Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    30. Studeni 2017. 18:16

Evo cure da se i ja pohvalim svojim umijećem 😂 prve dvije slike su adventski od zadnje svije godine, treća je bor od prosle godine, četvrta je casa na stalku napravljena u decoupage tehnici, peta kutijica također u decoupage tehnici i zadnje je ograda koju sam napravila na torti za mužev rockas 😊 nisam supertalent ali imam volje 😂😂

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 18:17

I_me

Znaci ema je otkrila svoje ruke! 😂😂😂😂 vec pola sata umiremo od smijehaa.. stisne sake ispred sebe pa ih promatra sa cudjenjem pa ih stavi u usta i tak stalno 😂

super! pregenijalni su tak kad otkrivaju svijet oko sebe <3 da mi "veliki" možemo samo stat i divit se
    rastu nam bebice, nisu više "novorođenčad"

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    30. Studeni 2017. 18:17

Aurora predivno je!! 
    Stvarno ste sve kreativne 

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 18:21

Aurora, vrijedna si i ti vidim! Torta pogotovo izgleda - finooo
    Ja decoupage ne bih nikad ni probala da nas nisu postrojili u vrtiću i u školi kad su božić i uskrs i sl....pa budu one radionice za roditelje i djecu, tako par puta godišnje, di se družimo i izrađujemo takve stvarčice (ali srećom tad teta/učiteljica pokazuje šta i kako, a mi ostali pratimo po principu "majmun radi šta majmun vidi" inače ne bi od tog nikad niš ispalo)

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    30. Studeni 2017. 18:25

Treća sreća ja obozavam decoupage i zao mi je sto sam ga otkrila tako kasno jer sad nemam vremena baviti se time 😞

Aurora1611
    30. Studeni 2017. 18:26

Treća sreća ja obozavam decoupage i zao mi je sto sam ga otkrila tako kasno jer sad nemam vremena baviti se time 😞

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 18:32

Cure,nakon koliko djeluje kamilica za kakicu?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• blackdoll91
    30. Studeni 2017. 19:58

Kamilica se inace daje djeci koja imaju proljev da ih zatvori, ovisno koliko je beba stara ( do god dana ne bi smjeli secer niti sol) samo jako usecerena kamilica otvara bebu

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 20:53

Kakili smo juhuuuuuuuuuuuu😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    30. Studeni 2017. 21:11

Marijana, koliko koooseee!! 😍😍😍😍
    I ja sam cula za onu foru da stavis pored bebe nesro majcino i da ce tako lakse zaspati... budem opet probala ahahahhhha
    svaka cast cure na rukotvorinama 😍😍😍😍😍😍

Evo kolica 😍😍😍
    Evo kolica 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.