Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    28. Studeni 2017. 09:44

Dobro jutro svima,kavica i kod mene......mamisita sretnih vam mjesec dana😍nocas smo imali jedno budenje pa smo malo i odspavali,danas idemo van jer ce sutra kisa.Maslacak jesu poceli radovi?Ja isto jedem sve cak sam i fazol jela,alkohol ne volim jedino nazdravim u novogodisnjoj noci.Pijem dvije salice kave i tad zapalim cigaru.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    28. Studeni 2017. 09:52

što se tiče same pohrane, ovo je iz rodine knjige, a realno oni su pouzdani izvor XD (ne pitajte me zašto ju imam XD) a što se tiče hladnoće mlijeka, ja ako je u frižideru izvadim malo da se zagrije na sobnoj temperaturi, ali davala sam i hladno ako je panika... Samo znam da se ne smije podgrijavati u mikrovalnoj. Uvijek možeš ponijeti u termosici onoj za čuvanje bočica i slično... 

Barkleys
    28. Studeni 2017. 10:05

Pušenje - ja sam pušila prije trudnoće, za vrijeme trudnoće i sad pušim....Naravno da sam dramatično smanjila u trudnoći, ali nisam se odrekla jutarnje kave i cigarete (tj. ja motam duhan) ili recimo nakon ručka volim zapaliti i sl. Nije da se pravdam ali meni je trudnoća bila dosta stresno razdoblje, saznali smo da mi mama ima rak, pa je išla na operaciju, pa briga oko nje prvih mjesec dana nakon....i uz sve to oni zabavni problemi u trudnoći, urinarne infekcije i slično....pa završiti fax, diplomirati...iskreno, u svemu tome nisam se odvažila prestati pušiti... Tako i sada, kad malu podojim, uspavam i slično...zapalim uz kavu itd.
    Alkohol - e to se stvarno mogu pohvaliti, da nisam popila kap alkohola od kad sam trudna...preko ljeta su me malo mamili piva, radleri i slično, ono vrućine, sjediš na terasi birca... ali nisam pokleknula. Ne kao da je to nešto grozno, nego sam išla logikom, ak već pušim, bar da ne pijem...ali sam recimo u trudnoći pila dosta coca cole, inače ne volim gazirana pića, niti kao mala ih nisam voljela, ali eto u trudnoći sam stalno pila colu, što je onak, po meni gore nego da sam si popila pivu 

• Dena1009
    28. Studeni 2017. 10:11

Mamisita - sretna vam mjesecnica 😉😘
    Mi smo imali isto samo jedno budenje i to tek oko pola 5 i onda je produzil do 7 i nije cmafkal po noci jeeeei🤗🤗 i sad mi veli mm - pa gle kak lijepo spava, kaj ozmisljas 😥😅
    Uzela sam ga ujutro k nama da bar jos pola sata drijemnemo al nema sanse, razvikal se i razmahal covjek pa smo morali ustati 😂
     Inace nakon papanja vecinoma odma zaspi al nikako da podrigne i onda mi se za 2 sata probudi jer ga napinje, po kednoj strani mi je super da odma zaspi, a po drrugoj bi bolje bilo da podrigne.
    Dojenje meni su u bolnici rekli da smijem jesti sve, al pomalo osprobavati pa vidjeti kako beba reagira jer svakoj smeta nesta drugo pa ako vidim da nesto smeta onda to izbjegavati.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    28. Studeni 2017. 10:16

Cure jel smijem zamrznuti izdojeno mlijeko koje mi u frizideru stoji 4 dana? Izdojila sam, mali nije popio i sad mi je zao bacit...a ne znam jel smijem tako naknadno zamrznuti?

treca_sreca
    28. Studeni 2017. 10:24

kiki ne znam...pitaj hedge da nađe info u rodinoj knjizi:))
    alkohol - ni kapi u trudnoći...inače ne pijem pivo ni vino a kad je prilika onda biram žesticu neku pa samo malo...
    sad za 10dana idem na pir i vjv ću čašicu jednu, tko će se opustit inače, mislit ću cijelu večer na nju....
    mamisita - sretan vam prvi veliki minirođo!
    u nas napokon slegnuo se vjetar, ono jučer je bilo ajme...pa idemo malo šetat....čitamo se!

žena-majka-carica:)

Barkleys
    28. Studeni 2017. 10:38

Dena - sad sam izvrtila stranice, ajme super za ranu. S obzirom što si sve prošla od samog poroda nadalje nije ni čudo da ti se i to dogodilo. Držim fige da će sve biti u redu od sada...
    Mamasita - ajme sretnih 1.mjesec dana,,,,kako vrijeme brzo prolazi  kad se zabavljaš   Meni se ovih 10 dana čini kao 10.mjeseci 
    Prehrana - ja sam u trudnoći jela sve od Mcdonaldsa, do graha i kikirikija. Naravno sve umjereno, ne ko da sam tjedan dana svaki dan jela grah xD. Trudila sam se naravno jesti zdravo i raznovrsno, ali uvijek se našlo mjesta za cheat meal  I užasno su mi išle na živce priče, smiješ ovo, smiješ ono. Napravim si voćnu salatu i u nju stavim konzervu ananasa i ubijem se u tome i onda pročitam da se ananas ne smije jesti u trudnoći XD.  Samo si živce bezveze mučiš. Jedino što sam stvarno izbjegavala je tuna i gljive. Ja sam isto u više navrata pročitala da u principu sve što si jeo u trudnoći možeš i dalje jer se dijete već naviklo. I sad ovo isto za dojenje, smiješ ovo, nemoj ono....trudim se jesti zdravo i raznovrsno, s naglaskom na voću i povrću...ali sad da nešto posebno pazim ne. 

28. Studeni 2017. 10:55

hvala svima😚ne znam ja sam 2.tj pojela kupus i malom su izbacilk plikici po tijelu samo taj dan

Barkleys
    28. Studeni 2017. 11:02

Kiki - ne piše ništa za takvu situaciju, samo obrnuto, da jednom odmrznuto i zagrijano mlijeko se više ne smije zamrzavati...i mene to zanima jer me duša bolila kad sam mlijeko teškom mukom izdojeno bacila. XD 

Marijana12345
    28. Studeni 2017. 11:07

Hedgehog

Kiki - ne piše ništa za takvu situaciju, samo obrnuto, da jednom odmrznuto i zagrijano mlijeko se više ne smije zamrzavati…i mene to zanima jer me duša bolila kad sam mlijeko teškom mukom izdojeno bacila. XD

Meni je logicno da da. 4dana je unutar tih max 8 koliko smije stajati u frizideru. Ja sam to radila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.