Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    28. Studeni 2017. 20:39

Hedgehog hvala ti ❤️ si 💋
    Dena da, mislim da ima jos jedna cura ali da ne pise vise s nama! 
    Sto se tice okretanja kad ju hocete npr na lijevi bok okrenuti onda uzmete desnu nogu i prebacite preko lijeve odnosno vučete ju kao tom nogom onda se oni sami ispravljaju na trbuh polako tim pokretom! Una nekad sama namjesti ruke nekad joj ja moram namjestiti znaci ispod ramena! Tako pravilno uče okretanje kasnije i puzanje! To je meni kolegica pokazala ona je dugo isla na vježbe jer je rodila curicu tešku 800 grama pa je zbilja prosla puno doktora i svega!

• sretna
    28. Studeni 2017. 20:43

Aurora stariji ima 3.5 god

Maja 3
    28. Studeni 2017. 20:46

Aurora,una je preslatka. Imam previse tog za citat danas,a preumorna sam,i nemam snage uopce.
    Jedva cekam da pacici zaspu da mogu pod tus i krevet.

Aurora1611
    28. Studeni 2017. 21:18

Maslačak hvala 💋 
    Sretna uhhh onda ti je zbilja uzasno tesko, u toj dobi su jako zahtjevni i jos mali bebac uz to! Sve je to divno i krasno ali treba to izdrzati, sto psihički sto fizički 

• sretna
    28. Studeni 2017. 21:28

sanjchi255

sretna

Ja cu poludit danas! Poludit! Ovaj mali nije ni jednom odspavao kak se spada. Zaspi i probusi se za 5-10 min ili manje! Luda sam! Luuuuda!!! Jos uz sve to sam i na sprovodu bila. I kad je napokon zaspai cvrsto, stariji skoro skoci na njega i naravno ovaj se scima i u plac!

Tako i Lucija jucer i danas…tebi je jos gore jer imas i Lukasa😩 i jos muza nems..moj dode doma u 16:10 pa ju uvalim njemu😆
    P.S. moje saucesce….😞

Hvala ti!
    A Lucija je premedeeeena! Ali bas, bas je slatkica!

28. Studeni 2017. 21:43

Hedgehog

mamisita27

spa music😂ja isto nisam proucavala baby handling al budem. kad ga moram pocet stavljat potrbuske. Jer unazad tj dana kad ga drzim na ramenu da podrigne- podize glavu . To mi nitko nije rekao…Jel ims negdje di pise kako ide taj razvoj djeteta? 😂On je meni dns bio super, podojio dosta ujutro i spavao 3 sata…uspjela sam pocistit praainu, usisat i oprat pod, stavit 2 masine vesa, oprat kosu i okupat se, izdepiliraz, sredit i namazat nokte, pocupat obrve i rucati…multitasking na najjace😎Jos sam 10 min sjela buljila u prazno i pila kavicu😁

10 min sjedila i buljila u prazno?!?! :O respect!

zati je sve veceras nadoknadio. place iz petnih zila. pridrijemala sam na kaucu u sjedecdm polozaju dok sam ga dojila

violeta1
    28. Studeni 2017. 21:53

sretna

Na kraju krajeva kako je Panica rekla i nas su svakak "hendlali". Ja se o svojoj bebi brinem najbolje sto znam iako ne pratim slijepo pravila, ionako se stalno mijenjaju, danas se nesto mora iskljucivo tako raditi, a sutra je vec stetno.

Potpisujem!
    Violetaako to ga ima tko cuvat, ja bi bez razmisljanja otisla. Ja nemam uopce griznju savjesti ako ih ostavim pa odem na kavu sama ili gdje god. Ali meni to treba, da.mi se mozak resetira, kak ja kazem 😄 inace bi poludila da sam samo s klincima, bez odraslog drustva, a da to nije mm 😂

Meni dodu frendice i odem nekad, al ne znam, prva beba pa val sve je teze. Ali u cetvrtak sam dog s mamom grad ujutro kupnja nas dvije same hehe ☺
    Iako i ja volim da mi se mozak resetira hehe moram jos malo ojacat sto se tice Leona da se i razdvojit moramo malo.

violeta1
    28. Studeni 2017. 22:02

Sanjchii ajme kako je slatkaaa... a takav skafander sam htjela i ja, na kraju su moji uzeli sa roza unutri pa je muz mjenjao za sivi 😂
    Dena nadam se da ce noc bit laksa. Samo hrabro i strpljivo, proci ce.
    Sretna a joj nadam se da ce noc bit dobra. Moj evo vec 4h tulumari, sad ga tajo pokusava uspavati. 
    Aurora Una ti je mis mali slatki 😍😍 definitivno se slazem s tim za ljubav prema djeci 😍😍😍
    Vidite mog misa danas...nece se slikat i nece 😂 Faca prije plakanja hehe 😍😍😍😍

Marijana12345
    28. Studeni 2017. 22:27

Sanjchi stavljas joj kapicu nakon kupanja? I moj mišima toliko kose 😁😁😁 mi njemu u ovim hladnim danima osusimo kosu fenom pa metnemo kapicu, bojim se da bi se prehladio da mu samo prebrisem kosu rucnikom i na tak vlaznu glavicu metnem kapu 🤔

Barkleys
    28. Studeni 2017. 22:48

Sanjchi L je medena, i moja L tako izgleda u tom skafanderu. Malo smo uzeli veći broj XD XD XD XD 
    Violeta  "samo" 175 slika? Hahahahahahha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.