iiiiii? kako joj pomoć da se isprdi? podijeli korisne savjete:)
ja masiram po leđima dok mi ona stoji na ramenu da se podrigne i vidim da joj to pomogne.
To, i recimo na prematalici malo vrtimo nogicama dok je bez pelene za široko povijanje, jer i to joj olakšava probavu.
ostale trikove ne znam
žena-majka-carica:)
Spavanje i V zna sad po noci potegnut oko 5h al zna i cijeli dan da je budan. Nemamo bas neki ritam, cesto ga probudi prdenje, ko danas ujutro poslje 6 i onda je se poceo bunit da je gladan, a nije bio gladan kako treba pa je popio samo pola i sad bi svakih sat i pol malo potego.
Ja vec pola sata cekam babicu, da bih skuzila sad da je srijeda, a ne cetvrtakm
Treca sreca postavila sam pitanje al nitko ne odgovara, a ti imas iskustva..jel pomaze steznik kod bolova ili samo u estetskom smislu?
url=https://lilypie.com]
iiiiii? kako joj pomoć da se isprdi? podijeli korisne savjete:)
ja masiram po leđima dok mi ona stoji na ramenu da se podrigne i vidim da joj to pomogne.
To, i recimo na prematalici malo vrtimo nogicama dok je bez pelene za široko povijanje, jer i to joj olakšava probavu.
ostale trikove ne znam
Znaci ta 2 trika sto si ti napisala. Po danu (kad nam je na oku stalno, tj pod nadzorom) da bude na trbuhu, da spava tako, jer se tada moze ona zgrcit kako njoj pase a i usput si grije stomacic.Evo moja upravo tako spava. Sva se skupila jadna.malo se budi, promeskolji se, cendra, prdne i nastavi spavat. A ima jos jedan da je se prebaci preko koljena, izmedju tvojih nogu da joj budu nogice( da vise) tijelo preko jedne noge i masirati ledja. Ne znam kako da opisem. Kad mi muz dodje kuci cu mu reci da nas slika tako pa stavim sliku tu.
aaaa to me zanima, to zadnje....ja sam negdi davno vidila da se tako preko jedne ruke prebaci (muški koji imaju jaču ruku) preko podlaktice naše....da se beba uhvati kao koala ovak
ovo masiranje po leđima mene spasi jer ona sama nikad ne podrigne bez tog mog poticaja...i to njena lijeva strana leđa baš - tu kad uprem pri masiranju - on da ispusti tonu zraka...
Treca sreca, super je imati roditelje koji su voljni pomoći i svaka im čast... i svaka pomoć dobro došle, ali možeš li mi vjerovati da jučer sam osjetila olakšanje kad mame nije bilo??
Fak, poslala mi se poruka sama
Uglavnom, došao mi je tata i donio kompot kojeg je mama dan prije spremila... Mamu su digli sa g.o. a uzela ga je da bude sa mnom i da mi pomaže u svemu. I sve je to super, ali baš sam osjetila olakšanje kad je nije bilo jer često mi ona diže nervozu i stres sama po sebi (kako sam napisala dosta je paničarka sama po sebi i automatski svima nama diže nervozu i stres)... I sveki kad prošli tjedan nije došla 2D za redom dolje - bilo je super... Milina... Samo Diego, muž i ja... I svaka svima čast što mi pomažu. Da se razumijemo, njegova nona pomaže više nego sveki Sveki dođe, vidi malog, popriča s njim i ode... Ručak rijetko kad ona radi... (većinom radi njena sveki, a vikendom ona!) Rade mi moji, njegova nona i ja sam sada počela pomalo sama raditi (baš radi našeg mira!)...
Svaka pomoć je odlična... Ali ponekad čovjek treba svoj mir... Njegov nono npr RIJETKO dolazi jer mi je baš tata rekao da ne želi smetati jer zna da nam treba mira....
I me, nisam baš dobro shvatila onaj drugi sistem za grčiće... pa kad muž dođe doma, slobodno proslijedi slike!
Diego se jako muči da prdne i automatski da kaki... Zacrveni se sav jada... Ne znam kako mu pomoći... masiraj mu trbuh... diži ga i masiraj mu leđa da podrigne itd itd... I onda nam je muževa rođakinja pokazala vježbe koje je Treca sreca spomenula: one vježbaš kukiće... I aaajmeee kako se bio isprdio nakon toga... Odmah mu je bilo lakše... Jučer i danas je bio ukočen kad sam probala vježbati s njime... Pokušat ću ponovno kad se razbudi i kad muž dođe s posla... Kad jedemo i tako...
Btw. BLAŽENA PEĆNICA I HRANA KOJU MOŽEŠ RADITI U NJOJ...
Treca sreca, vjerujem ti da ti nije lako... Jer eto čula sam se s cimi iz rodilišta i bome joj se oporavak odužio... Dobila je četvrto dijete... Muž radi van HR... Svekići i njeni roditelji ne mogu puno pomoći radi zdravlja, a djeca joj pomažu koliko stignu jer i oni idu u školu pa je rekla da ih ne želi opteretiti. Tjedan dana nakon otpusta iz bolnice je nju i muža sreo moj muž (kad je išao prijaviti maloga itd itd itd) i rekao je da je loše i da će opet morati u bolnicu... i kad smo se neki dan čule je rekla da će opet morati u bolnicu jer ne prestaje krvariti...
Violeta, dobro je što te toliko ne gnjavi njegovi (podebljala sam jer njegovi žive pored vas!), a ni ja šogorici ne bih pustila dijete na čuvanje... Kako ona tako i vi...
E, da, Diego je bio probudio... Kao, idemo se spremati za šetnjicu jer je vani predivno vrijeme Idem ga promijeniti: plače, vrišti k'o da ga koljem... Znači, cijeli se pokakao
Ok, taman ga počistila i spremam se staviti pelenu: prdne i pokaka se + ispiša... WUUUHUUU... Znala sam što me slijedi: još jedna navala urlanja
Cijelog sam ga morala presvući... Dala sam ju za jesti... Išli smo se prošetati... Mene maternica počinje boljeti. Ne previše, ali sam ju osjetila, pa sam se brže bolje vratila natrag. Diego nije bio raspoložen... Plakao je... Šetnja je trajala 20ak min, pa se neću žaliti
Opet sam mu dala za jesti i izašla s njim ispred kuće... Zaspao je u kolicima na suncu (ŽIVJELA DUDAAA
) jer nam je rekla tako muževa rođakinja... da treba malo biti na suncu direkt 10-15 min dnevno (minimalno) jer je mrviiiicuuu tamniji... I od 13 do 14.40 smo bili vani i otišla sam ručak raditi...
I me, tako je i meni patronažna bila došla jedan dan i rekla da ćemo se kupati(tjedan prije), ali isto pupak nije bio totalno zarastao, pa smo se kupali 2D kasnije... Prvo kupanje je bilo katastrofa ali logično jer je Diego bio neispavan i nervozan... Ali jučer se već vidjelo kako gušta u vodi
ja ju još nisam u kadici kupala zbog mog reza, mada je njen pupak suh već otkad....ali ne mogu u te neke poze stajat i opterećivat ranu kad joj već ionako nisam od starta dala idealne uvjete za zarastanje/oporavak. Da ne izazivam vraga. Barbs, jadna žena, baš mi je žao....suosjećam totalno.
Ugl glede kupanja - dosad smo eto samo s namočenom trljačicom (u veeeliki lonac pripremim vodu mlaku ali ju ne umočim u to, nego trljačicu frotirnu močim pa malenu samo prebrišem po pregibima i to...od glave pa do stopala i na kraju guzu
Sortiraj odgovore
Najstariji