steznik -Dena ili tko je pitao...ne, nije (samo) estetski (iskreno meni je ZADNJE to bio razlog) nego sam prije njeg imala osjećaj da mi je u stomaku sve bez forme, da su se razletili organi, crijeva....kako da opišem. Nikad u životu nisam takav feeling imala (a nisam za pravo reć imala prerezane trbušne mišiće na dva dijela!) i odvratno sam se osjećala, prvih dana nakon carskog ja sam se doslovno rukama držala dolje za rez kao da mi ne ispadne sve.....glupo za reć ali tako je bilo.
Kad sam stavlla steznik, on je to držao umjesto mene.
Al sad zadnjih dana maaalo je to došlo na svoje, smanjio se taj osjećaj kako rana zarasta, pa ni ne nosim steznik više baš. Iako bih trebala radi estetike valjda.
žena-majka-carica:)
Treca sreca, nije lako imati jedno dijete, a kamoli više... pogotovo ako prvo vrijeme nemaš pomoć... Grozno... Ali što je tu je... WHAT DOESN'T KILL YOU MAKE YOU STRONGER!
Ja imam steznik gače, ali voljela bih i ovaj kojeg imate Panica i ti, Treca sreca… Danas ga nisam imala jer se prao i sušio... od subote ga non stop nosim o osjećala sam se golo bez njega
Diego spava... Zaspao je eto pre 2min... Od 4 cca je budan... I baš je bio nervozaaan... Samo se htio nosati... Čim bi ga pustili bi plakao... A nahranjen je + čist... Stavila sam ga u ljuljačku pred 45 min... Ništa nije pomagalo... Nit pjesmice nit vibracije... ništaaaa... i uvalila sam mu dudu
Svako toliko sam ju morala stavljati... Ali sam barem pomalo mogla prati suđe... Ako ga nismo nosili bi počeo plakati a opet je to već prevelika navika... I nije mi bilo svejedno slušati ga kako vrišti, ali znam da mu nije ništa
Kad sam završila s pranjem suđa, sjela sam pored njega i mazila ga... Odmah se umirio...
Moj spava od podneva, pretpostavljam da cemo ovu noc partijati😥😥
url=https://lilypie.com]
Barbs kako znas da je nahranjen?...meni se cesto cini da bi im stvarno moglo bit dosta kad ono popiju jos jednom tolko, zapravo nikad ne mogu sa sigurnoscu rec da su nahranjene
Bebushka moj je na ad, neznam da li je isto, ali on kad mu je dosta jednostavno ne zeli vise. Dva puta se nije mogao zasititi pa je nakon toga jako bljuckao, al inace sam zna kad mu je dosta.
url=https://lilypie.com]
Dena to je super, ja sve cekam kad ce neka od njih izbacit bocu il cicu al to se vrlo rijetko dogodi jedino kad prestanu jest je kad zaspu za vrijeme hranjenja pa se jedna izdojena boca protegne na sat, sat i po pa ti znaj kad su zadnji put jele...stalno jedu zderonjice
Moj kad vise nece sisat znam da mu je dosta 😊
A masaza za kakaje i pupu, ja njega stavim da lezi na ledima, prekrizim(skupim) mu noge i savijem prema stomaku i stisnem malo i masiram stomak od pupka u smjeru kazaljke na satu do pola i uvijek mu pomaze. Tako mu je sestra za bebe u bolnici jednom radila kad nije dugo kako pa sam vidjela.
Leon je bio budan, , bila je moja prijateljica pa smo se svi druzili i onda sam ga obrisala, sredila mu tjemenicu, nahranila ga i zaspo je u 20h i evo jos lijepo spava. Ja sam ga stavila u krevetoc, ugasila svjetlo i beba pajki, a ja gledam rtl i cekam muza.
Bebushka, Diego izbaci cicu i kas mu ponudim a on ju ne prihvaca znaci da se najeo.
Violeta, suuuper Ja se ne sjecam kad je zaspao NAPOKON... oko 10.30-11.00 To je njegovoooo vrijeeeemeeew
Da izludis hahahah
Opet smo s fenom zaspali...Muz mi je uzeo mobitel i sve zagasio a da ja nisam ni skuzilaaa.... Bas sam bila slooomljenaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji