I me, znaci Ema.je pocela otkricati rukice 😍😍😍😍😍😍 Ja to jos nisam primjetila kod Diega... primjetila sam da vec neko vrijeme polji u ogledalo od sunceka na ljulji i gleda samog sebe ful ufurano hahahahahaha ali dosta je poceo turati sake u usta...
Kolica su preljepa.....boja mi se svidja.Mali sef ce uzivat😍😍😍😍
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hvala, Barbi 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘 Da, boja su mi mrak! 😊😍😘
A sto se tice kakanja -wuhuuu 😂😂😂😂 i Diego je cijelo jutro bio njorgav.... i kad smo ga isli presvlaciti prije setanja se posteno pokakao 😂😂😂😂😂😂😂 i onda onako odusevljeno se osmjehnuo 😂😂😂😂
I_me ajme jedva čekam tu fazu, moja zna tu i tamo gurati ih u usta, a moja mama naravno kad je ti vidjela "dijete je glasno" pa sam poludila i u takvim situacijama dam dudu (ako ju milostiva želi) jer znam da gladna nije...
Aurora ideš, genijalno. Svaka čast.
Ukrašavanje - iskreno, jesam kreativna, to mi je u opisu posla, ali baš zato zadnjih par godina ne uživam toliko u Božiću, izradi svega i svačega i slično. Bude mi pun kufer i vijenaca i pjesmica i slično. Odem kod mame okititi bor i to je to. Ali razmišljam da od ove godine krenemo mi kao nova mala obitelj krenemo sa nekim svojim božićnim tradicijama, samo još nisam sigurna kojim XD
Barbs ajme o.o kolica su genijalna. *. *
Aurora jako lijepoo posebno casa(prijateljica isto tako radi) i torta 😍
Ovo je moj ovogodisnji adventski, i jastucnice koje sam narucila sa geeka☺
A ovako moj Leon se izvali nakon kupanja i cicanja 😍😍😍😍 i onda sam ja bacila se u akciju rezanja noktiju njemu ☺
Barbs, kolica super i za decka i za curu
Aurora, prekrasno, ja sam ove godine radila decoupage uskrsna jaja
Dena i Dzenny, zaboravila sam komentirati, bad vam zavidim na snijegu, dragi i ja inace svake godine cim padne prvi snijeg na sljemenu idemo na grudanje, jedva cekam sljedecu godinu da andelice pravimo nas troje😍
Barbs lavado😍😍😍 ja sam ih gledala u ducanu ali su nam djelovals jos glomaznije od rotaxa…
Rukotvorine su sve lijepe…
Mi smo bili kod pedijatra…curka napreduje, ima 53 cm (narasla 2 u mj dana) i teska je 3910 g (kilaza na izlasku 3120) i glava joj je za 1 cm narasla😁 eto…sve je ok, samo moramo vjezbati stopala, skakljat ju vise puta dnevno da ih ravna, jer su joj okrenuta prema unutra onako…plakala se malo, kad ju je okrenula dokica na trbuh-ne voli tu pozu😣
Kupila sam joj NUK i Babylove flasice, maltene iste su gore dude, al cini mi se da nezna na to pit
Super za pregled.... 😍😍😍
Barbs lavado😍😍😍 ja sam ih gledala u ducanu ali su nam djelovals jos glomaznije od rotaxa…
Rukotvorine su sve lijepe…
Mi smo bili kod pedijatra…curka napreduje, ima 53 cm (narasla 2 u mj dana) i teska je 3910 g (kilaza na izlasku 3120) i glava joj je za 1 cm narasla😁 eto…sve je ok, samo moramo vjezbati stopala, skakljat ju vise puta dnevno da ih ravna, jer su joj okrenuta prema unutra onako…plakala se malo, kad ju je okrenula dokica na trbuh-ne voli tu pozu😣
Kupila sam joj NUK i Babylove flasice, maltene iste su gore dude, al cini mi se da nezna na to pit
Bravo Luce😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji