Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    28. Studeni 2017. 22:49

Ja ne znam više što da radiiiim. L prikopčana na mene, zaspe na sisi i kad ju hoću preseliti krene dernek. A jučer je tako lijepo zaspala... 

28. Studeni 2017. 22:57

Cure, pomozite.
    Sad sam ga kupala i na lijevoj ruci kod ramena mu je neki ko ubod od komarca tak izgleda. u tu ruku su ga malo iznad pikali u bolnici protiv tuberkuloze al ne vjerujem da je od toga jer sam jucer primjetila da je to nastalo a ne vjerujem da bi reakcija na cjepivo nastala mj dana kasnije. Danas ko da je mrvu vec i tvrde. Sta da radim. Da ga vodim u Klaicevu na hitnu radi najvjetojatnije uboda ili da cekam sutra 12 sati kad ima prvi pregled. Ima li tko iskustva s tako necim? Njima malima se moze svasta zakomplicirati... Sta da radim???

28. Studeni 2017. 22:58

odvela bi ga na hitnu al strah me da ga tak malog vodim. Nije topao ni nis...Strah me!

violeta1
    28. Studeni 2017. 23:02

Sanjchi tako i kod nas toplooo..isto ne stavljam kapicu, ovdje na slici sam mu namazala tjeme s uljem pa stavim kapicu da ne bude svagdje ulja. Jos uvijek se borimo sa tjemenicom iako sad nema ljuskica vec je suha koza i guli se, ali nije onak klasicna tjemenica.
    Hedgehog daaa u moruuu slika tesko je bilo izabrat hehe... danas samo strpljenje i proci ce 😉
    Leon je danas 2 puta onak bas zalosno plakao i glasno, kao da ga nesto boli/muci. Bas je tesko vidjeti da tako place

violeta1
    28. Studeni 2017. 23:03

mamisita27

odvela bi ga na hitnu al strah me da ga tak malog vodim. Nije topao ni nis…Strah me!

Jesi sigurna da nije od cjepiva? Leonu ke jos uvijek tvrdo i kao kuglica to od cijepiva. Jel se upalilo?

28. Studeni 2017. 23:14

a jel moze biti reakcija nakon mj dana? kako toda nije prije?? violeta, malo je tvrdo i crveno tj ljubicasto vise, ko ubod konarca, manje od cm. slikala bi al tek sam ga okupala i obukla , pristekan je na sisu. Nije topao, normalno se ponasa..Ko i uvijek...
    Ja sam to tek jucer primjetila, jel moguce da mi je promaklo to prije. a valjda bi u 24 sata imao jos neke simptome??? Jer on ima izrazito cistu kozu, nema nikakve osipe ni po licu ni igdje...Pa me cudi da to ne bih prije primjetila.Tek nakon mj dana reakcija na cjepivo? jel to moguce? uplasena sam sad...
    Ni ja ne znam kolko je pametno sad ga izkagat hitnoj, a i tek je okupan, pol noci je...mada je nama klaiceva na 5 min autom al izlagat ga bzvz... jao ne znam sta da radim?

Aurora1611
    28. Studeni 2017. 23:28

TO je najvjerojatnije reakcija na cjepivo tak je i mojoj, nakon mj dana se tek pocelo gnojiti i plikic narastao i sad sa skoro 3 mj je crvenkasto lagano

28. Studeni 2017. 23:31

Mozda bi ga i odvela na hitnu al kako moj muz radi po cijele dane kao i kod Sretne, cekala sam da on dode da ga skupa okupamo pa je na kraju ispalo tak kasno, a htjela sam ga okupat prije pregleda. I kad sam vidjela taj ubod, prepala sam se. Izgleda ko od nelog gadnog komarca na njegovoj maloj ruci. Valjda mu nece u snu bit nesto?

• Barbi13
    28. Studeni 2017. 23:38

mamisita27

Cure, pomozite.
    Sad sam ga kupala i na lijevoj ruci kod ramena mu je neki ko ubod od komarca tak izgleda. u tu ruku su ga malo iznad pikali u bolnici protiv tuberkuloze al ne vjerujem da je od toga jer sam jucer primjetila da je to nastalo a ne vjerujem da bi reakcija na cjepivo nastala mj dana kasnije. Danas ko da je mrvu vec i tvrde. Sta da radim. Da ga vodim u Klaicevu na hitnu radi najvjetojatnije uboda ili da cekam sutra 12 sati kad ima prvi pregled. Ima li tko iskustva s tako necim? Njima malima se moze svasta zakomplicirati… Sta da radim???

A da mu stavis malo hladnog obloga

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

28. Studeni 2017. 23:39

Aurora utjesila si me! Jako sam se prepala , nitko me nije upozorio da nakon mjesec dana izbije reakcija! Citam po googleu i svasta pise vise ne znam a neisoavana sam danas kak sam cistila i sve, kasnije je on bio lud i sad ne razmisljam racionalno vise a muz je zaspao. Preplasena sam. a on soava. normalno dise i sve. nema gnoja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.