ja ne znam sta da radim, uhvatila me panika a nisam racionalna za njega nis...necu moc oka sklopit
Barbi, zaspao je, malo mi je nespretno sad.
Mamisita ne brini draga meni je jos uvijek oziljak od tog cjepiva,koliko se ja sjecam to bi znacilo da je cjepivo uspjelo nemoj brinut a nikad mira sa djecom
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita mislim da ne moras brinuti, mojoj curki je sa 6 tjedana oteklo i zacrvenilo se mjesto di je cijepljena...bilo je malo napuhnuto, kao gnoj i nakon par dana iscurilo samo. Ja sam i patronaznu pitala i rekla,da je to normalna reakcija...nama je jos uvijek loptica i malo crveno...
Aurora preslatka je, bas lijepo dize glavicu.mojoj je to bas tlaka.haha
Sanjchi L je kao mali medo, bas su slatki tako ubundani...bas je narasla
Violeta koja faca, tako i moja slozi facu, bas su smijesni
Violeta, Leon je pravi mali ljepotan! 😍😍😍😍😘😘😘😘
Mamisita, i meni to izgleda da je reakcija na cijepivo... Ne izbije to odmah nego naknadnim 😉
Aurora i Sanjchi, curke su vam preslatke! 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍
Sanjchi, imamo isti skafander 😉
Muz ima(SRECOM!!) super radno vrijeme... od 7 do 15... do max 16h je doma... ako naravno ne mora ostati malo duze... Tako da se necu zaliti... ali dodju i moji praviti mi drustvo ujutro pa i kas je Diego raspolozen za pravit scene stignem raditi po kuci...
Sanjchi, ona slika je prelegendarna! HAHAHA 😂😂😂😂😂😂
Javili su nam da ce nam danas poslati kolica... do petka su sigurno kod nas 😍😍😍😍
Violeta, i kad pirka vjetar izadjem... najbitnije je da ne puse bas previse (citaj: da mi kolica ne nosi ), da nema kise i vlage i mi smo vani... I Siego je sve budniji s time da bi jucer spavao samo kad bih ga stavila na svoja prsa 😂😂😂😂😂😂 I zaspao je pred vecer nakon cicanja pola sata i kad se razbudio smo ga
*Diego hahahaha
*kad se razbudio smo ga okupali... ovoga puta kasnije nego inace, tj oko 7.30 tako da smo oko 15 do 8 biki gotovi sa svime... malo je zaj* za spavanje ali malo muz malo ja i ode D u zemlju snova i mi smo pogedali epizodu Oz-a i isli spavati...
Baby handling-radim kako najbolje znam... i pedica i patronazna i muzeva rodjakinja su nam pokazale pa
*Ugl radim po tome
Sutra imamo uvz kukova u 8.30h a navecer dolaze frendice vidjeti Diega
Idem spavati sada...
Kisa pada 😍😍😍😍😍 Super vrijeme za spavanje al vjerojatno nista od setnje
Sortiraj odgovore
Najstariji