Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Studeni 2017. 15:57

Treca sreca, koja je to spa music? 
    Mamisita, neeeekaaaa si 😍😍😍😍😘😘😘:-[

Kiki156
    28. Studeni 2017. 16:11

Wow mamisita kakav uspjeh! Moj danas urla cijeli dan, ne znam sta mu je. 😒
    A na trbuh kazu treba stavljati od pocetka, ja sam pocela kad ne otpao pupak.

Marijana12345
    28. Studeni 2017. 16:12

Hedgehog
    Ma ja sam bacila jer je prvo bilo u frižideru, pa je prošlo skoro 10 sati na sobnoj temperaturi…pa nisam znala jel smije natrag u frižider…sad imam dvije bočice pa imam cijeli sustav xD
    Mala koja mi je na pumpi i u nju izdajam, pa stavim s pumpom u frižider pa kad se ohladi pomiješam s drugim mlijekom koje je već u bočici u friđu. Zvuči malo komplicirano ali ispraksala sam se već. A i ne izdajam se ja cijelo vrijeme, tu i tamo. Sviđa mi se ideja da imam na lageru bar 30ml.

Hedge, ne bacati! To koje se vise ne moze koristiti kao obrok moze posluziti kao balzam za kupanje umjesto ulja... ja metnem tih 20-30ml u vodu i koza bebe poslije bude mekana

Marijana12345
    28. Studeni 2017. 16:18

sanjchi255

Taj baby handling je bezveze😂😂😂😂😂 pa kak bi ju obrisala da drzim za koljena, nemos s njom na kraj kad krene nogama mlatarat😅 i ono podizanjr. Pa nemogu kontra ruku i nogu. Em nemam dovoljno dugacku ruku em mi je nezgodno tak ju primit jer je mala noga jos i nemogu je prebacit preko ruke😓 vidjet cu u cetvrtak sta ce nam rec pedijatrica

Nije bezveze Sanjchi..  gle treba malo vise truda tj gnjavaze. Ja i oblecim i brisem malog da ga rotiram ulijevo i udesno. Ne dizem mu kukove drzeci ga za stopala. Jos je premali za to. Jbg zafrkancija je to ali brto udje u naviku. Isto tako i sa dizanjem, kad ga podizem s ledja dizem ga da mu je glava bocno

Kiki156
    28. Studeni 2017. 16:35

Marijana, tocno, to je ispravan nacin. Ja cu sada pokusati primjenjivati iako mi nije jos sve jasno kako treba... 
    Ima li beba kakav miris po mlijeku nakon kupanja?

Marijana12345
    28. Studeni 2017. 16:47

Kiki156

Marijana, tocno, to je ispravan nacin. Ja cu sada pokusati primjenjivati iako mi nije jos sve jasno kako treba…
    Ima li beba kakav miris po mlijeku nakon kupanja?

Nema... samo je mekana. Ali kosu moras onim samponcicem za bebe (ja koristim babylove) jer mlijeko ima svoju masnocu pa nije onak "friska", isto kao i kad stavis maslinovog ulja u vodu.

• Dena1009
    28. Studeni 2017. 17:14

Handling tek sam sad cula za to i mislim da necu proucavati jer radim kako su mi pokazali u bolnici. Na kraju krajeva kako je Panica rekla i nas su svakak "hendlali". Ja se o svojoj bebi brinem najbolje sto znam iako ne pratim slijepo pravila, ionako se stalno mijenjaju, danas se nesto mora iskljucivo tako raditi, a sutra je vec stetno.
    Mi smo sad imali plac od 2h, mm veli da mu je prevruce. A meni stalno zima pa mislim da je i njemu. Zbljucal je i sebe i mene skroz. Sad sam ga okupala i presvukla pa se umiril i zapajkil.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    28. Studeni 2017. 17:25

sanjchi255

Barbs slika😂😂😂😂
    Hedge, zar nije da se ne smije mijesat mljeko koje je izdojeno u dva razlicita vremena?😕
    Treca, lijepo uzivate na rivi..moja nr voli bas na trbuh😫 voli orsa na prsa i onda odize glavu al potrbuske ne..

Smiješ ako je na istoj temperaturi. Ja imam 1b u frižideru, a u drugu se izdajam. Pa stavim tu drugu u friđ. Pa kad se ohladi, prelijem u ovu 1. Samo je bitno da je ista temp. A vrijeme u friđ računaš od kad si stavio prvo mlijeko... 

• Barbi13
    28. Studeni 2017. 17:27

Danas kad je moj dragi slobodan,Petru nije ni za cut.Spava vec dva sata mi smo rucali i popili kavicu......jos ce dragi pomislit da haluciniram jer svaki dan se zalim da ne stignem ni wc obavit a kamoli jest😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    28. Studeni 2017. 17:29

Kiki156

Jel vi primjenjujete baby hadling? Dizanje, presvlacenje, nosenje… ja danas prvi put ukucala to na internet jer je Sanjchi neki dan napisala taj pojam pa mi je zvonilo u glavi. Do tad nitko ni rijeci o tome mi nije rekao. Ne pedica, ni u bolnici, ni patronazna. I vidim da sve krivo radim, od podizanja i spustanja do presvlacenja i brisanja guze. Sve ono syo pise da se ne radi e ja bas tako radim. Npr beisanje guze, pise okretati s bola na bok ili drzati za natkoljenice a ne za stopala. Ja sam naravno drzala jednom rukom za stopalA a drugom brisala itd. Sad sam bas u bedu 😩

Nemoj se bedirati. Ja sam isto pokušala, pogotovo ovo za presvlačenje i prematanje, ali ne ide mi :( a i nije svaki put baš dobre volje na prematanju pa rađe radim brže i efikasno... Ovak sam par puta krivo pelenu stegnula pa mi je premočilo :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.