Barbs onda cu i ja tako probat. A vidis svi kazu mahunarke ne, a ja u bolnici dobila mahune u juhi za rucak (nisam ih jela iako).
Aa Diego je pravi veliki frajer...sve budniji ostaje isto tako i Leon. Od ponoci se svaka 2h budio i ujutro 2 i pol sata bio budan a sad spava ko top.
Bok mame, ja sam se nekad znala javiti na trudnickoj temi, ali rodila sam malenu Lanu prije tjedan dana pa se vama javljam sa problemom. Cini mi se da je jedna od vas spominjala da nije imala osjet u mjehuru nakon porodu, ono da nije znala kada mora mokriti, pa me zanima koliko je to trajalo.
Cestitam 😘😘😘😘😇
Ja nemam problema s mjehurom..nadam se da ce uskoro se vratit ti sve u normalu
Jučer se Diego probudio oko 18.30 i bio je budan do 23.Wuhuuu
Prije spavanja sam mu promijenila pelenu, dala za jesti… zaspao je jako brzo… stavila sam ga u krevetić i taj je imao oči k'o sova… Uspavao bi se, pa razbudio i tako non stop… Muž je gledao utakmicu u dnevnom. Ja sam pokušavala zaspati… Onda je muž došao popričati s njime jer je vidio da Diego plače i meni se NARAVNO kliker upalio i rekla sam mužu da provjeri ako mu pelena smrdi (da se ja ne dižem s kreveta) i - NARAVNO da se pokakao
Čim smo ga promijenili, stavili u krevetić i pustili app FENA
zaspao je k'o top… Probudio se u 3.30 za cicanje i oko 7h.. Išla sam ga onda promijeniti i stavila u ljuljačku… Naravno, upalila sam mu vibraciju i muziku dok se sredim i vikala iz kupatila: tu saaam! mama je tuuu!!! (kad bi se javio
) i eto, sada spava… Kava se napravila
Idem ju pitiii
Kako je vama prošla noć?
Noc?! 😥
Ema je bila budna od 6 navecer do 1 ujutro. Zaspala bi na 10 min pa bila budna sat vremena.. izmjeenjivali smo se muz i ja, on ju je malo nosio i pricao, ja malo hranila... U 1 je zaspala i taman da cu ju stavit u krevetic kad skuzim da joj je pelena pustila i da je sva mokra. I dok sam ju presvlacila, razbudila se i bila budna do 3. Evo je sada, spava kao andjeo 😆😂
Aawwwww 😍😍
Lista nam je sve veca!! ☺ jos malo pa ce se sve cure prebacit ovdje sa teme trudnoca
Cure, puno hvala na odgovorima, odmah mi je lakše jer kome god pricam o tome u cudu me gledaju. A u bolnici mi nisu ništa konkretno rekli kad sam pitala. Barbs, da 2.10. sam rodila i zove se Lana, bila nam je iznenadjenje, tri dana prije poroda su tek vidjeli da je cura, ali nisam vjerovala dok nisam vidjela😁
Barsb vidjela sam da si na drugoj temi temi spomenila sex 😂😂😂😂
Vec sam mislila da sam luda i da jedina mislim o tome. 😥😆😂
U zadnjih par dana cesto o tome razmisljam, a ne znam ni kad smijem ni dal smijem.. gin mi je rekla da nazovem pocetkom 11 mj da se narucim za prvi pregled..
Ja sad nemam pojma dal smijem ili ne?. Ipak nisam rodila prirodo nego carski.. ne znam dal i to igra neku preveliku ulogu.. moram malo proguglat 😂
Wuuhuu,ii nama je sa nasom Alarom svaku noc veselo.. fino ona oajki,ali kad pajki izmedju mame i tate,aa dok je pustim u njen krevet,ta se odmah probudila.. tako da ja i dragi borimo se sa tim da je naucimo na njen krevet..
Sinoc je zaspala oko 22:30h,lijepo u 2h ustala jesti,pa bila budna do 4h,onda se probudila u 7h jela malo i nastavila pajkiti do pola 9.. 😊
Ejj mislim da prolazimo kroz prvi skok u razvoju.. ner dok je budna samo hoce biti na sisi,previse pojede pa samo bljucka.. jel jos koja prosla kroz to?
I_me,hahah ajde ti bar samo razmisljas.. draga moja ja sam pocela sanjavati 😂😂😂
Meni je moj dragi extra sexi od kada sam došla iz bolnice😁, dzenny, meni je neki dan bila non stop na sisi i vukla ko luda, ali meni je vjerojatno tek taj dan poprave mlijeko naišlo pa se guštalo dijete😁
I_me,hahah ajde ti bar samo razmisljas.. draga moja ja sam pocela sanjavati 😂😂😂
😂😂😂😂
Kak je pocelo, jos cu i ja pocet sanjati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji