Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Studeni 2017. 07:26

Barbi13

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Lijeceni cicasi😂 I meni se cini Dena da bi one skuzile da nije ni cica ni torzo mama😂
    Ja ne znam kaj sam sinoc pisala budna sam sanjala 😂😂jedva sam drzala oci otvorene😆
    Sanjchi, kak si uspjela razbiti bocicu?😆😆😆😆😅😅😂😂😊😁
    Jao, grozno mi je kad se tak napinju jadni. K moj inace uvijek ima ukakanu pelenu a jucer nije imao popodne nijednu pa sam se zabrinula. Ali jutros je nadoknadio😆On isto tak prducka, a i ja sam cula da ad zatvara i dala bi mu kamilicu al mislim da ne smijem mjesati ako pije caj od komoraca, sto sam mu uvela.😎
    Sad je opet pristekan na sisu, zatvorio je oči i vuce!😎😎😎
    Hvala jos jednoj Ameliena super postu oGoljaku,cula sam razne lose price pa ne znam kome vjerovati ali svakako cu pogledati post o vježbacima. Jucer sam bila preumorna da disem a kamoli sta drugo!😀
    Shopping i odlazak s bebom u ducan- vec sam na tu temu rekla da nis za to, em je kisno em nemam uvijek auto em je K premalen za egzibicije u shopping, nije mi nesto pod must. Ako sta trebam kazem muzu/mami pa donesu ili njega ostavim na cuvanje. Iznimka je bilo jedino dan kad je bilo suncano i usli smk u bipi koja nam je ulaz do, al nisam imala pelena, vlaznih m., blaznica itd. I sad mi je ponestalo ali poslat cu mm danas. Uvijek nesto treba😏

Mamisita koji caj od komoraca das K?I mi smo pristekani😂

Muz je kupio hippov, u 100 ml prokuhane vode prospem mrvicu caja😀

To je spas za grceve a mislim i za probavu…..

Je, iako on popije max 20 ml al bar ga malo smiri. Ja jos uvijek cekam da zaspe da stavim robu i odspavam malo😪😪😫

30. Studeni 2017. 07:29

Suncokretica

Jutro!
    Ljubomorna sam na vas koje možete s bebama u shopping i koje dugo spavaju. Moju stalno grči, plače, smiri se i tako u krug do večeri kad kreće sirena od 3-4 h neutješnog plača. Ne može jadna ni odspavati da ju ne krene grčiti.
    Proklete dojenačke kolike! Živim za dan kad će to proći
    Moja je jučer prvi put imala lagano zelenkastu stolicu, 2 dana nije kakala iako joj redovito dajem probiotike pa je možda od toga. Je li još nekome bilo tako, što bi to moglo biti?

Jutro, Suncokretice! A jadna, ne migu zamislit kak ti je😢😢Al kazu max do kraja 3.mj produ. Iako izludis dotad. A sve si probala i nis ne djeluje?
    Ne znam od cega moze biti nedostatak stolice danima, to valjda jednostavno tak dode. Iakk bi se i ja jako zabrinula. Nama su u bolnici rekli i do 5 dana bez kakice da je ok, ali meni to nije normalno. Ja nisam imala danima nakin porodaja pa sam bila skroz luda. Kako je tek malim bebama!

Maja 3
    30. Studeni 2017. 07:58

Jutro cure! Kavica☕!

Suncokretica
    30. Studeni 2017. 08:04

Mamasita, da mi smo sve probali ali nam ne pomaže. Dok dijete uredno napreduje, nije panika i svi kažu proći će. A do tada ću ja izluditi i ruke mi otpasti od nošenja jer joj jedino to pomogne ublažiti. 
    Čovjek se osjeća tako bespomoćno kad satima plače kao da vrišti u točno određeno vrijeme, ko da je netko upalio prekidač, samo odjednom krene oko 7,8 h i tako do ponoći 
    Kažu da kolici ne ostavljaju posljedice na dijete nego na roditelje i to je istina. Baš iscrpi svaki dan to gledati i slušati satima. Al eto, proći će, nek je ona živa i zdrava... 
    Inače ima redovitu stolicu a ne znam zašto sad odjednom nije imala 2 dana. Nadam se da će se vratiti na staro i da neće više biti zelena...

• Dena1009
    30. Studeni 2017. 08:07

Let  it Snow!!❄❄❄
    Pijucka se kavica u drustvu najdivnijeg sina ❤❤ i promatraju njegove prve pahuljice🤗🤗🤗
    Suncokretice bas mi ke zao, meni je i onih tjedan-dva vecernjeg placa kidalo srce😕 Nadam se da ce proci, izdrzite❤

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    30. Studeni 2017. 08:24

Suncokretica - zelena stolica je ona oksidirana, koja je duže vrijeme bila u crijevima. To je ubiti skroz normalno. Jel prije toga dugo ne kakala? Mojoj zna ako npr. prvi put kaka tek popodne biti zelena... 

Barkleys
    30. Studeni 2017. 08:35

E i Suncokretica, ako imaš neku ideju kaj da mi još probamo... Mi nemamo grčeve (rekla je patronažna da je još prerano) ali ju jako jako muči probava.. Našla sam na youtubeu vježbe, nosamo se u marami, pijemo bio gaiu i espumisan... Ne znam više što da radimooo. Neutješna je, para mi se srce, a to je skoro svaku večer, napinje se i muči za kakanje i prdenje, a mogu misliti kako je tek tebi teško kad ima grčeve -. - 

barbs
    30. Studeni 2017. 08:43

Jutroooo cureee 😘😘😘😘😘
    Mi cekamo pregled uvz-a... Dr jos nema.. Diego je od uzbudjenja zaspao hahahah 
    Sretno curama koje danas imaju pregled 😘
    Mi smo se lijepo naspavali...
    Dena, uzivajte u snijeguuu!!! 😍😍😍😍😍😍😍 Bas lijepooo 😍😍😍😍😍😍😍

barbs
    30. Studeni 2017. 08:45

Suncokretice, uuuffffff, grozno.... Treba to izdrzati.. 
    Kupanje -3-4x tjedno u kadi.. 1x tj sapunom, a svaki dan ga prebrisem blaznicama i/ili rucnikom... 😊

• Barbi13
    30. Studeni 2017. 08:47

Dobro jutro jos jednom....kavica uz kisu,Dena uzivajte u snjegu.Barbs sretno na pregledu😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.