Hej cure evo i nas... ajme Barbs i Treca i setnji vam je super. No htjela sam pitat kad piri vjetar jel odete van? Kod nas je danas suncano bilo i dobro ali je bilo vjetra i nisam ga htjela vodit. I bas mi bilo krivo jer danima nam je tako vrijeme. Bili su moji popodne i kupili skafander malom sa roza unutra hahhaha na kraju je muz sad otisao zamjenit.
Jel vase bebe cesto sisaju? Moj svaki sat-dva. To je prosjek, nekad 3h. Uglavnom dosta cesto. Sisa po 10min, kako kada, nekad duze al ne vuce vec ono samo da mu je sisa u ustima.
Mi bi u subotu izasli u grad na cugu dolazi kedan dobar bend i mama moja bi cuvala malog ili muz mi rekao on ce nek ja odem malo. A ja nemam srca ostavit ga ali opet isla bih malo mozak na pasu hehe i druzit se..jer bi isla cijela ekipa. Ne znam sta mi cinit, jos cu vidjeti do subote.
Muzu sam dala da izradi slike i samo oneee odabrane neke i 175 slika ima hahha to mi je ono full uzi izbor.
Danas kad je moj dragi slobodan,Petru nije ni za cut.Spava vec dva sata mi smo rucali i popili kavicu……jos ce dragi pomislit da haluciniram jer svaki dan se zalim da ne stignem ni wc obavit a kamoli jest😂😂😂😂😂
Hahah hoce to tako... cim je tajo u blizini bebe super ☺
Danas kad je moj dragi slobodan,Petru nije ni za cut.Spava vec dva sata mi smo rucali i popili kavicu……jos ce dragi pomislit da haluciniram jer svaki dan se zalim da ne stignem ni wc obavit a kamoli jest😂😂😂😂😂
Hahah hoce to tako… cim je tajo u blizini bebe super ☺
Potpisujem😃
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Na kraju krajeva kako je Panica rekla i nas su svakak "hendlali". Ja se o svojoj bebi brinem najbolje sto znam iako ne pratim slijepo pravila, ionako se stalno mijenjaju, danas se nesto mora iskljucivo tako raditi, a sutra je vec stetno.
Potpisujem!
Violeta ako to ga ima tko cuvat, ja bi bez razmisljanja otisla. Ja nemam uopce griznju savjesti ako ih ostavim pa odem na kavu sama ili gdje god. Ali meni to treba, da.mi se mozak resetira, kak ja kazem 😄 inace bi poludila da sam samo s klincima, bez odraslog drustva, a da to nije mm 😂
Barbi tako je i meni bilo ovu noc sa cmafkanjem, zalim se, a kad je mm doma onda spava ko anđelcic pa ja ispadnem ludara.
Violeta ako vjerujes onome tko ce cuvati, a pretpostavljam da je tako jer i ja bih ga jedino svojoj mami il seki sad mogla ostaviti da su blize, zasto ne. Ne moras ostati predugo, za pocetak mozes na krace ako ti je tako lakse. Malo se "razluftas", malo se "odmorite" jedno od drugog i opet si tu za njega. A ja ti zavidim.😂😂
V je kratko odspaval, nahranila sam ga i sad lezi na kutnoj i rice me, htijela sam ga dici i poceo je plakati, vratila ga na kutnu i dobro je. Valjda sam mu dopizdila.😅😅
url=https://lilypie.com]
Evo i nas, jos 12 dana i punimo 3 mj! Moja Una skoro nikad u rozom 😂😂
Samo cu rec da vrijeme leti! Ima teških dana ali ima i onih prekrasnih! Nisam ni znala da se nekoga moze toliko voljeti ❤️
Ja cu poludit danas! Poludit! Ovaj mali nije ni jednom odspavao kak se spada. Zaspi i probusi se za 5-10 min ili manje! Luda sam! Luuuuda!!! Jos uz sve to sam i na sprovodu bila. I kad je napokon zaspai cvrsto, stariji skoro skoci na njega i naravno ovaj se scima i u plac!
Sretna samo cu ti reci meni je tako svaki dan! Una preko dana skoro ni ne spava! Muz radi do pola 4 i nekada ni u wc ne odem dok on ne dođe! Grozno je ali tješim se da ce proci jednog dana
Sortiraj odgovore
Najstariji