Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Studeni 2017. 08:48

Mi Diegu duuugo kamilicu nismo dali.... A moja frendica je s malim svaaaaki dan koristila kamilicu... mislim, i moji su roditelji s nama koristili  Ne znam zasto kad se pita dr/patronazne za kamilicu rqde 

barbs
    30. Studeni 2017. 08:49

*rade dramu 
    Hvala, imenjakinjo 😘😘😘😘😘😘😘
    Najgore je cekati doktore...  Srecom on spava, al kad se zbudi bi mogao dramiti.

Suncokretica
    30. Studeni 2017. 08:50

Hedgehog , nije kakala 2 dana pa moguće da je od toga. Pratit ću dalje...
    Za grčeve probaj uzeti jastučić s trešnjinim košticama. Ugrije se u mikrovalnoj i stavi na trbuh pa malo ublaži i smiri grčeve. Mi smo uzeli u Mulleru. 
    Možeš probati pustiti antikolik zvukove s YouTubea, nama u zadnje vrijeme jako pomognu, odmah se smiri. Bar da odmori od plača par minuta, za nas je uspjeh!
    A već smo navikli gledati i slušati to, al baš lomi srce i osjećam se tako bespomoćno, užas. Još bi izdržala gledati kako ju grči ali taj vrišteći plač navečer je koma!
    Znam da moramo čekati da prođe ali ovako imam osjećaj da je svaki dan vječnost. Al eto nema nam druge nego samo čekati da vrijeme odradi svoje... 

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 08:56

Suncokretica

Hedgehog , nije kakala 2 dana pa moguće da je od toga. Pratit ću dalje…
    Za grčeve probaj uzeti jastučić s trešnjinim košticama. Ugrije se u mikrovalnoj i stavi na trbuh pa malo ublaži i smiri grčeve. Mi smo uzeli u Mulleru.
    Možeš probati pustiti antikolik zvukove s YouTubea, nama u zadnje vrijeme jako pomognu, odmah se smiri. Bar da odmori od plača par minuta, za nas je uspjeh!
    A već smo navikli gledati i slušati to, al baš lomi srce i osjećam se tako bespomoćno, užas. Još bi izdržala gledati kako ju grči ali taj vrišteći plač navečer je koma!
    Znam da moramo čekati da prođe ali ovako imam osjećaj da je svaki dan vječnost. Al eto nema nam druge nego samo čekati da vrijeme odradi svoje…

Suncokretice drzi se,i meni zna tako plakat i bas srce para😢samo da prodju ta tri mjeseca....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    30. Studeni 2017. 09:09

Suncokretica

Hedgehog , nije kakala 2 dana pa moguće da je od toga. Pratit ću dalje…
    Znam da moramo čekati da prođe ali ovako imam osjećaj da je svaki dan vječnost. Al eto nema nam druge nego samo čekati da vrijeme odradi svoje…

Hvala ti. Uzet ću jastučić, ma baš se čovjek osjeća bespomoćno.. Puštamo sve i svašta od zvukova. Nama pomaže nošenje u marami, ali još nismo ispraksali vađenje van. Pa ju uvijek razbudimo...inače sad na minigreeny.com  imate popust na marame. A stvarno su super, nama je došla marama za 2 dana. 

Suncokretica
    30. Studeni 2017. 09:17

Imam ergobaby klokanicu i stvarno nam je spas! Lakše mi je to nego marama, mislim da ju ne bi znala zavezati.
    Odmah se smiri kad ju nosim, odspava na miru, a tako i ja mogu obaviti sve po doma. Suđe, ručak, veš  trgovina, odemo prošetati van. Inače bi mi samo bila na rukama i nosila bi ju po cijele dane i ništa ne bi mogla napraviti. 
    To je valjda jedini period kad odspava kako treba, u krevetu ju grči i budi. Pa ju pustim da odspava 2-3 h do idućeg hranjenja. Po noći zaspe preumorna i iscrpljena od plakanja par sati prije toga.
    Ma izdržati ću ja, samo da nju više jadnu ne muči . Nadam se da će proći iza 3 mjeseca kako kažu i da nas neće duže mučiti...

Marijana12345
    30. Studeni 2017. 09:24

Suncokretica

Jutro!
    Ljubomorna sam na vas koje možete s bebama u shopping i koje dugo spavaju. Moju stalno grči, plače, smiri se i tako u krug do večeri kad kreće sirena od 3-4 h neutješnog plača. Ne može jadna ni odspavati da ju ne krene grčiti.
    Proklete dojenačke kolike! Živim za dan kad će to proći
    Moja je jučer prvi put imala lagano zelenkastu stolicu, 2 dana nije kakala iako joj redovito dajem probiotike pa je možda od toga. Je li još nekome bilo tako, što bi to moglo biti?

Zelenkasta stolica znaci da je dijete ili gladno ili popapa vise vodenog mlijeka od masnijeg. Prema tome, ne previse mijenjati cike, unutar 2h dojiti iz jedne strane grudi da malena moze doci do masnijeg mlijeka. Jel ta zelenkasta kakica bila rijetka ili zrnata? Ako je bila zrnata onda znaci nije nijedan od razloga koje sam navela nego si ti mozda nesta zeleno pojela (spinat, blitvu, kelj...)

Barkleys
    30. Studeni 2017. 09:37

Suncokretica

Imam ergobaby klokanicu i stvarno nam je spas! Lakše mi je to nego marama, mislim da ju ne bi znala zavezati.
    Odmah se smiri kad ju nosim, odspava na miru, a tako i ja mogu obaviti sve po doma. Suđe, ručak, veš trgovina, odemo prošetati van. Inače bi mi samo bila na rukama i nosila bi ju po cijele dane i ništa ne bi mogla napraviti.
    To je valjda jedini period kad odspava kako treba, u krevetu ju grči i budi. Pa ju pustim da odspava 2-3 h do idućeg hranjenja. Po noći zaspe preumorna i iscrpljena od plakanja par sati prije toga.
    Ma izdržati ću ja, samo da nju više jadnu ne muči . Nadam se da će proći iza 3 mjeseca kako kažu i da nas neće duže mučiti…

Je baš su spas. I ja sam se bojala malo marame, ali brzo smo se uhodali ...i ja bi ergo, ali bio mi je malo preskup, razmišljam da za mjesec dva, kupim polovni, djeluje mi predobro. :(

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 09:45

Barbi13

Ni moja nece spavat a pospana je……..ma sanjchi Luce je preljepa,moras joj kupit nes crveno na ovu preljepu crnu kosicu da bude prava bozicna mrazica😘😘😘

slažem se...crnkama stoji naljepše crvena a "plavušicama" onak nježno roze sive i ostale "blijede" boje.
    A ideja za ponudu za kumstvo (i natpis za goste) ti je super sanjchi!!!! ja se toga nikad ne bih dosjetila:)
    idem čitat dalje dok spava, a pitanje je koliko minuta imam....jer sam već potrošila "slobodno vrijeme" a kućanske poslove...a 10str me čeka!

žena-majka-carica:)

Bela
    30. Studeni 2017. 09:46

Jutro cure 
    Barbs ne brini, nece dramiti taj pregled traje toliko kratko da ne stignu ni reagirati...
    Mi smo jucer imali bas tezak dan, malena je bas slabo papala, pricala na ciki, vukla pa pustila, bas je bila nemirna plus jos nije cijeli dan spavala, uff
    Bas sam bila nemocna,vec par dana je tako ali ne u tolikoj mjeri kao jucer...cak sam i bocu pokusala ali nije htjela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.