Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Studeni 2017. 12:31

Treca sreca, hahahaha legeeeendaaaaa 

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 12:37

Marijana

barbs

Mi Diegu duuugo kamilicu nismo dali…. A moja frendica je s malim svaaaaki dan koristila kamilicu… mislim, i moji su roditelji s nama koristiliNe znam zasto kad se pita dr/patronazne za kamilicu rqde

Rade dramu zato jer majcino mlijeko u prva tri mjeseca, koliko otprilike i traje sazrijevanje crijeva, radi na ovojnici crijeva zastitni sloj koji je vazan za citav zivot djeteta. A kamilica ga ispire. A secer u toj kombinaciji s kamilicom je potpuno nepotreban. Nase mame su ga nama davale, istina, ne znsm za druge, ali konkretno meni i seki (posto smo blizanke) jer smo od prvog dana uz ciku bile na ad.

Vidiš nisam nit ja znala da je to razlog....a zbilja ima logike.
    Crijevna mikroflora je užasno važna, nažalost ja to najbolje znam uz ove svoje alergije i intolerancije na hranu, koje ti čitavo zdravlje uzdrmaju i iskompliciraju život.
    Marijana, ti si baš informirana!
    hvala što dijeliš s nama:)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 12:42

barbs

I me, veselooo 😊😊😊 A je l ti spava po noci? 😊 Ja sam rekla da bih potpisala da spava noc a dan neSamo je veselo od 8 do 9-9.30 navecer.. drama ,drama, drama…
    Znaci, Treca sreca,vise nije onako nervozna navecer otkad ju svaku vecer kupas??

prije smo od 7-8 do nekih 10-11 (pa i do ponoći kad bi bili gori dani) trpili nervozu, davali 2 ture planT Tiba kapi da preživimo to, uz nosanje
    a sad
    okupam ju tad kad bismo inače dali prvu turu tiba kapi, oko 7-8 ovisi kako kad se potrefi zbog obveza oko ostale djece
     i onda u roku uru spavamo
    meni puno više odgovara ovako jer inače nikad nisam bila kasnovečernji tip - ja se volim ustat rano i leć navečer ne kasnije od 21-22h, nije moj đir....za razliku od muža. On je uvijek lijegao kasnije tak da i on se spasi ovak kad djeca i ja iza 21h se "ugasimo" da on malo dođe sebi i udahne za idući radni dan

Suncokretica
    30. Studeni 2017. 12:55

Marijana zrnasta je stolica, u biti normalna samo promijenjene boje. Ne dojim ju pa nije stvar u tome.
    Baš čitam da nije uvijek znak gladi, mora biti sasvim drugačija i praćena plačem bebe, kao bez sadržaja tak da sumnjam da je to i ona normalno dobiva na težini, pratim doma vagom.
    Pojačat ću joj malo hranu za svaki slučaj i pratiti kroz par dana situaciju, skuhala sam i čaj od koromača pa ću joj dati 

dzenny
    30. Studeni 2017. 12:55

Moja Alara nema bas jos neku rutinu spavanja.  Nekad zaspe 21-22h,a nekad zna ostati do ponoci.. imala je i ona dane nervoze,svaku noc u isto vrijeme.. hvala Bogu,pa ih vise nema.. sad iako je budna ne place.. aa i ja sam primjetila kad je okupamo,da bolje spava.. 😁

30. Studeni 2017. 12:57

treca_sreca

Bebushka

Umjetna sisa! genijalna ideja
    Ja sam razmisljala kako bi trebalo izumit umjetni torzo s disanjem, tjelesnom toplinom i otkucajima srca pa samo polozis bebu na njega mislim da bi sve spavale ko topovi

džaba ti je to
    mm je jučer navukao moju spavaćicu preko svoje ne bi li se mala smirila na njemu, jer sam ja bila mokra u kadi a ona krenula vrištat i nikako mu se smirit
    nije baš da je prošlo

Umirem od smijeha na ovo! Ovo ja moram nagovorit svog, necu mu rec da ne pali. Reci cu da su cure s klokanice rekle da to smiruje samo da vidim njega u spavacici. Inace ih ne volim i hladmo mi bude za noge sad al izdrzat cu 1 noc, vrijedi toga😂😂😂

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 13:00

mm inače nema takve baze i onda kad je za šalu, onak na rubu živaca jer se ona nije htjela smirit njemu, to uradio, ja sam oplakala od smijeha....a onda sam počela vikat da ju skine da mi se ne raskesa, iovak mi je široka 5 brojeva...

30. Studeni 2017. 13:06

super je adventski vijenac😍
    sanjchi tak sam ja jucer ranom zorom full make up, prava sexy mama i jos sam navukla, doslovni navukla trapke i molila se da mi gumb ne frcne kod pedica ili da ni maternica ne krcne. S tim da mislim da sam full smjesno izgledala jer mi je dojadilo stalno tajice plus tunika a i reko ak cu dojit u cekaoni ( tko je sumnjao kad imam cicomanijaka, naravno da je trazio odmah po pristizanju na lokaciju) obuci cu kosulju kao lakse je otkopcat. Sta i je al je jedini problem sta mi je brojem odgovarala jedino 1 kosulja i te jedne trapke. Sve u svemu smjesno jer su to neke isprano sive trapje a kosulja zelena karirana sa usivenim ukrasima pauka. Nakon te modne ekspedicije odlucila sam da je vrijeme da odes u soping. Solo.

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 13:06

Dena ili tko je komentirao za "zlobne žene" i kako si svatko daje za pravo po netu svašta pisat
    takvih ljudi ima i u RL
    samo je po netu lakše napisat svašta jer ne gledaš nikog u lice
    ali po meni to su jadne žene, koje same sa sobom nisu zadovoljne
    jer
    tko je zadovoljan sa svojim životom
    nema potrebu gadit drugog
    nažalost sve je više onih durgih, zato i možemo nsć po netu mooooore takvih komentara i po fejsu i po portalima itd
    ja to niš ne čitam, ne da mi se vrijeme tratit na to...
    ni vijesti (pogotovo crnu kroniku) ne pratim
    da i ne crni misli

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 13:07

da Mi ne crni misli....lapsus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.