Mi imamo vecernju nervozu sat i pol... i onda zaspi...
s time da ju dugo nije imao i sat u nazad 4-5 dana se to opet vratilo...

I da, malo nakon kupanja zaspi.... i nakon pola sata se probudiiiii i buse nervozan... ne znam sa li ga prerano onda kupamo... opcenito do 7.30 smo gotovi...
mi bili u setnjiciii.. evo jos smo vani jer je tek nedavno zaspao (izbacio dudu)...

spa music😂ja isto nisam proucavala baby handling al budem. kad ga moram pocet stavljat potrbuske. Jer unazad tj dana kad ga drzim na ramenu da podrigne- podize glavu . To mi nitko nije rekao...Jel ims negdje di pise kako ide taj razvoj djeteta? 😂On je meni dns bio super, podojio dosta ujutro i spavao 3 sata...uspjela sam pocistit praainu, usisat i oprat pod, stavit 2 masine vesa, oprat kosu i okupat se, izdepiliraz, sredit i namazat nokte, pocupat obrve i rucati...multitasking na najjace😎Jos sam 10 min sjela buljila u prazno i pila kavicu😁

Wow mamisita kakav uspjeh! Moj danas urla cijeli dan, ne znam sta mu je. 😒
A na trbuh kazu treba stavljati od pocetka, ja sam pocela kad ne otpao pupak.

Hedgehog
Ma ja sam bacila jer je prvo bilo u frižideru, pa je prošlo skoro 10 sati na sobnoj temperaturi…pa nisam znala jel smije natrag u frižider…sad imam dvije bočice pa imam cijeli sustav xD
Mala koja mi je na pumpi i u nju izdajam, pa stavim s pumpom u frižider pa kad se ohladi pomiješam s drugim mlijekom koje je već u bočici u friđu. Zvuči malo komplicirano ali ispraksala sam se već. A i ne izdajam se ja cijelo vrijeme, tu i tamo. Sviđa mi se ideja da imam na lageru bar 30ml.
Hedge, ne bacati! To koje se vise ne moze koristiti kao obrok moze posluziti kao balzam za kupanje umjesto ulja... ja metnem tih 20-30ml u vodu i koza bebe poslije bude mekana
Taj baby handling je bezveze😂😂😂😂😂 pa kak bi ju obrisala da drzim za koljena, nemos s njom na kraj kad krene nogama mlatarat😅 i ono podizanjr. Pa nemogu kontra ruku i nogu. Em nemam dovoljno dugacku ruku em mi je nezgodno tak ju primit jer je mala noga jos i nemogu je prebacit preko ruke😓 vidjet cu u cetvrtak sta ce nam rec pedijatrica
Nije bezveze Sanjchi.. gle treba malo vise truda tj gnjavaze. Ja i oblecim i brisem malog da ga rotiram ulijevo i udesno. Ne dizem mu kukove drzeci ga za stopala. Jos je premali za to. Jbg zafrkancija je to ali brto udje u naviku. Isto tako i sa dizanjem, kad ga podizem s ledja dizem ga da mu je glava bocno
Marijana, tocno, to je ispravan nacin. Ja cu sada pokusati primjenjivati iako mi nije jos sve jasno kako treba...
Ima li beba kakav miris po mlijeku nakon kupanja?

Marijana, tocno, to je ispravan nacin. Ja cu sada pokusati primjenjivati iako mi nije jos sve jasno kako treba…
Ima li beba kakav miris po mlijeku nakon kupanja?
Nema... samo je mekana. Ali kosu moras onim samponcicem za bebe (ja koristim babylove) jer mlijeko ima svoju masnocu pa nije onak "friska", isto kao i kad stavis maslinovog ulja u vodu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji