Mi se kupamo svaki drugi dan. Samo sa vodom. Samo 1x tjedno koristim sapun becutan. Namuljam ju i bljucnem u vodu. 😆 mislim da vise nema potrebe za cescim kupanjem i samponiranjem.. nekak mi ju je draze samo sa vodom.. jos je mini.. al cim malo odfrkne i dodju vrucine onda cemo scaki dan,a onda cu uvesti i sampone i kupke i sve. 😂😂😂
Marijana znam da ne volis stavljat slike male al ima vise kose od sanjchine lucije?? Daj bubni neku sliku samo kosice,bez lica (ako zelis) da vidimo tu grivu 😆
Ja je isto okupam u banjici sa uljem,dam sampon i onda nakraju muz mi polije da ju saperem u cistoj vodi.. jer Alara ima malo vecu kosicu i bez sampona joj bas izgleda masna i poslije kupanja..😊
Ja sam se uspjela malo pripremiti za advent kad mi je mama bila. Malo sam preuredila adventski za stol, al baza je od prosle godine. Na fotki dolje desno je bor od prosle godine a dolje lijevo vjencic za vrata sta sam napravila, baza s tim patuljkom je iz Kika a kuglice sam poljepila s onim pistoljem. Kolace sumnjam da cu raditi ove godine... mozda samo fererro i rafaello... a evo kolaca od prosle godine
Marijana znam da ne volis stavljat slike male al ima vise kose od sanjchine lucije?? Daj bubni neku sliku samo kosice,bez lica (ako zelis) da vidimo tu grivu 😆
a kako isperete onda šampon marijana?
mi se kupamo u kadici, nalijem ju jednomm i u tom ju kupamo
hoću reći ne prolijevam/nalijevanNovo tokom kupanja
znači teoretski ispireš šampon u vodi u kojoj kupaš bebu - sve joj opet završi na koži kao da nisi ražentao….
po meni su šamponi tek kad prerastu kadicu pa se kupaju u tuš/kadi….pa možeš isprati dobro tu kemiju
Tusem isperemo samo glavicu 😊 obozava tus. Podignem ga iznad kadice a muz na zadnje ispere
Marijana-zabrijala sam da je cura.. ne mogu sve pohvatat.. sorry ..
Pa vi komotno mozete na sisanje 😂😆
Ful su mi slatka djeca sa puno kose!
Ja sam do god dana bila ko one lutke celavice 😥😂😂
I nas sam bila sretna kad sam rodila da mi mala ima kosice.
Sortiraj odgovore
Najstariji