Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    29. Studeni 2017. 01:49

Super za kolica Barbs, to si rabljena ili nova uzela?

• Dena1009
    29. Studeni 2017. 04:00

Ja sam v oko 10 uspavala, stalno je otvaral oci al je vec bio tolko umoran da nije mogao plakat. Zakljucili smo da ga "pukla južina". Jos spava, malo se meskoljio pa sam mislila da je glad, al izgleda da jos nije kriza. 
    Mamisita ja kad mi je sumnjivo bilo sta uvijek nazovem pa pitam dezurnu pedijatricu i ona mi kaze dal da dođem ili ne. 
    Cijepljenje pikaju ih u rukicu? V su u nogice za sad pik
    ali.
    Sta su medene bebe ove nase😍😍😍
    Hadgehog zao mi je zbog tvoje mame. Jel joj sad dobro? 
    Sanjchi ja sam tjedan dana nakon sto smo izasli iz bolnice bila bez V. Mm (on je radio nocnu) ga uzeo i dao mojoj seki da sa njom spava jer sam bila u jako losem stanju od svega. Bio je u susjednoj sobi i dali su mi normabel, a ja sam pola noci proplakala. I svaki dan mi je govorila ako se zelim odmoriti da moze sa njom spavati al nisam ga vise dala. Ako nije tolko kriticno pricekaj dok ne budes spremna. Neka je rađe po danu pricuvaju na sat-dva da se polako priviknete i ti i ona. 

url=https://lilypie.com]

• sretna
    29. Studeni 2017. 04:07

Jedva glrdsm,.ali pisem aki mamasita cita da ne brine..to je reakcija id cjeoiva. Javlja se kasnije i vrlo vjerojatno da ce se i zagnojiti. To nista ne diras, ako se i zagnoji samo oustis i to ce samo iscuriti. Beu brige budi 😙

I_me
    29. Studeni 2017. 04:24

Nesto aktivan forum u 4 ujutro??? 😂😂
    Mamasita-cure su ti sve rekle,normalna reakcija.. emi je jos uvijek crvenkasto.. bilo je i gnoja...
    Barbs-jesi sr i ti navukla na Oz?? Mi gledamo svaku noc obavezno

29. Studeni 2017. 05:22

sretna

Jedva glrdsm,.ali pisem aki mamasitacita da ne brine..to je reakcija id cjeoiva. Javlja se kasnije i vrlo vjerojatno da ce se i zagnojiti. To nista ne diras, ako se i zagnoji samo oustis i to ce samo iscuriti. Beu brige budi 😙

Cure, hvala vam puno. 😚😚😚Utjesile ste me a i danas u 12 imam 1.pregled za njega kod pedijatra pa ce i on pogledat. Ja sam se prepala da ga nije nesto ugrizlo! Na kraju sam zasoala ko top, muz i ja ko onesvjesteni od umora i on se nije jos probudio! A zasoao je prije 12, podojio i jos spava ko top, idem ga probudit. Nisam ni navijala alarm, jer me on uvijek probudi a aad sam sokirana kolko je odvalio!
    Al odahnula sam sta ste me utjesile! Zivjela klokanica! Kasnije citam zaostatke! 😘😘😘😘😘😉

29. Studeni 2017. 05:44

ja cu poludot hahaha! koje je to preskatko stvorenje, rasteze i jedva je otvorio oci kad sam mu krenula mjenjat pelenu, ja mu tepam:"Tko se to probudio, tko je mamici zabiravio da je gladan?" A on se smije! Znam da je refleks, jos nije pravi osmjeh al bas je bio meden. I evo ga na siki!😀Sanjchi, Aurora i Violeta- klinci su vam preslatki!😍
    Aurora, kako drzi glavu ko velika! Nas dize glavu al jos nije toliko puno, al jos je mali. Smjesan bas bude na trbuhu! Al na ramenima kad ga drzimo dize ko veliki i gleda lijevo desno ko skrivena kamerica😍😁
    Nest mi je na plahti mokro mislim da mi je mlijeko procurilo al se na majici posusilo vec! Nisam se upisala , previsoko je😁

29. Studeni 2017. 05:46

Valjda mu sad nece nis bit kaj je odslavao 5 i nes sato. Rekla je patronazna da ga budim svako 4 al on se uvijek sam prije probudi a mene san uhvatio.
    Al sad sam mirnije za to na ruci, tko bi rekao da ce reakciji bit mj dana poslije!

29. Studeni 2017. 05:48

I prestale su mi lohije, kao malo zuckasti iscjedak se zna javiti.Presla sam na always night uloske. Aki jos me savovi znaju zategnuti kad duze stojim.

29. Studeni 2017. 05:54

Barbs, super za kolica! Sliksj nam! I napisi kako je prosao uzv kukica!😙 Kaze moj muz da ga je smirilo sto ste vi napisale da je normalno, da zivjela klokanica i da ce on izumit svoj forum za tate, zvat ce se Klokan veli😂😂

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 05:56

jutro!
    ja ne mogu spavat jer smo prerano zaspale nas dvije...oko 8ipol
    a navikla sam uru-dvi kasnije da legnemo pa mi sad organizmu čudno, prenaspavala sam se
    digla sam se pred uru jer jednostavno ne mogu više spavat
    bože da sam i to doživila, a nemamo ni 3mj
    ovo za cjepivo iz rodilišta slažem se.....to znači da je cjepivo uspjelo...ne bih vukljala bebicu u dr za to, da ne pokupi još štagod u čekaoni bzvz
    idem sad po netu tražit kakvu ću frizuru za pir

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.