Poroci- ja takoder ne pusim ali jako volim domaci visnjevac tako da moram priznati da sam par puta u trudnoci popila pola case. Najgore sta svi znaju i onda mi ga svi donose a onak ne smijes pit😂 A sad otkad dojim nisam kap alkohola.Vise me sad strah nego u trudnoci...
Barbi, dobro smo, poceo je vise spavati pa predahnem, napravim rucak i rucam u miru, jest da sporo ide al bar malo spava...Danas sam i ves cijeli sredila i pocistila po stanu. Onda mi je bila sestricna i donijela mi taj preslatki demper a inace sam bila u potrazi za nekim Bozicnim komadom za K. Jako sam se raznjezila! Kako ste
vi, Barbi? Zao mi je za stolicu:((Jesi probala sa cajem od kamilice, kazu da otvara. Dam ti ja malo kakice od K, taj se posteno ukaka bar 5x dnecnl a izmedu onak malo.Al pelena nikad nije prazna 😂 Jesi pitala kolko dana je normalno da nema kaki-kaki?
I pod pola case sam mislila pola one casice za rakiju, ne velike case , of kors😂
jel bidite vi sta pise sad na mom stickeru? Danas je mamino zlato punih mjesec dana!😍😄
Mamisita cestitam na prvom mjesecu, ajme kako ce sve proletit 😨
Ana ja uvik nosim izdojeno van jer kad su gladne nista ih ne moze smirit, sad kad je hladno probaj ga sta vise izolirat, stavi bocicu u termocarapu ako ti se ne kupuje posebna torbica il drzi mliko negdi pri tijelu, mos i u dekolteu tamo ce bit fino na tjelesnoj temp...ako ides samo u setnju pa ne moras pazit na drustvene norme
Alkohol, u trudnoci mozda tri puta po nesto sitno, sad pijem svaki dan kupinovo (hemoglobin mi je mjesec dana dosao s 81 na 120 huraaa)
sestri koja studira farmaciju su na faksu rekli da dojilje mogu alk u manjoj kolicini a najbolje brzo nakon podoja tad se stigne skroz potrosit tako de fakto ne stigne u mliko...pa tempirajte
Ja tempiram.. 😂😂😂 volim popit malo piva..svakih par dana 1dcl piva pogotovo poslije rucka. Tako sam i u trudnoci..A cigarete.. njih sam u trudnoci full smanjila i presla na motanje duhana. Sa cca 2kutije dnevno prije trudnoce,za vrijeme u trudnoci sam pusila max 5 cigareta dnevno,a sad kad sam rodila samo uz jutarnji kavu.
Juuutrooo
Diego me izludio po noci
Bebushka, i ja bih trebala kupinovo vino piti za svaki slucaj Inace imam problema sa zeljezom...
Ja sam iskreno otkad sam rodila popila 2case pive... i to od 1dcl..
Jutro! 😘
Mamisita cestitam na 1.mjesecu 😍
Mi smo imali dobru noc, sqmo se jednom budio da jede. Kolikovasi po noci jedu?
Imam pitanje!
Sta je sa visokim alergenima za vrijeme dojenja?
Orosasti plodovi,jagode itd.. da ili ne?
Npr.. Neki dan muz napravio kompot od jabuka sa klincicima, ja se najela ko manijak i na kraju nadjem da trudnice ne smiju klincice...
Stalno na netu nailazim dojilje ne smiju ovo i ono.. pa na kraju ispada da ne smijemo jesti nista i zivjet na zraku..
Ja sam izbacila visoke alergene, citruse i hranu koja napuhnjuje iz prehrane. Al to jos malo..dok malena ne napuni 3 mj. Onda cu polako nastavit jesti sve sto.mi padne napamet.
Jutrooo! Bebushka, hvala ti😚😚
Barbs; sto je bilo?
I meni se K igrao zivcima. Probudio se, doduse, 1x u noci ali nikako nije htio zaspat, 2ipo sata sam ga uspavljivala. Pol noci opet budna, isto ko da mi se budi svako 5 min. I sad onak nemrem spavat pa cu cistit kucu kad on zaspi.
Sortiraj odgovore
Najstariji