Kod mene je "groznica subotnje veceri"😂😂😂😂
Jesi ti nju vagala? Jel dobiva na tezini? :)
Ja sam svom dala danas 2 bocice i lijepo espumisan i spava vec 3 sata blazeno. Moze mi pricat ko god hoce sta za skokove al to traje vec ohoho i on stalno zijeva i place i stalno je na sisi. Vidim da mu se spava i da je gladan jer cim je nakon 3 sata sise popio bocicu, jadan je zaspao. Ne moze mi nitko reci da je to normalno vise zdravom logikom da nemrem pol mjeseca na wc jer non stop trazi sisu.
A bile mi cijeli dan babinje al bili su super danas i cak sam se opustila i sta je rekla Barbs uvalila sam im malog da se malo odmorim i bilo mi je super. Opustila sam se u glavi. Idem sad spavati spokojno! Nocka:*

Sretna, aaajmeee Ja ne podnosim sto nenajavljeno dodju s drugog kata a kamoli iz prip* da mi se nacrtaju tako... i isto tako, ja kad njima gosti dodju ne uvalim se gore,a oni su prvo vriijeme kad je Diego dosao dolazio i kad su nam frendovi dolazili da se e

*se eto malo foliraju POGOTOVOOO kad dodju Diega vidjeti njihovi frendovo.. onda mi ga zna iscupati iz ruke
Svaka njima cast na svemu, ali brate mili , ne volim sta se oglusi na moje rijeci
Nanasanje i nosenje sve 5 ali onda meni muz kaze da sam ga JA navikla da se nosa...
1. on ga je od pocetka uspavljivao na rukama a sada kad mu ne uspije u 5 min se ljuti
2. kad bih ja SVIMAAAAA govorila da ga ne nosaju toliko (pogotovo kad je dijete mirno!!!) eeee onda s bila ovakva i onakva
Ja pipi nisam gledala dok se nisam morala brijati za prvi pregled ahahahh
Sex-ne koristimo nikakav lubrikant

I me-wuhuuuuu (za svekice )
Kolica-mislim da ona koju je muz gledao (maxi cosi) ne moze u nulti zato sam muzu i rekla da za npr 1000kn vise mozemo kupiti 3u1 (kad i ako vec ulazemo i nova!!)

Kiki-neka si se lijepo provela! 😍😍😍😍 Puuunooo znaci... i ja moram frizeru ali prije moram srediti zalihu mlijeka.. Od onih 170ml jutros muz je slucajno prolio 30 i 100ml je pojeo cim sam otisla, 20ml prije nego sam dosla i 20 je na kraju ostao... Tako da trebat ce tu zaliha ako je sve zivo potamanio u sat i pol hahahahhahahhaha
Barbi, neka si i ti otiska i proluftala se!! 😉😉😉😉😉😉

Sinoc je muz rekao da mi se divi... opet je u zadnje vrijeme Diego poceo zaj* pri spavanju i dugoooo mu treba da ga se uspava... tj cak i ne al kad ga se spusto u krevetic odmah atrka panika i ajmo sve ispocetka.. i i ugl u petak ista stvar al Diego je u 21h bio u krevetu(prije nego je muz s treninga dosao) a danas do 21.30 nije... iiii smijesno mi je sta muz odmah dize frku da nesto sigurno ne valja ako ne zaspe odmah i ako tako drami ahahahhahahahhahahaa i onda sam mu objasnila par stvari i onda je rekao da mi se divi koliko zivaca imam... Hahahahahaha on ne zna da ja izludim ponekad ahhahahahahahahha

Ja dosla vidjet kaki su bebe, a kad ono sex savjetovaliste🤣
Bar sam se nasmijala kad vec ne mogu spavati😥
V fuca s jedne strane, mm s druge, a ja u sredini licitiram parku na wishu 😅
Sanjchi tvoj dragi bio s tobom na porodu?
Probaj selfie ak ne zelis da gleda 😉
A kakav je tek meni bio sok dok sam prvi put pogledala...spomenuli su mi da imam hematom, pa sam mislila, kao, mali podljev, a ono dolje crno ko da su me osmudili, a ne porodili😥😥
Idem dalje tiskat oci😏

url=https://lilypie.com]
Kod mene je "groznica subotnje veceri"😂😂😂😂
Jesi ti nju vagala? Jel dobiva na tezini? :)
Ja sam svom dala danas 2 bocice i lijepo espumisan i spava vec 3 sata blazeno. Moze mi pricat ko god hoce sta za skokove al to traje vec ohoho i on stalno zijeva i place i stalno je na sisi. Vidim da mu se spava i da je gladan jer cim je nakon 3 sata sise popio bocicu, jadan je zaspao. Ne moze mi nitko reci da je to normalno vise zdravom logikom da nemrem pol mjeseca na wc jer non stop trazi sisu.
A bile mi cijeli dan babinje al bili su super danas i cak sam se opustila i sta je rekla Barbs uvalila sam im malog da se malo odmorim i bilo mi je super. Opustila sam se u glavi. Idem sad spavati spokojno! Nocka:*
Mamisita,vagala je patronazna pred par dana i dobila za tjedan dana 225 grama,ma zajebava mala...neka si mu dala bocicu i odmori se a koje mljeko mu das?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji