Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Listopad 2017. 11:38

Panica, možeš slikati taj steznik? Meni se moj danas pere i jedva čekam da se osušiiiiiiiiiiiiiiiiiii  Zato bi mi i trebalo više komada... 
    Ma mogu biti bebe male koliko hoćete, ali ako mi je prihvatio dudu, bolje da duda nju nego moje sise od 0 do 24 

barbs
    11. Listopad 2017. 11:40

Edit gore: ne napisali nego rekli! 

panica
    11. Listopad 2017. 11:49

I_me
    11. Listopad 2017. 11:56

Barbs i ja sam gledala to kod Doris na kavi. 😂😂😂
    Ema zaspala a patronazna treba doci svaki tren.. sad ce mi ju razbudit 😫😓
    Ne znam kad se prelazi na koje pelene. 🤔 Meni Ema ima 3300g i jos uvijek koristimo jedinicu. 😂

treca_sreca
    11. Listopad 2017. 12:10

I_me

Hedgehog

Pozdrav mamice, kako su vam slatke bebice! Pre, pre! Drago mi je da se držite i gurate, a i koliko god se "žalile" na neispavanost isijavate srećom i pozitivom. Vidi se da uživate. :*

Imam par generalnih pitanja.
    Kupila sam u mulleru onu JGL kremu. Moram još ljekarnu obaviti, pa si mislim onda i pavlovićevu mast kupiti. E sad, jeste odmah krenule mazati guzu, ono nakon svakog kakanjca ili tu i tamo, ili samo voda i blaznica…a vlažne maramice? Hahahaha. Kad ulovite vremena, ako možete odgovoriti.

Hvalaaaa! :*

Ja sam.kupila pavlovicevu a mazem sa lanolinom koji sam dobila u bolnici. ( ista fora, drugo pakovanje) mazemo se od prvog dana. I u bolnici su stalno mazali. Dok mislim da je treca sreca napisala da ona samo sa vodom i ne maze.
    Preko dana operem sa vodom i blaznicama, preko noci sa vlaznim maramicama jer mi je brze i da ju ne razbudim dok odem po tople vode. Mazem svaki put, poslije kakanja i piskenja.

ja sam tek s 20 dana krenula mazat....inače, za guzu joj imam 2 kreme: JGL onu onu klasik.....i od PlanT imam babybalm plavi onaj u kutijici metalnoj...divan je, ali njega imam malo (mini neko pakiranje, poslali mi na poklon jer sam par stotina kuna vrijednosti narudzbu imala) a JGL sam uzela od 500ml pa češće za njom posegnem. Mada, sveukupno sam joj dosad možda 6-7 puta mazala jer ni ne mažem svaki put.
    A vlažne maramice - kao htjela sam šta duže čekat s njima, ipak je blaznicom/krpicom i čistom vodom najprikladnije za tako osjetljivu kožu
    ali jbg...praktičnije mi je i tako sam pred par dana uvela vlažne u upotrebu. A tješim se da ima i gore od tog pa šta ću sad.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    11. Listopad 2017. 12:12

steznik s gornje slike mi se ne svidja jer ne diše. full je zatvorenog tipa, dok je npr chicco od one neke tkanine koja je mjestimice "prozračna" a opet je jako čvrst (čak i previše za moj ukus)

violeta1
    11. Listopad 2017. 12:13

Barbs haha kod tebe je ludaraaa... Nama stvarno njegovi ne smetaju i ne dosadivaju. Svekrva ga jos nije ni drzala..a iskreno ni ne zelim (imam xy razloga za to, da sad ne pisem) dode, malo ga vidi, prica mu i ode. I to ne dolazi svaki dan. Nekad te nekad. A i ja mislim da bas necu davat ni njegovoj sestri, jer ni ja ni muz nismo njenu djecu drzali i nikad ih nismo cuvali, a ona se meni ponudila ako ga treba cuvat, a ja si u glavi mislim koliko smo mi tvoju djecu cuvali toliko ces i ti naseg bebaca. Ne volim takve osobe, ti svoje ne das i imas svoja pravila a onda drugima se nameces, onak fuck off 😂😂 Nakon svih sranja ne sutim vise nikome 😁 
    A pelene, od jucer smo na 2, jer mali je 4ipol kile i 1 mu je mala, bas mu stisne sve jako i 3 puta se upiskio. 

treca_sreca
    11. Listopad 2017. 12:17

I_me

Treca sreca sta je tebi toliko strasno poslije carskog?
    Kako si? Jel te boli? Krvaris?
    Vjerujem da ti je oporavak duzi jer ipak imas troje djece kod kuce za razliku od mene.

logično
    a i nemam mama servis kao većina vas kojima nakon poroda dođu mame kuhat i radit po kući
    Meni je pomagao jedino muž ali i on je 10 radnih dana uzeo i morao se vratit....tako da, veselo je meni!
    U biti sam presuper obzirom na to da nemam nikog
    Svekrva tu i tamo uskoči s ručkom, to mi je jedina pomoć koju imam. Ali opet svaki dan oko robe po kući, minimum čišćenja itd....svaki dan otkad sam došla iz bolnice.
    Zato sam molila boga da me šta duže ostave, jer mi je jedino tamo odmor bio.
    a ono pustili me dan ranije od protokola jer im je falilo mjesta za nove carice...

panica
    11. Listopad 2017. 12:42

Na ovom stezniku je taj rastezljivi dio od iza kao pamucni, a i ja ga stavim preko majice i ne znojim se, cak mi je i fino toplo po krizima, inace stalno pazim da se pokrijem po ledima kad dojim lezecki.

I_me
    11. Listopad 2017. 13:07

Evo bila mi patronazna. Nismo se kupali. Jos pupak nije zarastao do kraja. Valjda cemo u petak. 
    Kaze muce ju grcevi. Nisu jaki. Pokazala mi je par metoda kako ju umiriti i kako da se isprdi. I evo cim se isprdila ko ludjakinja spava 😆. Kaze ako se nastavi ili bas pocne urlat i vriskat kako inace rade da joj kupim biogaia kapi. Kao za sada nema potrebe jer nisu kapi. Moze nas zezat par dana, moze par mj. Da pricekam da vidim kako ce se situacija razvijat da ne trosim bzvze novce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.