Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    28. Studeni 2017. 18:43

Aurora1611

Sretna samo cu ti reci meni je tako svaki dan! Una preko dana skoro ni ne spava! Muz radi do pola 4 i nekada ni u wc ne odem dok on ne dođe! Grozno je ali tješim se da ce proci jednog dana

Tebi bar muz ima normalno radno vrijeme. Moh ode u 7 ujuztro i vrati se u 18, 19, 20, 22 h...znalo jr bit i u 3 ujjtro da je doma dosao s posla :/
    A danasnji sprovod je bio od mm dede :(

Aurora1611
    28. Studeni 2017. 18:50

Ajme sretna grozno, mislim da nebih mogla taj tempo izdrzati! Moj m je jednom dosao u 6 jer je morao za Zg poslovno! Taj dan sam živjela na krekerima i vodi! Ni u wc nisam otisla! Divim se ovima kad pišu kak uspavaju djecu preko dana cak sam mislila da ja nesto krivo radim!

• sretna
    28. Studeni 2017. 18:54

Aurora zaboravih komentirat kako je Una preslatka 😊
    Je, tesko je, ali sta mogu. Najgkre je ako navecer ne dode normalno doma jer onda mi je SF uspavat starijeg na vrijeme uz P. 

Barkleys
    28. Studeni 2017. 19:23

mamisita27

spa music😂ja isto nisam proucavala baby handling al budem. kad ga moram pocet stavljat potrbuske. Jer unazad tj dana kad ga drzim na ramenu da podrigne- podize glavu . To mi nitko nije rekao…Jel ims negdje di pise kako ide taj razvoj djeteta? 😂On je meni dns bio super, podojio dosta ujutro i spavao 3 sata…uspjela sam pocistit praainu, usisat i oprat pod, stavit 2 masine vesa, oprat kosu i okupat se, izdepiliraz, sredit i namazat nokte, pocupat obrve i rucati…multitasking na najjace😎Jos sam 10 min sjela buljila u prazno i pila kavicu😁

10 min sjedila i buljila u prazno?!?! :O respect! 

Barkleys
    28. Studeni 2017. 19:26

Marijana

Hedgehog
    Ma ja sam bacila jer je prvo bilo u frižideru, pa je prošlo skoro 10 sati na sobnoj temperaturi…pa nisam znala jel smije natrag u frižider…sad imam dvije bočice pa imam cijeli sustav xD
    Mala koja mi je na pumpi i u nju izdajam, pa stavim s pumpom u frižider pa kad se ohladi pomiješam s drugim mlijekom koje je već u bočici u friđu. Zvuči malo komplicirano ali ispraksala sam se već. A i ne izdajam se ja cijelo vrijeme, tu i tamo. Sviđa mi se ideja da imam na lageru bar 30ml.

Hedge, ne bacati! To koje se vise ne moze koristiti kao obrok moze posluziti kao balzam za kupanje umjesto ulja… ja metnem tih 20-30ml u vodu i koza bebe poslije bude mekana

:O :O :O :O ajme super! 

Aurora1611
    28. Studeni 2017. 19:37

Vidim da ste pisale o držanju pa evo ovako Una drzi glavu kad je na tebi 😊

Aurora1611
    28. Studeni 2017. 19:38

NA trbi* 
    Sretna koliko ti je dr dijete staro?

• Bebushka
    28. Studeni 2017. 19:43

Ljudi nabacite koji dobar link za babyhandling...ja sam nasla samo neke dosadne s predugim uvodom, treb mi neki jednostavni konkretni

Barkleys
    28. Studeni 2017. 19:47

Aurora joj kak ja volim tvoju Unu, ne znam jel to zato što mi se jako jako sviđa ime ili je jednostavno bombonček, ili oboje XD ali baš baš mi je ono *. *  

• Dena1009
    28. Studeni 2017. 20:11

Nama je danas jedan od najgorih dana do sada, neznam dal je do vremena il sta se desava, tolko nije u ta skoro 3mj sve skupa bio memiran i plakao. Eto sad lezi u kupaoni na prematalici, fen pusw, on mlTara i vice, ja sjedin na rubu kade i ne mogu vise ni govoriti 😣😣 Strah me noci😥😥
    Aurora una je prekrasna😍 V isto dize al cini mi se manje i ne voli biti na trbuhu. Al dize glavu gore kad je ma ramenu i dize se trupom prema gore kad lezi na meni lagano podignut. Sad sam skuzila da je Una najbliza tu V sa mjesecima ili? Mi smo najstariji od bebica  koje su na ovoj temi.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.