Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    30. Studeni 2017. 09:49

violeta1

I_me

treca_sreca

ja sam skužila da neće po danu spavat dugo jer želi da sam ja tu uz nju….kad sam jučer popodne legla s njom u krevet odvalila je dvi ure, a prije tog sve vako iscjepkano ko danas….hmmm a meni baš i ne treba san po danu pogotovo kad odspavam lipo noć…radije bih po kući neš odradila.
    ali kad šefica hoće, moraš spavat

Ista stvar kod mene! 😂
    Danas je odspavala 2x po 15 min. A najvise je uzivsla kad sam ju stavila u njihaljku ispred sebe dok sam peglala. Samo da sam joj na vidiku ☺
    A po noci odspava bez problema..☺

Isto i kod mene. Tako je od kad sam ga pocela stavljat tokom noci sa mnom u krevetu. Sad preko dana nece sam spavat

vidim cosleeping mame, da imamo "nuspojavu" ahhh šta ćeš, to je cijena dobrog odmora po noći:)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 09:51

I_me

Barbi13

mamisita27

Pise na uputi od oleovita da istodobna upotreba d vitamina povecava rizik od srcane aritmije. ja sam pidala pedica jel to previse vitamina d i veli da ne da tak uzimam.

Meni je rekao pedijatar kad popijemo d3 +k1 da onda predjemo na oleovit…meni P pije od osmog dana.

Tako i meni. Od 8 dana zivota do 3 mj idu d3+k1, a od 3 mj na recept d kapi.

hmm meni se isto čini opasno uzimat extra dozu, ako mu daješ jedan suplement pričekaj s drugim
    mi smo još na Babytol D3+K1
    kad ovo potrošim pitat ću poedicu šta dalje

treca_sreca
    30. Studeni 2017. 09:55

mamisita27

ja bih se zabrinula da mi dijete ne kaka 3 dana a kamoli 10! Mozda idem seljackom logikom al ako nema stolice 10 dana, nesto ne stima!
    Ja bi napravila blagu kamilicu

potpis na ovo!
    meni je patronažna kad sam ju zvala zbog "problema s nekakanjem" (mala nije mogla nekih 24h pokakit, napinjala se i grčila, lude smo bile taj dan) rekla da je to "ništa", da pošto je dojim da može i par dana ne kakat, ali meni je to nenormalno. Uznemirim se ako pol dana ne može kakat a kamoli dulje..

I_me
    30. Studeni 2017. 10:13

Jutro mame!
    Maca dobrodosli 😍
    Tko je napisao da mu pada snijeg? Brrr brrr 
    Ja ga ne volim nikako! 😂😂 traume.. 5 min autom do posla, a ja se moram ustat 3h ranije da ocistim auto,ispred kuce i vozi 3km/h do posla. Hladno,mokro,bljuzga,milijun slojeva odjece,pa se preznojis,pa se smrznes,nos curi,svi balavi...😂😂😂
    Sjecam se jedne godine idem ujutro na posao u 6:30,vani -27, idem pjeske jer ne mogu auto otkopat 😂a ako ga maknem necu naci parking nikad vise.. joj uzas..😂😂
    Mozda da sam na nekom brdu u brvnari pred kaminom pa ajd snijeg (npr. ko na reklamama) mooozda bi mi bilo ok,ovako nikako! 

I_me
    30. Studeni 2017. 10:18

I meni su i pedijatrica i patronazna rekli da je normalno kod dojene djece da nemaju stolicu do 8 dana. 
    Patronazna je rekla da dam kamilicu ako nejde.. al malena kaka svaki dan.

30. Studeni 2017. 10:50

treca_sreca

I_me

Barbi13

mamisita27

Pise na uputi od oleovita da istodobna upotreba d vitamina povecava rizik od srcane aritmije. ja sam pidala pedica jel to previse vitamina d i veli da ne da tak uzimam.

Meni je rekao pedijatar kad popijemo d3 +k1 da onda predjemo na oleovit…meni P pije od osmog dana.

Tako i meni. Od 8 dana zivota do 3 mj idu d3+k1, a od 3 mj na recept d kapi.

hmm meni se isto čini opasno uzimat extra dozu, ako mu daješ jedan suplement pričekaj s drugim
    mi smo još na Babytol D3+K1
    kad ovo potrošim pitat ću poedicu šta dalje

Treća sreća, i ja mislim da se doktor i ja nismo razumijeli. Jutros sam mu dala D3+K1, Oleovit kapi nisam. Nazvat cu dr.popodne da jos jednom pitam.Ako se ne javi, davat cu samo D3. Nije mi jasno ako sva druga djeca piju tako kako si navela i kakk su cure rekle, a on se po nicemu ne razlikuje od druge djece, zastl bi mu davala dupli D vitamin! Uostalom, na Oleovitu pise:"Ne kombinirati s ostalim lijekovima koji sadrze D3 radi moguve nuspojave srcane aritmije!"
    A za kakicu, sto reci nego potpis.
    Sanjcika, jako je fora ta stranica Naljepnice. Nisa. neki ljubitelj naljepnica po zidu ali ove plocice djeluju interesantno. Ja sam dobila nesto slicno za babinje, stavit cu vam kasnije sliku jer sad dojim. I upise se datum, tezina i visina. Jedino su mu krivo ulisali tezinu 4200g umjestk 4300 g haha. Ali lijepa uspomena ostaje😊
    I Maca, dobrodosla.
    i_me potpisujem ovo za snijeg.Ja sam ljetni tip. Da imam samo haljinicu i negdje secem uz more😎Da je najniza temp 20 st.😂

30. Studeni 2017. 11:11
    Evo slikice, krasna uspomena
    Evo slikice, krasna uspomena

30. Studeni 2017. 11:14

Hvala ti 😊😚

30. Studeni 2017. 11:15

on zaspao a ja sam navalila po prsutu ko da mi je zadnje😂

• sretna
    30. Studeni 2017. 11:20

Mamasita bas je prekrasno 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.