Dolores bebe rodjene prije termina obično imaju žuticu, manje ili više....meni su svi osim Tome bili žuti....i to do nekih misec dana. Doduše jedino je Mila bila pod plavim svjetlom na terapiji ali sjećam se baš da je i David bio žutokožac totalni...rođen tak ko tvoja nekih 2tj prije termina

žena-majka-carica:)
a glede bi li ponovile ili ne, malo koja žena bi ponovila (kad ju pitaš prvi mjesec nakon poroda)....sreća poslije se sve zaboravi tj izblijede sjećanja pa se žene opet upuste u drugu trudnoću

Dolores cestitke i dobro nam dosle❤
Marijana mi uvijek idemo autom pa neznam. Tvoj muz je hr ili de? Kako pricate sa B?
Shoping mi smo bili par puta do grada al vecinom mm vani seta sa njim jer V je dobar sve dok je vani, cim uđemo unutra je dreka, nas medo-stedo😁 i kad idemo u supermarket ide sa nama jer ga nemamo gdje ostaviti i to je jednom u tj-dva.
Ja sam danas bila u bolnici, zrezali su mi divlje meso sa sava i pokrpali me natrag. Nadam se da ce sad zarasti. Kad sam krocila u bolnicu pocelo ni je srce nabijati, a dok sam izasla iz lifta na ginekologiji zeludac mi se okrenuo, suze na oci.. u trenutku mi se sve vratilo...nisam mislila da ce me tako pogoditi😐😐

url=https://lilypie.com]
Dena, nadam se da ce ti sad napokon zarast kako treba! Mogu mislit kako te sve.pogodilo...
P sutra ima 6 tjedana. Ili nije imao skok sa 6 tj ili ga ja uopce nisam osjetila...ili ce ga tek imat

Mi u izbjeglistvu kod mojih.
Muz popodne radi,ujutro idemo tu sobu radit,klince ostavljam baki i dedi,da mogu pomoc,i onda se vracam ovdje. Tako da sto prije zavrsimo. Hvala Bogu sto mi je muz sposoban,pa mozemo sve sami,da netrebamo jos i radnike.

I mi u setnji bili,dan je zbilja lijep bio,i treba to iskoristit..dok nam kisa ne pocne.

Dena,nadam se da ce sad to sto prije bit bolje!
A da probas s cepicima za usi? Mislim,cut ces malog kad se probudi za jest,ali to cmakanje neces. Ako te to budi.

ja bogu hvala nemam problema sa zvukovima
uz njih dvojicu sam naučila ignorirat sve osim jakog plača
jer uvik se netko meškolji, cijuče, ustaje u wc piškitćukakitću....s djecom nikad mir i tišina
ako ne naučiš ignorirat zvukove, prošvikaš...
ja sam happy što ju čujem po noći kad plače, koliko sam s godinama "oglušila" na bilokakve noćne "alarme"
a muž jadan svaki šuš čuje, onda se ujutro probudi lud umoran da oka nije sklopio pokora!

Ja sam danas bila u bolnici, zrezali su mi divlje meso sa sava i pokrpali me natrag. Nadam se da ce sad zarasti. Kad sam krocila u bolnicu pocelo ni je srce nabijati, a dok sam izasla iz lifta na ginekologiji zeludac mi se okrenuo, suze na oci.. u trenutku mi se sve vratilo…nisam mislila da ce me tako pogoditi😐😐
držimo fige da je to TO, da si napokon gotova s tom ranom, koliko te je izmrcvarila bzvz...
a za sjećanja, da, čovjek to gurne duboko u sebe pa onda kad tako ti netko/nešto izvuče stare slike na oči, suze same krenu. Normalno je to, napatili ste se, ne može to čovik zaboravit skroz - nikad. Srećom sve je iza vas <3

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji