Bok mame..imam jedno pitanje u vezi izdojenog mlijeka..ak idem sa Milom negdje na par sati,jel joj smijem dati izdojeno mlijeko?znaci uzela bih bocicu sa sobom,pa nezz koliko sati tako smije mlijeko biti?
5-6h izvan frizidera. Samo je pitanje hoce li htjeti hladnije od sobne temp. npr ja sam isla do grada s kolicima i zadrzali smo se 3h... bilo je hladno blizu nuli i mali je vristao nije htio flasicu jer mu je bilo hladno mlijeko, a nisam imala gdje podojiti kad sam bila bas na trgu i bio mi je glupo ulazit u kafic ili na neko takvom mjesto
Marijana probaj u kaficu pitati da ti daju salici vruce vode pa zagrijes bocicu. Meni smeta za grlo hladno pice pa mi znaju tako posluziti dok nemaju sa sobne temp.
Alkohol u trudnoci sam par puta popila prst kupinovog za tlak, a nakon poroda sam jednom muzu uzela gutljaj pive i jucer sam popila salicu kuhanog vina, ali ja ne dojim. Pusila nisam nikad.

url=https://lilypie.com]
Bok mame..imam jedno pitanje u vezi izdojenog mlijeka..ak idem sa Milom negdje na par sati,jel joj smijem dati izdojeno mlijeko?znaci uzela bih bocicu sa sobom,pa nezz koliko sati tako smije mlijeko biti?
5-6h izvan frizidera. Samo je pitanje hoce li htjeti hladnije od sobne temp. npr ja sam isla do grada s kolicima i zadrzali smo se 3h… bilo je hladno blizu nuli i mali je vristao nije htio flasicu jer mu je bilo hladno mlijeko, a nisam imala gdje podojiti kad sam bila bas na trgu i bio mi je glupo ulazit u kafic ili na neko takvom mjesto
Da,to sam si bas mislila da ce biti hladno..to je bas nezgodno kad gdje podojiti,zato i mislim uzimati bocicu sa svojim mlijekom..a sad za temp mlijeka,hm,pitanje je dal bude htjela hladno

Mamisita,krasan je djemperic.Kako ste?A siroce moje cijeli dan oko kakanja se zezamo,sutra ce bit bolje😊laku noc vam zelim😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Poroci- ja takoder ne pusim ali jako volim domaci visnjevac tako da moram priznati da sam par puta u trudnoci popila pola case. Najgore sta svi znaju i onda mi ga svi donose a onak ne smijes pit😂 A sad otkad dojim nisam kap alkohola.Vise me sad strah nego u trudnoci...
Barbi, dobro smo, poceo je vise spavati pa predahnem, napravim rucak i rucam u miru, jest da sporo ide al bar malo spava...Danas sam i ves cijeli sredila i pocistila po stanu. Onda mi je bila sestricna i donijela mi taj preslatki demper a inace sam bila u potrazi za nekim Bozicnim komadom za K. Jako sam se raznjezila! Kako ste
vi, Barbi? Zao mi je za stolicu:((Jesi probala sa cajem od kamilice, kazu da otvara. Dam ti ja malo kakice od K, taj se posteno ukaka bar 5x dnecnl a izmedu onak malo.Al pelena nikad nije prazna 😂 Jesi pitala kolko dana je normalno da nema kaki-kaki?

I pod pola case sam mislila pola one casice za rakiju, ne velike case , of kors😂

jel bidite vi sta pise sad na mom stickeru? Danas je mamino zlato punih mjesec dana!😍😄

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji