url=https://lilypie.com]
Hvala curkice ❤️
Kao da smo jucer pisale o problemima u trudnoci a gle nasih problema sad na slikicama hahha medeni su stvarno, pilici mali 😍😍
Tako je mene jedan covjek pitao (kad me vidio poslije poroda ali nije znao da sam rodila) veli di ti je trbuh, a ja ni pet ni sest velim eno ga spava u sobi hahaha mm se smijao pola sata kak mi je to palo na pamet xD
A joj bebaci su vam preeemedeni a lica su tako cista... ljubomorna sam 😉😜😛 Moj misic bas ima problema s licem, ali hvala Bogu dobili smo zeleno svjetlo da idemo u borbu s tim..nadam se samo da ce mu kroz tjedan dva proci da necemo se mjesecima borit s tjemenicom.
Evo da pohvalim svog sina on je nocas spavao 5ipol sati u komadu, kad je on zaspo i muz i ja smo odmah zalegli hehe, tako da sam ja napokon malo duze spavala weee 😊
Ee i da muz je jucer priznao da bih on poludio da je na mom mjestu, jer jucer mali bio ko sova i samo zezo, a ja sam muzu rekla pa ljubavi dobro si to shvatio da nije lako bit mama.... i onda me poslije zezo da sad ja znam kako je njemu kad ima temperaturu, jer sam ja isla rodit 😂😂 al sam se smijala
Jutrooo!!! I me, Ema je preslatka!
Dena, V Vidiii gaaaaa
Prezgodan mali fraaajeeeer!!!
I imamo isti bodi! WUHUUU, živio Lidl!
Violeta, juhuuu... SVAKA ČAST MUŽU što je priznao!!! I bravo za Leona što je spavao!
Mi smo se jučer navečer kupali... Ali mislim da ćemo ga puno ranije kupati jer Diego se još više razbudio Kupanje s nama je bilo super.
Bio je miran i baš je uživao... Eto, k'o da je u nekim termama bio...
I nikakoooo da zaspi kasnije...
Ali ok... od 21.30 na dalje je njegovo vrijeme i, ma koliko pospan bio, taj neće zaspati prije 22.30-23.00
Sinoć smo muž i ja zaspali sa aplikacijom fena... i to smo spavali 2h dok nisam skužila da to svira toliko dugo
I onda se probudio oko 2.30 da jede... i oko 5... i niiikaaakoo cicu uhvatiti... i išla sam ga presvući... I vrištao je. Znači, Diego uredno vrišti u 99% slučajeva kad je gol... i kad se presvlači
Jučer sam skoro počela plakati... I onda je dobio cicu i pojeo je toliko brzo i toliko pohlepno da je jaaaakooo brzo zaspao
I onda oko 7 i nešto smo se digliii...
Violeta, kaaaaaaakooo ti uspije da spava 5 i pol h u komaduuu!!?!?!??!
Aurora, daaaa, k'o da smo jučer pričale o T I odličan odgovor!
Barsb vidjela sam da si na drugoj temi temi spomenila sex 😂😂😂😂
Vec sam mislila da sam luda i da jedina mislim o tome. 😥😆😂
U zadnjih par dana cesto o tome razmisljam, a ne znam ni kad smijem ni dal smijem.. gin mi je rekla da nazovem pocetkom 11 mj da se narucim za prvi pregled..
Ja sad nemam pojma dal smijem ili ne?. Ipak nisam rodila prirodo nego carski.. ne znam dal i to igra neku preveliku ulogu.. moram malo proguglat 😂
I_me meni je rekla ginekologica dok mi je vadila šavove da 6tj ne smijemo imat odnose....carice.
Iako srećom, meni je do nekidan to bilo skroz negdje zametnuto na kraj kraja pameti, eno nekidan sam uopće stigla primjetit muža (u nas je malo veća gužva i strka s obvezama jer ipak imamo troje djece, nije isto kao vi koji imate samo 1 bebu u kući i kad ti ih je puna kuća
)
tako da eto strpit ću se još kojih....20ak dana...tek su mi se počele budit želje te vrste
žena-majka-carica:)
Violeta, kaaaaaaakooo ti uspije da spava 5 i pol h u komaduuu!!?!?!??!Aurora, daaaa, k'o da smo jučer pričale o T
I odličan odgovor!
moja već od prije 10ak dana zna po noći odvalit 5-6 sati.....jednom je spavala skoro do 7 ujutro a ja sam bila toliko krepana da nisam skontala da je već jutro, sise su mi bile tvrde ko kameni, dobro nisam upalu dobila! Pa sam joj dala umjesto jedne, od svake po malo da mi "skine" da izdržim do next dojenja da se ne upale. A noćas je recimo od ponoć do 4ipo, pa dojenje pa evo sad još spava....iako se u 8 bila meškoljila pa sam se ja ustala misleći da je to TO...a ona kraljica nastavila i zajebala me. Mogla sam još spavat!
Jojj ne znam cure.. od jutros je samo jela i sad je toliko povratila da me sad strah da li je to normalno.. iako mi je juce patronozna rekla da je to uredu,da je to samo visak..aa samo bi jela i jela.. nadam se da ce brzo proci sve to..
može bit skok u razvoju, ali može bit i slina.
Moju recimo eto slina tj sluz u grlu davi.....kad smo došli iz rodilišta obojica klinaca su me dočeklai prehlađeni, starijem je prošlo kroz par dana ali mlađi evo šmrkljav i kašljav već 20 dana....i naravno ona je to pokupila već prvi tjedan kad smo došle doma, jer nemamo velik stan da ih mogu izolirat toliko. Tako da sad ona jadna to još vuče, baš joj vidim kad bljucne nekad onak sluzavo da se rasteže jadnoj, zato češće tražit ciku - da se napije da joj ispere to iz grla. A i iz sna ju zna prenit, pa se prepadne (osjećaj da ne možeš disat - i velikog trgne iz sna...)
KAKO vam toliko dugo spavaju???
OTKRIJTE MI TAJNUU!!!!
Moj D je jednom samo odspavao 5h u komadu. NAJLJEPŠA NOĆ OTKAD SE RODIO Šalim se naravno. Najljepša je bila kad se rodio, aaaaliiii tada je bila večer pa nećemo računati
Violeta super ti je napredovao!
Jao mi još nismo ni odabrali pedijatra...tj htjeli smo ovu dr koja nam je mladjem sinu ali muž kad je išao pitat pred 2tj otkantala ga je medicinska sestra da je prebukirano i da ne može....pa sam čekala priliku da ja odem osobno i zamolim ali nikako da sam toliko komodna s vremenom, nije da mi je dosadno....tako da mala još službno nema pedijatra! a pregled bi trebao idući tjedan već biti jer smo evo blizu 4tj starosti već
Sortiraj odgovore
Najstariji