nosila pedici i kaze da je to normalno

dzenny

Moja je za neko cudo sinoc dugo,dugo bila kod tate.. ja sam i veceru pripravila i oprala kosu,a njih dvoje su cijelo vrijeme nesto 'pricali' 😂😂
    Barbs,koji kotac 😂😂👍

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 10:29

sretna, pa pametno zbori muž ....vidim ja mogla bi ti bit za koju godinu ko ja sada:))
    ja nakon drugog sina nisam imala osjećaj da ćemo na iduće (ali nisam ni mislila da je gotovo)
    trebalo mi je par godina odmora, da izađem iz pelena i svega, malo se posvetim karijeri
    i eto nas sad tu di jesmo, novi "krug"

žena-majka-carica:)

• Bebushka
    01. Prosinac 2017. 10:29

Nama su rekli ne cesto usisavat bas jer im moze ostetit sluznicu, to samo kad je toga tolko da samo fizioloska ne moze iscistit.
    Jedna moja beba je prije mjesec dana bila ful prehladjena, skoro deset dana stalno pun nos pa smo joj par puta kapali baby efedrinom (ide na recept) i znali bi u kuhalo za vodu ubacit kamilice i pustit ga da vrije i cila soba bi se napunila tom parom s kamilicom...mmmm i meni je to bilo opustajuce a bebi je isto pomoglo.
    Barbi mi jesmo jer sam morala dva puta odgodit pregled nije bilo stete iako je i dok reka samo polako. Osjetim i unutra da me nesto pecka al po otpusnom mi se ne cini da su taj dio morali sanirat...a proc ce

dzenny
    01. Prosinac 2017. 10:31

panica

Dzenny, to ciscenje snijega se u hr ne moze dogodit😂😂, a mi u zg imamo bandeka koji ga jede pa ne moramo brinut😂😂😂

😂😂😂 nadam se da ni kod nas se nece ponoviti 😂😂 ako ih pospem kantom vode ima da se zalede ko snjeguljica 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.