Sanjchi, to ti je od šavova
Spaja ti se to unutra pa svrbi. I meni je tako bilo al proći će

ad se teze probavlja pa zato mozda nije bilo stolice , prokuhat deci vode i stavit dvije sec kamilicu, blagu blagu...otvorit ce crijeva ... Moj inace ekstra kaka, kad dam ad onda normalno...iako je sad bio zasran do leda. 😂

Aurora, mi smo samo na AD-u.
Ja kupim baby vodu od litre i dmu ili Mulleru i samo podgrijem u mikrovalnoj. Izračunala sam otprilike koliko sekundi treba da voda dođe na 40, izmjerila toplomjerom.
Ta voda je već prokuhana pa ju samo treba ugrijati u bočici 30 tak sekundi i začas imam spremno. Jer moja cura je nestrpljiva kad je gladna
Jel za bebe moze mikrovalna ? Kolko ja znam nije preporucljiva...

To ociti ovisi od bee do bebe jer i cimerici je malk na ADu i rekla je da po noci ne jede…
A koliko je star? Mene je bilo strah pustit Karla ni s mj dana da spava cijelu noc jer sam cula da nije dobro radi jetre nesto...ne sjecam se tocnog ibjasnjenja.
Danas mu pokusavamo uvalit i dudu, ja se nisam nigdje od njega makla cijelo vrijeme a sad u 12.mj cu morat obavljat neke stvari pa da ga ostavim na cuvanje. Jer ovak nema sanse da bi mogla...
Nama Espumisan i dalje pomaze , s tim dok ne prodjeluje, skinem mu hlace i lagano mu skvrcim noge u koljenima i pritisnem prema trbuhu da mu oslobodim guzu da se isprdi i bude mu lakse i onda samo u toj pozi nastavim par vjezba za kukice, siroko povijem, obucem hlace, zabacim ga preko ramena i voila- on spava! Preporod. I meni i njemu.

Aurora, mi smo samo na AD-u.
Ja kupim baby vodu od litre i dmu ili Mulleru i samo podgrijem u mikrovalnoj. Izračunala sam otprilike koliko sekundi treba da voda dođe na 40, izmjerila toplomjerom.
Ta voda je već prokuhana pa ju samo treba ugrijati u bočici 30 tak sekundi i začas imam spremno. Jer moja cura je nestrpljiva kad je gladna
Jel za bebe moze mikrovalna ? Kolko ja znam nije preporucljiva…
Tako sam i ja cula, a onda mibje kuma rekla da oni na pedijatriji griju u mikrovalni..hmmm...ko bi ih znao...inace se ne preporuca jer navodbo nejednako grije, znaci, treba jako dobro promuckati

url=https://lilypie.com]
To ociti ovisi od bee do bebe jer i cimerici je malk na ADu i rekla je da po noci ne jede…
A koliko je star? Mene je bilo strah pustit Karla ni s mj dana da spava cijelu noc jer sam cula da nije dobro radi jetre nesto…ne sjecam se tocnog ibjasnjenja.
Danas mu pokusavamo uvalit i dudu, ja se nisam nigdje od njega makla cijelo vrijeme a sad u 12.mj cu morat obavljat neke stvari pa da ga ostavim na cuvanje. Jer ovak nema sanse da bi mogla…
Nama Espumisan i dalje pomaze , s tim dok ne prodjeluje, skinem mu hlace i lagano mu skvrcim noge u koljenima i pritisnem prema trbuhu da mu oslobodim guzu da se isprdi i bude mu lakse i onda samo u toj pozi nastavim par vjezba za kukice, siroko povijem, obucem hlace, zabacim ga preko ramena i voila- on spava! Preporod. I meni i njemu.
Moj isto zna odvalit od 8-9 do 5-6. Nisam to ni cula da ne smiju, uglavnom su mi svi rekli kad spava nek spava. Inace ga ni ne mogu probuditi kad se ne probudi sam. Znam ga i u snu nahraniti jer spava i vuce, cini mi se ko da je gladan a ne moze se probuditi, onda ga uzmen nahranim i stavim nazad u krevetic, a on ni ne otvori oci.
Sad smo bili vani i odspaval je 4 sata, inace po danu spava po 20min.

url=https://lilypie.com]
Barbi, to je ok jer sam dobila info da min treba beba dobit do prvog pregldd tj sa mj dana 750 g. Za neucitavanje komentara ides strelicom back i vratit ce se komentar i opet stisnes send:)
Una, kuhalo za vodu, voda prokljuca u sec, stavis u jednu bocicu da se ohladi a u térmosicu vrucu vodu…I smuckas za duos minutos…
Maslacak kako pogodis omjer topla/hladna voda?
Nekih 30-70 omjer vruce-hladno.

Dosli iz grada..i skuhali kavu doma. Obisli elupso,C&A,yisk,pacici podivljali,meni zivci pri kraju..i odlucila si doma kavu skuhat.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji