I me, veselooo 😊😊😊 A je l ti spava po noci? 😊 Ja sam rekla da bih potpisala da spava noc a dan neSamo je veselo od 8 do 9-9.30 navecer.. drama ,drama, drama…
Znaci, Treca sreca,vise nije onako nervozna navecer otkad ju svaku vecer kupas??
Ma po noci se budi svaka 3-4h. Stignem se i ja odmorit 😆
I kod nas tako.. zaspi izmedju 20-21:30h.. nekad drami,nekad zadpi u sek.. nema pravila 😂
Mi ju kupamo svaki drugi dan.. poslije kupanja papanje i zaspi na 10 min. I onda je budna oko sat i pol pa zaspi bas pravo
Maslacak super je! ☺
Ja sam bas tudum za kreativnost.. nemam ni smisla ni zivaca 😥🙁
Uhhhhh.. od ponedjeljka vas pokusavam uhvatiti sa citanjem.. alii neeeeee,cure se pravo raspisale.. 😊 uglavno bebice se med medeni 😍 ii kod mn danas snijeg pada, ja ga volim ovak kad ne moram nigdje..😍 jutros je bilo tako fino jutro,napolju snijeg,soba tooopla, a moja Alara pored mn spava u dubokom snu 😍😍 iii sto ste pisali zanekizatvoreni forum ili grupu na fb,ja sam definitivno zaa.. jer bas ovak bebe izlagati nije nam pametno 🤔 iako smo sve takve,moramo da se pohvalimo sa najljepsim bebicama 😍😍
Maslacak, jako dobra ideja, bas mi se svida
Maca,cestitsm i bas mi je drago sto se tajo vratio
Moja L je jucer spavala od jutra negdje do 16,naravno uz papanje i onda bila budna nocas do pol 3, zaspala mi je na 5 min oko 23 i taman je muz dosao s posla i to ju je probudilo i gotovo, cicala je i mlatila rukama i nogama ko manijak, sva je bila a uzbudena
I me, e tako i mi 😉 a mozda je neka faza... Npr jucer je Diego dooooslovno keo, spavao, kakao i tako u krug, a ti dani su rijeeeeetkiii 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Panica, booomeee veselooo
Dzenny, Alara zna gdje je najljepse 😍😍😍😍😍
Sanjchi, i ja sam vidjela tu ideju na istoj str 😍😍😍😍😍😍😍 tako cu i ja napraviti 😍😍😍😍
Jutro cureBarbs ne brini, nece dramiti
taj pregled traje toliko kratko da ne stignu ni reagirati…
Mi smo jucer imali bas tezak dan, malena je bas slabo papala, pricala na ciki, vukla pa pustila, bas je bila nemirna plus jos nije cijeli dan spavala, uff
Bas sam bila nemocna,vec par dana je tako ali ne u tolikoj mjeri kao jucer…cak sam i bocu pokusala ali nije htjela.
Slaaazeeem se 😍😍😍😍😍 Mada je necija bebica plakala...
Nadam se da ce danas biti bolji dan 😘
Maslacak super je! ☺
Ja sam bas tudum za kreativnost.. nemam ni smisla ni zivaca 😥🙁
Uzela mi rijec iz usta.haha ja i kreativnost dva razlicita pojma
a tako se lijepe stvari mogu napraviti
Umjetna sisa!genijalna ideja
Ja sam razmisljala kako bi trebalo izumit umjetni torzo s disanjem, tjelesnom toplinom i otkucajima srca pa samo polozis bebu na njega mislim da bi sve spavale ko topovi
džaba ti je to
mm je jučer navukao moju spavaćicu preko svoje ne bi li se mala smirila na njemu, jer sam ja bila mokra u kadi a ona krenula vrištat i nikako mu se smirit
nije baš da je prošlo
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji