slikice su medene. Ja slabo fotkam....čekam novi objektiv da stigne a onda ću se s guštom bacit na posao:)
I_me i moja je isto sva na ćaću, meni to baš super. Nisam nikad patila od tog da djeca na mene liče, a pogotovo s njom - baš sam željela da bude mala tatina kopija...i tako je i ispalo <3
žena-majka-carica:)
Pedijatar - srećom pa imamo veze tako da je sve obavila muževa rođakinja. Muž je samo otišao tamo da dobije papire za odnijeti na socijalno i dobili smo uputnicu i termin za kukiće (30.11.).
I naš Diego je na tatu Svi ga vide i kažu: vid' ga ISTI I... ili praviiii R(po prezimenu!)
Treca sreca, nama će od sveki kolega s posla doći slikati nas sa profi aparatom.Za đaba I ja ću svakako dogovoriti kroz koji mj termin sa curom koja nas je slikala za vjenčanje... da imamo malo ljepše slikice
KAKO vam toliko dugo spavaju???
OTKRIJTE MI TAJNUU!!!!
ovisi o djetetu, nema tu tajne
moj David nije nikad u komadu odspavao preko 1-2h u toj dobi
posikio bi minimalno i "zaspao" ali to je bio toliko tanak san, da bi se začas zbudio
..čak i kad sam ga nakon misec-dva prestala dojit i počela davat adaptirano koje navodno bolje zasiti bebu
on opet nije spavao nikad pošteno....takvo dite, jbg! nit se znao najest a nit spavat 8nit polusit može dobro spavat)
a recimo Toma
on bi lipo eksao full punu cicu u 3minute (David ju u pol ure nije znao ispraznit) i onda bi zakrmio po par sati, pa tako u krug cijeli dan....samo je sisao i spavao
Mila je nešto izmedju
srećom bliže Tomi nego Davidu
ne eksaje ko Toma
ali lijepo zna posisat
i onda je "mirna"
tako da eto odrapi fino saaatima
jedino po danu me zaj*** pa se hoće nosat i da joj pričam, dosadilo maloj spavanje (ok, kužim ju) ali luda sam već - fali mi neka ljulja, moram ju fakat nabavit da si olakšam život. Ovak ko debil se trošim na nosanje...ok malo ju nosit ali zna ona satima tak mene držat da ne mogu niš po kući uradit :/
ko jučer....pola dana sam jela jednom rukom a drugom nju nosim....ne sviđa mi se to
Ma ja se ne mogu požaliti na Diega za to spavanje. On kad zaspi po danu ili noći spava k'o top... Ali max 4h po noći... Kroz da 2 i pol, 3h ... Što je ok. Nit meni se, Treca sreca, ne sviđa što se dosta navikao na ruke, a ne znam kako... ali eto, shvaćam ga... nije lutkica koju staviš tamo i bude ljepa. Fala Bogu je čovjek... I često ga stavim u ljuljačku, upalim muziku, vibraciju... pa mu pričam... pa ga stavim na kauč i onda vježbamo i pričamo... i tako...
barbs jaooo super za fotografa....mi smo profića platili samo na izlasku iz rodilišta i to mi je tako žao šta nismo bili svi petero (Toma mi je u produženom boravku, do 16h a ja sam izašla oko ručka iz bolnice) jer su stvarno lijepe fotke i za cijeli život je to uspomena.
Sad bih isto voljela da netko nas profi pofotka jer nikad više im rukice i prstići neće bit ovaaako majušni i slatki....ali eto. Najvjerojatnije neću angažirat nekog nego kad dobim ovaj objektiv šta sam naručila, sama ću se igrat s tim - fotografije su mi jako važne i "patim" od tog baš....s njima dvojicom dok su bili bebe sam naslikavala ali s nekim bzvz fotićima jer nisam imala love za DSLR u ta doba, a sad se nadam da ću imat jednako volje/vremena za naslikavanje jer napokon imam i potrebnu opremu.
Treca sreca, pa i to je super ako imaš profi aparat... Mi imamo mobitele I moj mob stvara jako dobre slike, ali nije to to... Ajmeeee... MI NAŽALOST nemamo zajedničku sliku pri izlasku iz rodilišta i jaaaaaaako mi je žao radi toga... Nažalost, dugo je trajalo da nam daju otpusno pismo. Diego je bio nervozan i gladan. Dala sam mu cicu i taman nam donijeli dokumente. Cimerica je otišla, a ja sam njih bila zamolila da nas troje slikaju...
I bilo mi je glupo zadržavati ju... A kad smo došli doma su nas SVI zaskočili toliko da sam ja imala osjećaj da se gušim
Nit meni se, Treca sreca, ne sviđa što se dosta navikao na ruke, a ne znam kako… ali eto, shvaćam ga… nije lutkica koju staviš tamo i bude ljepa. Fala Bogu je čovjek... I često ga stavim u ljuljačku, upalim muziku, vibraciju… pa mu pričam… pa ga stavim na kauč i onda vježbamo i pričamo… i tako…
pa daaaaaaaa!
ja dobijem slom živaca kad mi (sveki često to izjavi) netko reče "ramazila si ga" ili "kud si ga/ju prije naučila na ruke"
-?!?!?
jbt pa pari da mi je dosadno u životu pa da sam dizala i nanašala bez potrebe! Kad beba zove (ne prvi stenjuk, moja svako malo ispušta neke zvukove kao stari čovjek ili kao životinjica da ispuhuje, nešto čudno...nego na konkretni prvi "plač" tj kmeee) ja ju dignem jer nisam ju rodila da stoji i reve kao kažnjenik. Kad čujem mame kako se "hvale" kako su one "dosljedne" i puštaju bebu po pol ure-uru da reve, da se "nauči" meni je to majke mi kriminalno. Najlakše tako...jadna dica. Ja od svojih ne radim debile i ne skačem bez potrebe, ali ako dijete zove i ne želi bit samo - na meni je da ju zadovoljim, utješim, štagod...pa zato sam ju rodila valjda!!
i da se razumijemo, nije meni zabavno to nanašanje (još imam razrezanu utrobu, koja je tek nedavno počela popuštat, do nekidan sam jedva iz kreveta ustajala) nit mi je to super i da jedva čekam....ali smatram da je to moja dužnost. Jer ta beba ne može šta drugo nego "zvat" a koga će zvat nego majku koja ju je rodila <3 kamo sreće da ovaj rez šta prije skroz prođe i da budem u top formi za servisirat moju malu seratoricu <3
Sortiraj odgovore
Najstariji