Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    27. Studeni 2017. 20:33

Marijana nama put traje i bez toga oko 12h, mi imamo 1100km do doma, al sa avionom nam je jos kompliciranije jer nam je najblizi aerodrom 200km, a od zg do doma jos 100km. Najdalje nam je kad idemo ma pregled, 40km. Mi planiramo u veljaci na mjesec dana ako nam doktorica odobri , mm ce uzeti porodiljni pa da se malo svi zajedno odmorimo od ove nocne more.
    Aurora po noci kad spava isto?

url=https://lilypie.com]

barbs
    27. Studeni 2017. 20:56

Ana2711

Bok mame..imam jedno pitanje u vezi izdojenog mlijeka..ak idem sa Milom negdje na par sati,jel joj smijem dati izdojeno mlijeko?znaci uzela bih bocicu sa sobom,pa nezz koliko sati tako smije mlijeko biti?

i mene zanima....
    Dena, nadam se da ce sve zacijeliti sada! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Kiki156
    27. Studeni 2017. 21:14

Ana i mene to zanima! 
    Dena, super da su konacno rijesili sve dolje! Nadam se da vise nece biti bolova. 
    Marijana i Dena dug put do doma bome...
    Ja ne pijem i ne pusim ni u trudnoci i sada kad dojim. Jucer je muz pio vino i tako mi je mirisalo da sam morala malo liznuti, ma nije bio ni cijeli guc. I eto, to je to  od alkohola. U trudnoci sam puno vise pazila i na prehranu, a sada sam se opustila sto se tice onoga sto je "zabranjeno", ali pazim i dalje.

Marijana12345
    27. Studeni 2017. 21:47

Ana2711

Bok mame..imam jedno pitanje u vezi izdojenog mlijeka..ak idem sa Milom negdje na par sati,jel joj smijem dati izdojeno mlijeko?znaci uzela bih bocicu sa sobom,pa nezz koliko sati tako smije mlijeko biti?

5-6h izvan frizidera. Samo je pitanje hoce li htjeti hladnije od sobne temp. npr ja sam isla do grada s kolicima i zadrzali smo se 3h... bilo je hladno blizu nuli i mali je vristao nije htio flasicu jer mu je bilo hladno mlijeko, a nisam imala gdje podojiti kad sam bila bas na trgu i bio mi je glupo ulazit u kafic ili na neko takvom mjesto

• sretna
    27. Studeni 2017. 22:04

Ne pusim ni inace, a prosli vikend sam popila jedan bambus slabiji. 

• Dena1009
    27. Studeni 2017. 22:26

Marijana probaj u kaficu pitati da ti daju salici vruce vode pa zagrijes bocicu. Meni smeta za grlo hladno pice pa mi znaju tako posluziti dok nemaju sa sobne temp.
    Alkohol u trudnoci sam par puta popila prst kupinovog za tlak, a nakon poroda sam jednom muzu uzela gutljaj pive i jucer sam popila salicu kuhanog vina, ali ja ne dojim. Pusila nisam nikad.

url=https://lilypie.com]

Nina2512
    27. Studeni 2017. 22:53

Marijana

Ana2711

5-6h izvan frizidera. Samo je pitanje hoce li htjeti hladnije od sobne temp. npr ja sam isla do grada s kolicima i zadrzali smo se 3h… bilo je hladno blizu nuli i mali je vristao nije htio flasicu jer mu je bilo hladno mlijeko, a nisam imala gdje podojiti kad sam bila bas na trgu i bio mi je glupo ulazit u kafic ili na neko takvom mjesto

Da,to sam si bas mislila da ce biti hladno..to je bas nezgodno kad gdje podojiti,zato i mislim uzimati bocicu sa svojim mlijekom..a sad za temp mlijeka,hm,pitanje je dal bude htjela hladno

27. Studeni 2017. 22:57
    Cure samo da vam slikam sta smo danas doboli
    Cure samo da vam slikam sta smo danas doboli

27. Studeni 2017. 22:58

Bile su mi babinje, kasnije sve procitam haostatke

• Barbi13
    28. Studeni 2017. 00:18

Mamisita,krasan je djemperic.Kako ste?A siroce moje cijeli dan oko kakanja se zezamo,sutra ce bit bolje😊laku noc vam zelim😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.