Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    28. Studeni 2017. 12:04

Pozdrav sa suncane rive 

žena-majka-carica:)

barbs
    28. Studeni 2017. 12:21

Hej, cure, mi smo na kraju do 9.30 spavali s time da su me moji probudili jer su poljubili vrata aahhahahahaa a Diego je produzio do 10h... tako je to kad se mamu budi kroz noci hhahahaha
    Dobra.mi je ova slika 

barbs
    28. Studeni 2017. 12:22

Treca sreca, wwwwwwwwaaaawwww  
    Mi jos nismo izasli. Diego je zaspao u kosari i ha taman sredjujem stan mada me mama oslobodila peglanja  Ona pegla sve zivo pa samo naprijed  Rucak je gotov tako da imamo free time za setat

barbs
    28. Studeni 2017. 12:29

Eeee, Hedgehog, hvala na slikici... to me zanimalo.. ja cu se morati poceti izdajati i u duboko staviti da imam kad trebam negdje ici npr FRIZERUUU... moram termin dogovoriti a tamo cu se sigurno vise zadrzati pa da ima zalihe 

• Dena1009
    28. Studeni 2017. 13:06

treca_sreca

Pozdrav sa suncane rive

Slinim 😍😍😍😍

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    28. Studeni 2017. 13:21

sanjchi255

Marijana

Hedgehog

Kiki - ne piše ništa za takvu situaciju, samo obrnuto, da jednom odmrznuto i zagrijano mlijeko se više ne smije zamrzavati…i mene to zanima jer me duša bolila kad sam mlijeko teškom mukom izdojeno bacila. XD

Meni je logicno da da. 4dana je unutar tih max 8 koliko smije stajati u frizideru. Ja sam to radila

A zasto bi bacala? Pa ponudi mu kao obrok?

Ma ja sam bacila jer je prvo bilo u frižideru, pa je prošlo skoro 10 sati na sobnoj temperaturi...pa nisam znala jel smije natrag u frižider...sad imam dvije bočice pa imam cijeli sustav xD
    Mala koja mi je na  pumpi i u nju izdajam, pa stavim s pumpom u frižider pa kad se ohladi pomiješam s drugim mlijekom koje je već u bočici u friđu. Zvuči malo komplicirano ali ispraksala sam se već. A i ne izdajam se ja cijelo vrijeme, tu i tamo. Sviđa mi se ideja da imam na lageru bar 30ml. 

treca_sreca
    28. Studeni 2017. 13:44

barbs dobra je poanta sretna krava....šta fali....bolje nego tužna i mršava hahaha
    ja došla iz šetnje, kupila putem gotovo skuvano jer zadnje vrime po danu me zeza da nema šanse da pošten ručak skuham
    noć je odspavala od 21ipo do 7ipo ujutro
    ali zato dan - popila me baš
    ona je to namjestila da tati pusti maksimalno da se odmori a mamu izgnjavi dok su oni u školi/firmi...

treca_sreca
    28. Studeni 2017. 13:46

nego ima li tko još od lijenivaca?
    ova moja neće na ruke da se digne kad smo potrbuške
    više se toma dizao s 4tjedna nego ona s evo 2ipol miseca
    trebalo bi u ovoj dobi 15ak sekundi da mogu potrbuške na laktovima držat se i glavu visoko...

panica
    28. Studeni 2017. 14:45

Bok curke, dugo me nije bilo, prek 100 strana zaostataka, ali imale smo tulum, cice mi je odbijala, pa mi nije bilo do nicega, tj, po danu ih je odbijala, a po noci normalno cicals, evo danas je sve ok, bojim se uopce reci da je ok da se ne ucopram. Nesto sam sad napreskokce citala, cestitke curama koje su rodile.

Kiki156
    28. Studeni 2017. 14:46

Treca sreca isto i kod nas 😒 Drzi glavu samostalno, ali ne voli biti na trbuhu i nece se dizati na ruke. Sad sam proucavala baby handling i zbedirala se jer laaaagano sve zivo sam krivo radila 😔 Jucer mi frendica salje video svoje male a ona se vec s dva mjeseca debelo drzi na rukama i OKRECE NA LEDA. A s druge strane saljem slike frendicama i one se dive kako vec drzi glavu, s tim da ne drzi on stalno gore al moze je lijepo dici. Sad ne znam sto da mislim. Pedica je na pregledu rekla da je zadovoljna motorickim razvojem a ja sam na plakatu u ordinaciji vidjela da se beba s 2 mj mora vec drzati na rukama 😐
    A mlijeko ne znam...to cim stoji duze od 2 dana ja se bojim dati da jede. Glupo, znam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.