Jel vi kupate svaku vecer bebe? Ja ne, i onda mi mama kaze ona je nas svaku vecer kupala kao nek i ja njega.
mi se odnedavno kupamo svaki dan.....to nam je navečer pokazalo se kao dobar ritual za pred spavanac....uživa i opusti se. odonda višše nit kapi joj ne dajem za smirenje (za grčeve, s matičnjakom) jer mi je draže da ju ne šopam nego da šta prirodnije riješimo problem nervoze.
a poznato je da (male, pa i veće) bebe vole rutinu, svoj djeci to paše i smiruje ih, pa se trudimo svaki dan isto radit...
žena-majka-carica:)
Mamisita, bas lijepo! 😍😍😍😍
Eto nas doma. Usput isli do mojih na kavu.. Sve je u naaajboljem redu! Kaze dr: KUKICI ZA 10 😍😍😍😍😍😍 pregled za 2mj opet... moram kod pedijatrice po uputnicu...
Danas ocekujemo i nova kolica😍😍😍😍😍😍😍
Mi Diegu duuugo kamilicu nismo dali…. A moja frendica je s malim svaaaaki dan koristila kamilicu… mislim, i moji su roditelji s nama koristiliNe znam zasto kad se pita dr/patronazne za kamilicu rqde
Rade dramu zato jer majcino mlijeko u prva tri mjeseca, koliko otprilike i traje sazrijevanje crijeva, radi na ovojnici crijeva zastitni sloj koji je vazan za citav zivot djeteta. A kamilica ga ispire. A secer u toj kombinaciji s kamilicom je potpuno nepotreban. Nase mame su ga nama davale, istina, ne znsm za druge, ali konkretno meni i seki (posto smo blizanke) jer smo od prvog dana uz ciku bile na ad.
Marijana-ti i seka blizanke i jos rodile u par mj razmaka! 😆 prejako! 😊
Ova moja mala slapa vec 3 dana po danu ne spava! Budne smo od 8, a zacorila je dosad na cca 10 min..
Eno je,gleda me, oci ko u sove i smije se 😂😂😂
Maco cestitamo i dobro nam dosli❤
Jel vam stigao tata na vrijeme?
Koga jos cekamo, ko se to tako dugo neda van?🤔😉
Je stigao je na vrijeme i dobio najbolji rodendanski poklon posto mu je sutra rodendan 😍
supeeeer! baš sam i ja htjela pitat jel se tajo vratio......juhuuuu
divno <3
i čestitke mama!
žena-majka-carica:)
Marijana, mojoj frendici je mali do godine dana cikao bez ad-a pa su joj rekle da bez problema daje kamilicu (pedica i patronazna), pa ne znam sta se promijenilo u godinu jedino mi to nije jasno.... ali ok, na kraji krajeva svatko radi kako hoce...
Ja mu vise ne dajem otkad se probava poboljsala...
A to sto je I me komentirala sam bas ja htjela komentirati 😍 Bas fora 😊
I me, veselooo 😊😊😊 A je l ti spava po noci? 😊 Ja sam rekla da bih potpisala da spava noc a dan ne Samo je veselo od 8 do 9-9.30 navecer.. drama ,drama, drama...
Znaci, Treca sreca,vise nije onako nervozna navecer otkad ju svaku vecer kupas??
Odlucila biti vrijedna malo..napravila adventski vijenac sebi,mami i svekrvi.
Sortiraj odgovore
Najstariji