Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    10. Listopad 2017. 11:08

panica

Meni je moj dragi extra sexi od kada sam došla iz bolnice😁, dzenny, meni je neki dan bila non stop na sisi i vukla ko luda, ali meni je vjerojatno tek taj dan poprave mlijeko naišlo pa se guštalo dijete😁

Joj to kad pocne vuci ko manijak.. nekad joj kazem da se smiri kakvi su to pogledi i uzdasi 😂😂, a meni prvih 10 sekundi ko da ce mi mozak izac na cicu
    😥😂

I_me
    10. Listopad 2017. 11:12

dzenny

Wuuhuu,ii nama je sa nasom Alarom svaku noc veselo.. fino ona oajki,ali kad pajki izmedju mame i tate,aa dok je pustim u njen krevet,ta se odmah probudila.. tako da ja i dragi borimo se sa tim da je naucimo na njen krevet..
    Sinoc je zaspala oko 22:30h,lijepo u 2h ustala jesti,pa bila budna do 4h,onda se probudila u 7h jela malo i nastavila pajkiti do pola 9.. 😊
    Ejj mislim da prolazimo kroz prvi skok u razvoju.. ner dok je budna samo hoce biti na sisi,previse pojede pa samo bljucka.. jel jos koja prosla kroz to?

Moja E bljucne ako ne podrigne 😥
    Moze biti skok. E je prije sisala po 15 min, sada po pola sata i vuce ko ludjakinja. I po danu mi se budila svakih 3h, sada svakih 2h. 

dzenny
    10. Listopad 2017. 12:02

Jojj ne znam cure.. od jutros je samo jela i sad je toliko povratila da me sad strah da li je to normalno.. iako mi je juce patronozna rekla da je to uredu,da je to samo visak..aa samo bi jela i jela.. nadam se da ce brzo proci sve to..

violeta1
    10. Listopad 2017. 12:23

Oo sex hehe i kod nas je to tema svaki dan, moj muz ocaran guzicom 😂 najveca mi je do sad ikad haha
    Danas me samo dira i pipa, ali ne dam dole nista, rezana sam i zelim se dobro oporavit. Iako i ja jedva cekam, bas mi fali 😄
    A bebac i nas je sve budniji, pa zeza malo i tako..zaspi na 5min i opet se budi, pa 3h zeza onda zaspi lijepo pa sve iz pocetka. 

violeta1
    10. Listopad 2017. 12:23

barbs

Jučer sam doživjela da mi je muž rekao kako imam baš lijep trbuhSav je mlohav!

I moj je mlohav 😂😂 Aaa muzevi su nam ocito ocarani nasim novim izgledom 😛☺😄😃😊

Aurora1611
    10. Listopad 2017. 12:47

Hej hej cure, oooo o sexu samo i pricam, sad me doktorica narucila za prvi pregled tek za mjesec dana a nebih htjela nista dok ona to dolje ne pogleda!! 😭😭 evo moja curka danas punih mjesec dana 

Prilikom presvlacenja 😊😊
    Prilikom presvlacenja 😊😊

I_me
    10. Listopad 2017. 13:35

dzenny

Jojj ne znam cure.. od jutros je samo jela i sad je toliko povratila da me sad strah da li je to normalno.. iako mi je juce patronozna rekla da je to uredu,da je to samo visak..aa samo bi jela i jela.. nadam se da ce brzo proci sve to..

Moja jos nije povracala. I isto mi je rekla pateonazna da bebe nekad znaju biti pohlepne pa izbace visak. Da neke bebe jednostavno znaju tako. Da je imala par slucajeva. Dok se ne dogadja cesto i beba napreduje kilazom nema mjesta panici

I_me
    10. Listopad 2017. 13:46

violeta1

Oo sex hehe i kod nas je to tema svaki dan, moj muz ocaran guzicom 😂 najveca mi je do sad ikad haha
    Danas me samo dira i pipa, ali ne dam dole nista, rezana sam i zelim se dobro oporavit. Iako i ja jedva cekam, bas mi fali 😄
    A bebac i nas je sve budniji, pa zeza malo i tako..zaspi na 5min i opet se budi, pa 3h zeza onda zaspi lijepo pa sve iz pocetka.

pa blago si ga tebi!!! 
    moja guza mi je bila ponos i dika i prije i za vrijeme trudnoce.. i neki dan me pita muz gdje mi je dupe nestalo???
    bas se ispuhalo.. nema ga..

violeta1
    10. Listopad 2017. 15:51

Aurora ajmee sto je slatkaaa  ☺☺
    I_me haha ocito muski vole guzee...onda navali na hranu i slatko hehe

violeta1
    10. Listopad 2017. 15:54

Evo mi smo ipak isli kod pedijatrice a prije toga smo nazvali ju. Leon ima tjemenicu i kupila sam mu od mustele pjenu za tjemenicu i za kupanje odma sam mu uzela. I odmah smo napravili pregled sto inace ide s mjesec dana, a njemu fali 4 dana. I ima 4565kg i 57 je dugacak. A rodio se sa 3740kg i 50 dugacak. Raste kao gljivaaaa ☺☺ Sve je u redu i cijelog ga pregledala i oko pupka vise nista ne moram radit. Sad mi je nekako lakse, jos da mu tjemenica prode i super 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.