Barbi slatkica mala😍 prvo sam na brzinu pogledala i mislim si, kako se Diego promijenio, pa skuzim da pise Barbi ne Barbs😂
Sanjchi da seka i sogi su bili kod nas, spavao je u sobi i preko nase sa njima, u kosari od kolica, stalno mi je bilo u glavi ko da sam ga stjerala na kauč jer nije u svom kreveticu. A bojala sam se ici po njega jer me mm nagovorio da popijem tabletu da se smirim pa da ne zaspim kad me treba.😥
Sljedeci put ce vjerojatno biti u veljaci kad dodemo doma pa mozda ga ostavimo koji dan sa bakom.
Treca sreca lMila me podsjeca na lutku koju sam imala kad sam mala bila😍 samo se moja lutka nije smijala😉
url=https://lilypie.com]
Barbi preslatka ti je ta tvoja Petra😍😍😍 bome su nam sve bebice medene😍😍😍
Hvala.....ma bebaci su nam prekrasni😘😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bebe su vam preslatke! Pravi mali manekeni
Moja diže glavicu na veliko i drži ju nekih 10 tak sekundi u zraku, sve duže svaki dan. Najviše to radi dok ju stavim na rame da podrigne. Ne voli baš biti na trbuhu al ju stavim na kratko dok ne krene plakati.
Na ruke se diže kratko al bude više s vremenom valjda, žilava je ona iako je sitnija
Jučer smo značajno smanjili večernju nervozu sa fen antikolik zvukom s YouTubea. Baš se odmah umirila i zaspala. Živio internet!
evo i moje slapice 😊
Slapica hahahah😂😂😂😂a lutkica mala slatka
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sad smo papali i dalje spavanac, Mene rasturaju kriza i kukovi.
Mamisitaajd javi za Klokana da saljem svog m na forum. Kod njih bi valjda bilo pitanja tipa "Tate pomagajte, moj 8-mjesecni sin se nalicil maminom sminkom, kako da mu skinem sminku sto prije, zena dolazi doma za 10min?" 😂😂 Ako dobro napredujete mislim da ga ne trebas buditi svaka 4h, mislim da je od trece Mila na ciki i ne budi se po noci, ak sam dobro pohvatala.
Treca sreca svaka cast, troje dijece a ti se prenaspavala 😃
hahahaha jesam se nasmijala sad! Bas tako nekako😂
Ma bilo me vec malo strah pa sam ga probudila. Ali, vrlo vjerojatno bi jos i satak odspavao😂
Treca sreca, svaka cast da si se naspavala! Mila je jos s tobom u krevetu? Mi danas imamo prvi pregled kod pedijatra tako da ce svakako pogledati.
Barbi, svaka cast! Znaci da si se naspavala!😀Ja sam isto stavila ves prati, korpa s njegovom robom se prenapunila😎Nekad imam feeling da po cijele dane samo robu perem- jednu operem, druga vec spremna za next tour😂😂😂😂
Mogla bi ja dve masine oprat al nemam mjesta za susit kad kisa pada…..mene neka prehlada zdrmala samo mi je to falilo😥
Mene zato susilica spasila! Ajoj Barbi! Ja sam sebi jucer kupila, tj.mm mi je kupio onaj sirup Floradix sa vitaminima i zeljezom, to sam i prije pila i uvijek me vrati u normalnu.Kako sam prestala krvariti, da proradim na krvnoj slici i imunitetu. Inace, uvijek mi je zeljezo na granici. A kako sam vec i spominjala, izgubila sam jako puno krvi na porodu, cak su mislili dati mi transfuziju nakon ali nisu na kraju. Tak da cu sad pitk Floradix (10ml, 2x dnevno), njega smiju i trudnice i doilje pise.
mi mislim imamo oboren novi rekord - još spava….dakle 12 sati u komadu….u bračnom ofkors
po danu (kad ju forsiram da spava u svoj krevetac/košaru) nema šanse duže od pol ure.
cosleeping rulz
Svaka cast! 12 sati😁Predobro!
Ne spominji nista, na balkonu ili susilici, treba to sve naprat.Ali, sta sad...
Sretna super dize glavicu maleni! Bas je sladak! 😍
I mala Petra koja ljepotica, bas se slatko smijeee 😁
Sanjchi ja svog stavljam na trbuh kad god je prilika ali on pocne plakati nakon par min, nekad se potrudi dici glavu a nekad samo cucla ruku i negoduje 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji