Marijana nama put traje i bez toga oko 12h, mi imamo 1100km do doma, al sa avionom nam je jos kompliciranije jer nam je najblizi aerodrom 200km, a od zg do doma jos 100km. Najdalje nam je kad idemo ma pregled, 40km. Mi planiramo u veljaci na mjesec dana ako nam doktorica odobri , mm ce uzeti porodiljni pa da se malo svi zajedno odmorimo od ove nocne more.
Aurora po noci kad spava isto?
url=https://lilypie.com]
Bok mame..imam jedno pitanje u vezi izdojenog mlijeka..ak idem sa Milom negdje na par sati,jel joj smijem dati izdojeno mlijeko?znaci uzela bih bocicu sa sobom,pa nezz koliko sati tako smije mlijeko biti?
i mene zanima....
Dena, nadam se da ce sve zacijeliti sada! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ana i mene to zanima!
Dena, super da su konacno rijesili sve dolje! Nadam se da vise nece biti bolova.
Marijana i Dena dug put do doma bome...
Ja ne pijem i ne pusim ni u trudnoci i sada kad dojim. Jucer je muz pio vino i tako mi je mirisalo da sam morala malo liznuti, ma nije bio ni cijeli guc. I eto, to je to od alkohola. U trudnoci sam puno vise pazila i na prehranu, a sada sam se opustila sto se tice onoga sto je "zabranjeno", ali pazim i dalje.
Bok mame..imam jedno pitanje u vezi izdojenog mlijeka..ak idem sa Milom negdje na par sati,jel joj smijem dati izdojeno mlijeko?znaci uzela bih bocicu sa sobom,pa nezz koliko sati tako smije mlijeko biti?
5-6h izvan frizidera. Samo je pitanje hoce li htjeti hladnije od sobne temp. npr ja sam isla do grada s kolicima i zadrzali smo se 3h... bilo je hladno blizu nuli i mali je vristao nije htio flasicu jer mu je bilo hladno mlijeko, a nisam imala gdje podojiti kad sam bila bas na trgu i bio mi je glupo ulazit u kafic ili na neko takvom mjesto
Marijana probaj u kaficu pitati da ti daju salici vruce vode pa zagrijes bocicu. Meni smeta za grlo hladno pice pa mi znaju tako posluziti dok nemaju sa sobne temp.
Alkohol u trudnoci sam par puta popila prst kupinovog za tlak, a nakon poroda sam jednom muzu uzela gutljaj pive i jucer sam popila salicu kuhanog vina, ali ja ne dojim. Pusila nisam nikad.
url=https://lilypie.com]
5-6h izvan frizidera. Samo je pitanje hoce li htjeti hladnije od sobne temp. npr ja sam isla do grada s kolicima i zadrzali smo se 3h… bilo je hladno blizu nuli i mali je vristao nije htio flasicu jer mu je bilo hladno mlijeko, a nisam imala gdje podojiti kad sam bila bas na trgu i bio mi je glupo ulazit u kafic ili na neko takvom mjesto
Da,to sam si bas mislila da ce biti hladno..to je bas nezgodno kad gdje podojiti,zato i mislim uzimati bocicu sa svojim mlijekom..a sad za temp mlijeka,hm,pitanje je dal bude htjela hladno
Mamisita,krasan je djemperic.Kako ste?A siroce moje cijeli dan oko kakanja se zezamo,sutra ce bit bolje😊laku noc vam zelim😴😴😴😴
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji