Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    28. Studeni 2017. 07:14

Kiki156

Jutro! 😘
    Mamisita cestitam na 1.mjesecu 😍
    Mi smo imali dobru noc, sqmo se jednom budio da jede. Kolikovasi po noci jedu?

Zaspala je u 22h.  budila se u 2,5 i sad 7. I evo opet spava. Jede po 10min vremenski.

barbs
    28. Studeni 2017. 07:20

Mamisita, uuuu, zar vec mjesec daaanaaaa?? 😍😍😍😍  Sreeeetniiihhh😍😍😍😍😘😘😘😘😘
    Jooojjj, zaspao je u 21h i nesto... u ponoc se vec zbudio za jesti... pa oko 3 opet s time da je non stop ispustao zvukove.. pa opet do jutra istooo  Sad je pored mene i mlatara rukicama i nogicama i guguce i nema namjeru spavatiii 
    Diego jede po noci nekih 10-15min...

barbs
    28. Studeni 2017. 07:21

I me, ja skoro nista nisam izna lzbacila iz prehrane i primjetila sam da mu nista ne smeta... i citruse jedem.. ne previse, ali jedem.. a za orasaste plodove... ne znam.. Ja sam jela palacinke s orasima pa eto nista.mu nije smetalo

barbs
    28. Studeni 2017. 07:22

S time sa je sve u normalnim kolicima... a izbjegava mahunarke...

Kiki156
    28. Studeni 2017. 07:23

Moj zaspao u 23, jeo u 4:15 i sad. Budio se i oko 1:30 ali je samo nastavio spavati, mislim se jesam li ga ipak tada trebala uzeti da jede. Samo se nesto vrpoljio i zaspao. 
    Mislim da alergeni ne utjecu toliko, osim ako mama ima izrazenu alergiju na nesto pa da to jede. Meni se recimo jako jede med, al isto sam citala da se ne smije u trudnoci pa se nisam usudila. Danas cemoza rucak imati grasak koji nqvodno napuhuje pa me bas zanima kako ce proci...

barbs
    28. Studeni 2017. 07:25

Ja bas izbjegavam grasak.. S time da ga bas volim... ali kazu da nakon 3 mj se moze poceti jesti sve pa vidjeti kako ce reagirati...
    A med...??? Ja sam ga jela i u tudnoci i sada.. pa u bolnoci daju med za dorucak! 

I_me
    28. Studeni 2017. 07:30

Mamisita-sretnih mj dana! ☺
    Barbs ja neki dan jela varivo od graska hahahaha
    Med-svaku vecer uz caj. 

• sretna
    28. Studeni 2017. 07:42

Ja jedem sve. Nama su u bolnici davavali i grasak i mahune i kelj za rucak...sve sto kao ne bi smjele jer napuhuje.

Maja 3
    28. Studeni 2017. 08:38

Jutro cure! Kavica!
    Mamasita,sretnih 1 mjesec dana!

Bela
    28. Studeni 2017. 09:25

Mamisita sretnih mj.dana 
    Hrana- ja pola toga ne jedem pa opet zna imati grceve... poceti cu polako sve jesti u manjoj kolicini, ne mogu ni skuhati posten rucak kad sto stvari kao ne smijem jesti...
    Luk, salsa, mahunarke,zelje, cvjetaca,brokula i ne znam sta sve ne, prakticki svo povrce...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.