Kupanjee ja obavezno sve od aderme imam, svaki dan ga s tim za kupanje brisem/kupam, nakon toga mlijeko za tijelo a onda krema za lice. Kosu mu tretiram sa maslinovim i mustelinom pjenicom, nekad mustelin sampon stavim aliii bas rijetko, vec mu sa adermom tim za kupanje operem i kosu onda posebno sa posudicom polijevam glavu da dobro isperem sve. Dobro nama je dermatolog tako savjetovao sve, radi dermatitisa.
Ja sam bila u gradu s mamom jutros, malo u kupnji za mene i muza. Ee da imate 15kn 5pari carapa za velike i male u lidlu. Ja sam sebi uzela ☺
Muz spava, mali spava ali naravno ja kraj njega, malo lezim malo sjedim hehe.
Joj ja ne smijem vise u trg hehe..samo trosimo i muz i ja, bas smo danas pricali kako samo trosimo. Ali to nisu nikakve gluposti. Sve treba. Pa smo rekli jos cemo ove godine ic u jednu kupnju samo radi slikanja sa djedicom i tak malo u bozicnom okruzenju da budemo i na advent u osijek cemo ici.
Treca za kupanje tako je meni mama rekla da beba onda bolje spava, ali ja sam vecernji tip, gledam zivot na vagi pa 321 kuhaj, i onda mi se ne da ic spavat 21h a mali zeza, nekad lijepo spava a nekad ja ga moram uspavljivat..al dobro. Tako nam je
Marijana wuhu koliko kosice..moj je bas celav 🤣 otpalo mu dosta. Bozicna dekoracija..bas ti je lijepa
Maslacak fora je adventski ☺☺ i ja imam na drvetu ☺
Dena uh da to komentiranje je uzas...puno puta vidim neka zena na fb pita za neki savjet ili nesto, a zene ju napale zbog druge stvari, npr.negdje prije vidim zena stavila sliku od djeteta mesto u vezi noznih noktiju, a zene napale nju kako djete ima dlacurine, bas tim rijecima, na kraju se zea javila (bilo je anonimno prvo) i objasnjavala da joj je djete dlakavije i jos svasta nesta... ja sam bas ostala zgrozena, ali jos gorje mi je kad mame stavljaju slike bebe i ono tipa sta da radim, pa jbt zeno idi pedijatru. E to ne volim kad vidim, i ja bi te zene nasamarala ali eto ne petljam se i nikad nista nisam ni stavljala nit komentiram. Sto ljudi sto cudi 🤔
Treca, muz je prejak, moj ako ne moze umiriti, upali fen, ali pravi, kupili smo jedan posebmo za nju da mi ne krepa moj malo skuplji fen, jer aplikacije i youtube ne pomazu
Kosice, prekrasne, moja je isto kosmata, ali joj se prorijeduje i raste nova, a i prebire di prsticims po kosi dok je mirna, a to i ja radim😄
Marijana, i ti si vudrena za lijepe stvari, ja imam milijun tutorijala sa pinteresta, ali nemam dara za ništa😂
Kupanje, ja bu svoju rado kupala svsku vecer, ali navecer sam uglavnom sama, a desna ruka, mi se nije vratila u normalu nakon trudmoce pa kao da imam jednu ruku, pa moram cekati dane kad je muz slobodsn ili slucajno ima normalmu smjenu
woow koliko kose beni ima!
men je D imao ali ne toliko baš
a T je bio bebaćelavica do 12mj cca
žena-majka-carica:)
marijana jako lijepi dekori....ja nisam nadarena za ikakve rukotvorine....više sam od matematike i tak nekih egzaktnih stvari neg za umjetnost i stvaralaštvo
žena-majka-carica:)
Moja se počela dizati na ruke kad je na trbuhu i kad ju dignem da podrigne. Digne glavu pa vrti lijevo desno i gleda, nema mira...
Žilava moja cura
Znaci ema je otkrila svoje ruke! 😂😂😂😂 vec pola sata umiremo od smijehaa.. stisne sake ispred sebe pa ih promatra sa cudjenjem pa ih stavi u usta i tak stalno 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji