Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    29. Studeni 2017. 05:57

e i zaboravih komentirat fotkice.....super su nam bebači.....Una - nevjerojatno mi koliko bolje drži glavicu od moje a isto smo stare....valjda ćemo i mi uskoro, krenule smo s vježbanjem pa će valjda bit i rezultata

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    29. Studeni 2017. 06:10

Sad smo papali i dalje spavanac,  Mene rasturaju kriza i kukovi.
    Mamisita ajd javi za Klokana da saljem svog m na forum. Kod njih bi valjda bilo pitanja tipa "Tate pomagajte, moj 8-mjesecni sin se nalicil maminom sminkom, kako da mu skinem sminku sto prije, zena dolazi doma za 10min?" 😂😂 Ako dobro napredujete mislim da ga ne trebas buditi svaka 4h, mislim da je od trece Mila na ciki i ne budi se po noci, ak sam dobro pohvatala.
    Treca sreca svaka cast, troje dijece a ti se prenaspavala 😃

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 06:20

Milu je oko mjesec dana starosti imala period da bi prespavala po noći i 5 (nekad čak 6) sati u komadu a ja ju nisam budila.....a kad je beba manja mora ju se buditi (jednostavno nije dobro da se tak mala crijeva full isprazne pa onda naglo napune)
    ali onda smo s 5tj života počele spavat u istom krevetu tak da iskreno ne znam koliko puta se budi ali budi se, ne spava nikad cijelu noć bez sisanja (samo ga ja ne osjetim jer ne ustajem, zarolam se, dignem majicu i bok) iako nekad baš jede konkretan obrok a nekad samo želi cugnit (valjda vruć zrak suh se potrefi u sobi pa...i meni dođe da smočim usta)
    konkretno
    evo noćas je sisala oko 19h pa kupanje i oko 20.30 je zaspala
    a dojila je 2x točno
    do 5am kad sam ja ustala
    sad čekam kad će zvat, ne čuje se još...

• Barbi13
    29. Studeni 2017. 06:41

Dobro jutro cure,i moja odspavala sest sati i ja s njom sad je pocicala...nadam se da nece bit nista ako je tako dugo spavala🤔kisa pada pa smo svi koma.....mamisita drago mi je da si se smirila i da ste odspavali idem stavit robu prat....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

29. Studeni 2017. 06:51

Dena1009

Sad smo papali i dalje spavanac, Mene rasturaju kriza i kukovi.
    Mamisitaajd javi za Klokana da saljem svog m na forum. Kod njih bi valjda bilo pitanja tipa "Tate pomagajte, moj 8-mjesecni sin se nalicil maminom sminkom, kako da mu skinem sminku sto prije, zena dolazi doma za 10min?" 😂😂 Ako dobro napredujete mislim da ga ne trebas buditi svaka 4h, mislim da je od trece Mila na ciki i ne budi se po noci, ak sam dobro pohvatala.

hahahaha jesam se nasmijala sad! Bas tako nekako😂
    Ma bilo me vec malo strah pa sam ga probudila. Ali, vrlo vjerojatno bi jos i satak odspavao😂
    Treca sreca, svaka cast da si se naspavala! Mila je jos s tobom u krevetu? Mi danas imamo prvi pregled kod pedijatra tako da ce svakako pogledati.
    Barbi, svaka cast! Znaci da si se naspavala!😀Ja sam isto stavila ves prati, korpa s njegovom robom se prenapunila😎Nekad imam feeling da po cijele dane samo robu perem- jednu operem, druga vec spremna za next tour😂😂😂😂

• Barbi13
    29. Studeni 2017. 07:01

mamisita27

Dena1009

Sad smo papali i dalje spavanac, Mene rasturaju kriza i kukovi.
    Mamisitaajd javi za Klokana da saljem svog m na forum. Kod njih bi valjda bilo pitanja tipa "Tate pomagajte, moj 8-mjesecni sin se nalicil maminom sminkom, kako da mu skinem sminku sto prije, zena dolazi doma za 10min?" 😂😂 Ako dobro napredujete mislim da ga ne trebas buditi svaka 4h, mislim da je od trece Mila na ciki i ne budi se po noci, ak sam dobro pohvatala.

hahahaha jesam se nasmijala sad! Bas tako nekako😂
    Ma bilo me vec malo strah pa sam ga probudila. Ali, vrlo vjerojatno bi jos i satak odspavao😂
    Treca sreca, svaka cast da si se naspavala! Mila je jos s tobom u krevetu? Mi danas imamo prvi pregled kod pedijatra tako da ce svakako pogledati.
    Barbi, svaka cast! Znaci da si se naspavala!😀Ja sam isto stavila ves prati, korpa s njegovom robom se prenapunila😎Nekad imam feeling da po cijele dane samo robu perem- jednu operem, druga vec spremna za next tour😂😂😂😂

Mogla bi ja dve masine oprat al nemam  mjesta za susit kad kisa pada.....mene neka prehlada zdrmala samo mi je to falilo😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 08:08

mamisita27

Nekad imam feeling da po cijele dane samo robu perem- jednu operem, druga vec spremna za next tour😂😂😂😂

ja ne nekad, nego svaki dan....ne da imam osjećaj, nego tako jest
    jedna se pere, a još minimalno 5-6 ih čeka u redu
    srećom imamo veliki balkon pa stignem dvije mašine ovjesit
    ali sad na ove jesenske uvjete i to mi je preloše, pa stalno imam 7-8 mašina zaostatka
    ne znam kad ću to pohvatat...

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 08:09

mi mislim imamo oboren novi rekord - još spava....dakle 12 sati u komadu....u bračnom ofkors
    po danu (kad ju forsiram da spava u svoj krevetac/košaru) nema šanse duže od pol ure.
    cosleeping rulz

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 08:13

i evo nas s 2ipol mjeseca...najčešće face trenutno:

jutarnje kad je dobre volje (navečer ovo teško vidim!)
    jutarnje kad je dobre volje (navečer ovo teško vidim!)
    a ovako se smijemo, najviše mami svojoj <3 ...svakome po zasluzi!
    a ovako se smijemo, najviše mami svojoj <3 ...svakome po zasluzi!

i za kraj jedna ozbiljna:

Kiki156
    29. Studeni 2017. 08:14

Dobro jutro!😘
    Kakve slatke bebice na forumu ovom! 😍😍😍 
    Kad je Una krenula tako visoko dizati se na rukice? Ja svog stavljam na trbuh al ma kakvi, bas ne voli biti na trbuhu 😂😐 
    Mamisita cure su ti sve rekle, to ti je sasvim normalna reakcija na cjepivo! Kasnije nastane krasta koja otpadne . Tako je i nama bilo. Sretno na pregledu! 
    Iza nas dobra noc, zaspao u 8 i nesto ( u zadnje vrijeme bas ide rano spavati), pa jeo oko pola 2, pa u pola 5, u 7 malo i sad opet. Ja ga ne budim, pustim da spva koliko zeli. Govorili su mi u pocetku da ga budim svaka 3-4 sata ali je od toga bio jako nervozan pa sam odustala. Javi se on sam kad nesto treba, vrlo je jasan oko toga! 😂😂
    Danas kisa, nista od setnje. Nadam se da ce biti mirniji dana. 
    Dena kod nas je jucer bilo slicno preko dana, ludila sam, valjda zbog promjene vremena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.